Meni
Your Cart
Proizvajalec: DR. FEICKERT ANALOGUE
Ideja ... je bilo očitno. Zasnova manjšega brata je ponudila spodbude za izdelavo večjega pogona na tej osnovi. Ker je veliko entuziastov, ki želijo vzporedno upravljati dve ročki, smo se lotili te teme. Ne bi smel biti le "upscaling" obstoječega koncepta, ampak poleg že znane enostavnosti uporabe p..
€ 6.590,00
Brez DDV: € 5.401,64
Proizvajalec: DR. FEICKERT ANALOGUE
Ideja … na podlagi naših prejšnjih izkušenj z gramofoni Woodpecker in Blackbird smo izpopolnili naše uporabne koncepte. Sposobnost upravljanja z dvema 12-palčnima ročicama je bil eden od glavnih parametrov zasnove skupaj s poenostavitvijo namestitve gramofona in postopkov poravnave. Osredotočili smo..
€ 10.990,00
Brez DDV: € 9.008,20
Proizvajalec: GOLD NOTE
IZJEMEN GRAMOFON, KI PRINAŠA ITALIJANSKI STIL PREFINJENA IZKUŠNJA POSLUŠANJA Verjamemo, da ima vsak ročno izdelan gramofon, ki ga izdelamo, nekaj posebnega in kaže našo predanost tradiciji, zgodovini in strasti. Giglio je ena naših najboljših stvaritev: na novo definira klasično obliko gramofona ..
€ 4.990,00
Brez DDV: € 4.090,16
Proizvajalec: GOLD NOTE
LEPOTA IN TEHNIČNA POPOLNOST ZDRUŽENA ZA GLASBENI UŽITEK PRAVA VRHUNSKA ANALOGNA REŠITEV IZDELANA V ITALIJI Gramofon Mediterraneo, ki ga navdihuje naša italijanska dediščina, združuje lepoto in tehnično dovršenost v edinstven instrument za glasbeni užitek. To je naša lastna oda glasbeni strasti in..
€ 7.990,00
Brez DDV: € 6.549,18
Proizvajalec: GOLD NOTE
POZORNOST NA NAJMANJŠE DETAJLE PREBUJA NOVA GLASBENA OBČUTJA   IZJEMNI MATERIALI Pianosa, tako kot Mediterraneo in Giglio, ponuja edinstveno kombinacijo visokokakovostnih materialov in prefinjenih tehničnih rešitev za dosego najčistejšega zvoka. Pianosa sledi zvočni filozofiji, ki je bila eksperi..
€ 3.290,00
Brez DDV: € 2.696,72
Proizvajalec: RELOOP HIFI
Analogni HiFi gramofon za avdio puriste TURN 2 HiFi gramofon je za vinilne puriste, ki se želijo potopiti v svet analognega užitka poslušanja. Ljubitelji vinila lahko takoj začnejo uporabljati gramofon zahvaljujoč prednameščeni eliptični kartuši Ortofon. Gladek jermenski pogon in tihi enosmerni mot..
€ 349,00
Brez DDV: € 286,07
Proizvajalec: RELOOP HIFI
Z več kot 25-letnimi izkušnjami v DJ in profesionalni avdio industriji je Reloop eden vodilnih na trgu za DJ, HiFi gramofone in dodatke. Posebej razvit za ljubitelje glasbe in zvočne puriste, Reloop predstavlja HiFi gramofon TURN 3. Tih enosmerni pogon Srce TURN 3 je sinhroni jermenski pogon, ki ga..
€ 440,42 € 519,00
Brez DDV: € 361,00
Proizvajalec: RELOOP HIFI
Z več kot 25-letnimi izkušnjami v DJ in profesionalni avdio industriji je Reloop eden vodilnih na trgu za DJ, HiFi gramofone in dodatke. Posebej razvit za ljubitelje glasbe in zvočne puriste, Reloop predstavlja HiFi gramofon TURN 3 MK2. Tih enosmerni pogon Srce TURN 3 MK2 je sinhroni jermenski pogo..
€ 519,00
Brez DDV: € 425,41
Proizvajalec: RELOOP HIFI
Zvok se sreča z dizajnom Turn 7 premosti vrzel med vrhunskimi HiFi gramofoni in brezkompromisnim dizajnom. Gramofon z jermenskim pogonom izpolnjuje zahtevne zahteve avdiofilskih ljubiteljev glasbe zahvaljujoč natančno izdelanim komponentam. Zaradi akrilnega krožnika z LED osvetlitvijo in zunanjim po..
€ 989,00
Brez DDV: € 810,66
Proizvajalec: GOLD NOTE
SODOBNA IN ELEGANTNA REŠITEV ZA PRAVI AVDIOFILSKI ZVOK   SODOBNI ANALOGNI VIR Valore 425 Plus je najbolj popoln in glasbeno zadovoljiv gramofon v svoji kategoriji, ki ponuja neprekosljivo zvočno zmogljivost in velik glasbeni užitek. Eleganten in moderen gramofon s čudovitim pridihom klasičnega di..
€ 1.990,00
Brez DDV: € 1.631,15
Proizvajalec: DR. FEICKERT ANALOGUE
Volare … ne le slogan! Ker smo si vzeli čas za razvoj vsega novega iz nič, smo končno dobili lepo kompakten in eleganten nov gramofon. Ta novi dizajn ima vse vrline, po katerih slovimo - popolno nevtralnost, eleganco videza in kakovost izdelave, če naštejemo le nekatere. Pot … priti tja ni bilo eno..
€ 2.799,00
Brez DDV: € 2.294,26
Proizvajalec: DR. FEICKERT ANALOGUE
Ideja ... prišel kot odgovor na številne zahteve strank. Mnogi ljudje povezujejo gramofone s kvadratnim ohišjem, krožnikom in ročico na vrhu. In voilà, tukaj je naša ideja o tem, kako bi moralo izgledati. Ker je bila lestvica že pri naših prejšnjih pogonih postavljena zelo visoko, naj bi bil manjši ..
€ 4.490,00
Brez DDV: € 3.680,33
Prikazujem 1 do 12 od 12 (1 strani)