Meni
Your Cart
AirShip II-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
AirShip II-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
AirShip II-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
AirShip II-Nizkotonski, REL ACOUSTICS

REL ACOUSTICS
AirShip II

Airship II povzdiguje sloves REL-a za vrhunsko brezžično povezavo v avdio industriji na nove višine. Z izkoriščanjem prednosti novega DAC/ADC instrumenta Texas se hrup v sistemu zmanjša za 12 dB. Vendar je učinek tega transformativen. Zvok je jasen, oster, dinamičen in ima bogato nasičene tonske barve.
Ponuja visoko raven izhoda, nizko raven vhoda, .1/LFE XLR uravnotežene vhode. 1. in visoka raven se lahko izvajata hkrati za predstavo REL Theatre Reference.
Za tiste, ki želijo vse zmogljivosti modelov Serie S in Reference, vendar preprosto ne morejo uporabljati običajnih kablov, je prispela pomoč. Airship II je tiha revolucija, ki jo je treba slišati, da ji verjamemo. Povsem briljantno.
Zasnovan za No.32, No.31, 212/SX, Carbon Special, S/812 in S/510. Združljiv s HT1510.
Samo No.32, No.31, 212/SX, Carbon Special, S/812 in S/510 so zasnovani tako, da imajo sprejemnik vijak na zadnji plošči ojačevalnika.

 

Novi brezžični standard

Airship II povzdiguje sloves REL-a glede najsodobnejše brezžične povezave v avdio industriji na nove višine. Z izkoriščanjem prednosti najnovejšega nabora čipov Texas Instruments DAC/ADC smo zmanjšali hrup v brezžičnem sistemu za 12 dB. Vendar pa je učinek tega transformativen. Zvok, ki potuje skozi 40, 50 ali celo 60 čevljev, je jasen, oster, dinamičen in s še bogatejšimi, bolj nasičenimi tonskimi barvami.
Airship II ponuja vhod visoke ravni, vhod nizke ravni, vhod .1/LFE-RCA in uravnotežen vhod .1/LFE XLR. LFE in High-Level se lahko izvajata sočasno za predstavo REL Theatre Reference.
Za tiste, ki želijo vse zmogljivosti, ki jih zagotavljajo modeli iz naše serije S in Reference, vendar bodisi ne morejo uporabljati običajnega kabla ali imajo raje orientacijo prostora, ki otežuje uporabo običajnega kabla, je prispela pomoč. Airship II je tiha revolucija, ki jo je treba slišati, da ji verjamemo. To je popolnoma briljantno.

 

Najboljše iz obeh svetov

Airship II dovoljuje hkratno uporabo naše povezave 5,8 gigabajtov tako za povezavo na visoki ravni kot za kanal .1/LFE, potreben za gledališče najvišje kakovosti. Na ta način sta hkrati podprta 2-kanalna glasba in večkanalni kino, kar pomeni, da lahko lastnik REL uporablja svoj REL, ne da bi mu bilo treba kar koli dodatno prilagajati, da bi lahko užival v kateri koli obliki glasbe ali gledališča.
Naš visokonivojski vhod je zasnovan za sprejemanje stereo (dvokanalnih) signalov iz zvočniških terminalov vašega sprejemnika, integriranega ojačevalnika ali ojačevalnika moči. To zagotavlja, da vaš nizkotonec prejme popolnoma enak signal kot glavni zvočniki, kar pomeni, da se značaj nizkih tonov iz glavnega sistema prenaša naprej v naš subbas sistem. Skupaj z našimi izjemno hitrimi, naravno zvenečimi vhodnimi vezji PerfectFilter™ vam Airship II zagotavlja, da izkoristite prednosti vrhunske sistemske integracije REL; REL so znani po svoji popolni, bogati integraciji, pri kateri ne morete zvočno določiti lokacije nizkotonca.
Za vrhunsko predstavo v gledališču smo vezju .1/LFE dali lasten namenski brezžični kanal, ki omogoča, da se največji, najbolj dinamični posebni učinki v gledališču pravilno replicirajo v vsem njihovem sijaju. Airship II vzporedno zagotavlja 2 kanala: enega za glasbo in gledališče na ravni hHigh-l (ali nizki ravni, ki je vedno bolj potrebna za aplikacije, kot so aktivni brezžični zvočniki, in drugi kanal za .1/LFE pri uporabi v kinu.
Ko se oboje uporablja pravilno, se običajno gledališče spremeni; hladen, oster zvok, ki ga ponuja večina kinodvoran, postane bogat in poln. Dialog in atmosferski učinki prevzamejo novo dramo in realizem, saj je celoten obseg zvokov v vsakem trenutku filma zagotovljen na naši visoki ravni, medtem ko kanal .1 daje dodaten poudarek med 15-20 minutami filma, ki ga ta kanal je aktiven. Resnično je najboljše iz obeh svetov.

 

Seznanjeno do popolnosti

Airship II smo zasnovali in izdelali tako, da zagotavlja preprosto, elegantno združevanje, ki deluje tako brezhibno, kot je videti. Preprosto priključite sprejemnik in oddajnik v razmaku nekaj sekund, pritisnite gumb in Airship II poišče svoj sprejemnik in pare. Standardni čas za seznanitev je manj kot 5 sekund.


Informativna cena:
€ 349,00
(vključuje 22% DDV)