Meni
Your Cart
Bassline Blue Line Array Connectors-Subwoofer kabli, REL ACOUSTICS

REL ACOUSTICS
Bassline Blue Line Array Connectors

Konektorji Bassline Blue™ Line Array so enake kakovosti in izdelave kot naši znani standardni kabli BassLine Blue™, vendar so zasnovani tako, da omogočajo lepo oblečene povezave med navpično zloženimi Line Arrays of Reference in modeli serije S. Te imajo posebno ceno, da ohranijo razumne stroške lastništva linijskega niza, hkrati pa ne varčujejo z zmogljivostjo. Ti so še vedno ročno izdelani iz vrhunskih materialov, kot je spajka iz čistega srebra in naši preizkušeni priključki SpeakOn, zato dajejo piko na i osupljivim nizom Reference in Serie S Line.

 

Povezovanje niza vrstic

VRHUNSKI NEUTRIK SPEAKON JUMPERS
Priključki Bassline Blue Line Array se uporabljajo za verižno povezovanje vsakega nizkotonca skupaj v linijsko polje. Z uporabo teh konektorjev za vsak sklad Line Array potrebujete samo en kabel visokega nivoja, ki je napeljan od ojačevalnika do spodnjega nizkotonca. Konektorji linijskega polja bodo nato napajali signal od spodnjih proti zgornjim enotam. Par je potreben za vsako navpično raven sklada Line Array v stereo konfiguraciji.

 

Povežite se kot še nikoli

VISOKA RAVEN = VISOKA ZMOGLJIVOST
REL uporablja priključke Neutrik SpeakOn, izdelane v Švici, na vhodu v subbas sistem REL. V več kot 100.000 REL, ki se uporabljajo po vsem svetu, se je ta konektor izkazal za zanesljivega, nevtralnega in mehansko idealnega konektorja za REL-ovo priznano vhodno vezje visoke ravni.

 

Naravno vlečen baker

KAKOVOST, ROJENA IZ SISTEMSKEGA RAZMIŠLJANJA
Poleg optimizacije geometrije notranjega polaganja kabla uporabljamo tudi baker, ki presega industrijske prakse in je kakovosti in vrste, ki je na splošno določen za vojaško uporabo in visokohitrostne telekomunikacije. Bassline Blue je izdelan iz počasi vlečenega bakra visoke čistosti, vlečenega v dušikovi kopeli za zmanjšanje nečistoč na površini žice. Vsak posamezen vodnik je prevlečen s teflonsko folijo takoj po izstopu iz ekstruzijske matrice, da se zagotovi, da nečistoče ne morejo priti na kabel med čakanjem na nadaljnjo obdelavo. Ta tehnika proizvaja zvok, ki je izjemno čist in naraven, kar imenujemo Natural DrawnTM wire. Bassline Blue je ročno izdelan v našem obratu v Kaliforniji z uporabo kabla, ki ga izključno po specifikaciji REL proizvaja severnoameriška OEM hiša za žice in kable.

 

Filozofija vrstičnega polja

ZLOŽENI ZA VRHUNSKO ZMOGLJIVOST
V resničnem svetu se nizki toni pojavljajo s širino, globino in višino. Z zlaganjem do treh enot na stran (stereo ali gledališki glavni L-R zvočniki) se osvetlita ustrezna perspektiva in višina zvočnih dogodkov. To povzdigne reprodukcijo iz običajnega stereo ali gledališča v panoramsko perspektivo vsakega zvočnega dogodka od tal do stropa v polni velikosti. Recenzenti stojijo v vrsti, da bi se čudili preobrazbi glasbe in filma v celovito predstavitev, ki jo edinstveno zagotavljajo linijski nizi REL.

  • Proizvajalec: REL ACOUSTICS
  • Model: rel_basslinebluelinearrayconnectors

Informativna cena:
€ 299,00
(vključuje 22% DDV)