Meni
Your Cart
212/SX-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
212/SX-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
212/SX-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
212/SX-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
212/SX-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
212/SX-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
212/SX-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
212/SX-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
212/SX-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
212/SX-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
212/SX-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
212/SX-Nizkotonski, REL ACOUSTICS

REL ACOUSTICS
212/SX NIZTOTONEC

212/SX gradi na prednostih legendarnega 212/SE. Nadgrajeni zvočniki iz zlitine z rezili iz ogljikovih vlaken so močnejši, nov ploski pasivni radiator sega še globlje in naš PerfectFilter™ zagotavlja osupljivo nizke nizke tone z večjo hitrostjo in zrakom, s čimer 212/SX precej presega svojega slavnega predhodnika.

 

Zmogljiv 212/SX

KAKOVOST SE SREČA S KOLIČINO
Pri REL temelji vse, kar počnemo, globlje razumevanje kakovosti. Torej, medtem ko 212/SX grmi in trese temelje, tudi razreši podrobnosti in povrne toploto srednjega tona v pravilno ravnovesje. Z močjo 1000 vatov s (4) 12-palčnimi (350 mm) zvočniki 212/SX močno poganja prostore v več načinih, kar mu omogoča ustvarjanje bogatejših nizkih tonov povsod v prostoru.
Izpopolnitve naših legendarnih ultra hitrih filtrov in na novo razvitih gonilnikov povzročijo močnejši udarec in oživijo tišje, nežnejše trenutke, kar izboljša delovanje sistema na obeh skrajnostih. Odlično deluje tako z visokokakovostnimi 2-kanalnimi aplikacijami kot z velikimi močnimi kinematografi.

 

Podvoji navzdol
TWIN CONTINUOUS CAST™ ALLOY BAS MOTORJI

Lahka rezila iz ogljikovih vlaken, ki so trdno pritrjena na zadnjo stran vsakega stožca iz aktivne zlitine, služijo tako za krepitev stožca kot za njegovo utišanje. Dvojna 12-palčna (350 mm) aktivna gonilnika zdaj ponujata dodatnih 12 mm hoda in sta tudi deležna posodobljene geometrije vzmetenja in večje moči. Popolnoma nova zmogljiva pasivna enota z dvojnim pajkom na dnu zagotavlja valovito nizke tone. Rezultat je velik korak naprej v dizajnu 212, že tako briljanten izvajalec, ki zdaj igra glasneje z večjo lahkoto, medtem ko bolje ohranja najmanjše podrobnosti zraka in prostora s še večjo natančnostjo.

 

Zvok presega svojo velikost
DVOJNI KONTINUIRANI KARBONSKI PASIVNI RADIATORJI

Naši edinstveno uglašeni pasivni radiatorji uporabljajo posebna vzmetenja, zdaj z dodatnimi 30 mm linearnega hoda, za doseganje zmogljivosti, ki daleč presegajo običajne nizkotonske zvočnike. Naš novi pasivni radiator SuperProgressive™ zagotavlja izjemno dolg hod, kar omogoča zelo glasen izhod, hkrati pa ohranja spremenljivo togost vzmetenja.
Pasiv, ki strelja navzdol, proizvaja globoke, po tleh polzeče nizke tone, zaradi katerih se soba zadrhti. Drugi pasiv je nameščen nad ojačevalno ploščo na zadnji strani. Ta enota ustvari "atmosferske" base, ki zvoku dodajo zrak in lesketanje. Povezava z zadnjo steno ali zadnjim vogalom prostora omogoča basu, da razvije izjemno dolge valovne fronte in doda lahkotnost in lahkotnost, ki je edinstvena za zasnove z eno škatlo.

 

Digitalni ojačevalnik NextGen5 1000 W
KDOR JE REKEL "MOČ POKVARI", NI NIKOLI SLIŠAL ZA 212/SX

Z neverjetno zanesljivostjo v enotah, ki jih je zdaj na tisoče, je ojačevalnik Gen 5 vzor izjemne moči in zanesljivosti. Z izhodno močjo 1000 vatov in možnostjo istočasne povezave High Level in .1/LFE z izbirno najsodobnejšo brezžično povezavo, 212/SX zagotavlja blago v velikem obsegu. To počne z neverjetnim oprijemom in nadzorom v izjemno globokem basu, kjer se večina ojačevalnikov zrahlja in izgubi nadzor.
212/SX ima skoraj neomejen občutek moči, skupaj z natančnostjo. Kjer drugi ponujajo surovo moč, mi zagotavljamo ogromno moč in vse sekundarne kategorije zmogljivosti z lahkoto in vsestranskostjo brez truda. Oglušujoč rezultat v koncertnem videu ali filmski uspešnici? Preverite. Čudovito upodobljen ženski vokal natančno umeščen v kamnito opatijo? Preverite.

 

Za prihodnost odporen brezžični
BREZŽIČNI BREZKOMPRESIJSKI PRENOS

Zgrabili smo priložnost za razvoj novega nekompresiranega brezžičnega sistema visoke ločljivosti avdiofilskega razreda za 212/SX in naše novejše ponudbe v obsegu Reference. Airship™ je nov 5,8 gHz vojaški brezžični sistem, vgrajen v monolitni čip LSI, ki zagotavlja neverjetno hitre nizke tone. Prek tega sistema, ki vključuje (2) kanala, pošiljamo celotno pasovno širino, ne le bas. Prvi kanal obravnava naš visokonivojski vhod in se lahko uporablja tako za stereo bas ali uporabo enega kanala z monoblok ojačevalniki. Hkrati bo Airship obdelal kanal .1/LFE, ki je potreben za posebne učinke v filmu, tako da sta na voljo vhoda RCA in XLR. V prihodnosti pričakujemo, da bo na trg prišlo več aktivnih brezžičnih zvočnikov, zato smo vključili stereo nizkotonske vhode. Z Airshipom ste pripravljeni na prihodnost.


Informativna cena:
€ 5.199,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti