Meni
Your Cart
Proizvajalec: QUAD
Quad Artetra Solus, večopravilni hi-fi sistem v eni sami elegantni in prefinjeni škatli, združuje prenos CD-jev, DAC, predojačevalnik in ojačevalnik moči v enem kompaktnem ohišju z obsežnimi možnostmi povezovanja, vključno s povezavo Bluetooth. Ojačevalnik zagotavlja 2x 75 vatov pri 8 ohmih! CD, DA..
€ 1.999,00
Brez DDV: € 1.638,52
Proizvajalec: QUAD
Integrirani ojačevalnik / DAC / predojačevalnik / CD predvajalnik za brezžično pretakanje QUAD Artera Solus Play je najnovejši dodatek k najbolje prodajani seriji QUAD Artera. Prav tako napoveduje prihod brezžičnega pretakanja zvoka in tehnologije za več prostorov v uveljavljeni portfelj QUAD Artera..
€ 2.099,00
Brez DDV: € 1.720,49
Proizvajalec: AUDIOLAB
Vseobsegajoča avdio rešitevOmnia zabriše meje, ki na splošno razlikujejo med hi-fi in življenjskim slogom, prinaša ves pedigre, ki pomaga, da je elektronika audiolab prava izbira poznavalcev. Kljub temu pa prepuščanje dizajnu, estetiki materialov in uporabnosti pomeni, da ima vso funkcionalnost, da ..
€ 1.799,00
Brez DDV: € 1.474,59
Proizvajalec: TECHNICS
Omrežni CD-sprejemnik SA-C100 vam prinaša bogastvo glasbene vsebine z eno samo napravo – vse od plošč, CD-jev in radia do pretakanja glasbe in še več – z razkošnim zvočnim okoljem, ki ga zagotavlja vrhunski zvočni inženiring podjetja Technics. Popoln digitalni ojačevalnik, motor JENO (odprava trese..
€ 899,00
Brez DDV: € 736,89
Proizvajalec: TECHNICS
Omrežni CD-sprejemnik SA-C600 vam prinaša bogastvo glasbene vsebine z eno samo napravo – vse od plošč, CD-jev in radia do pretakanja glasbe in še več – z razkošnim zvočnim okoljem, ki ga zagotavlja vrhunski zvočni inženiring podjetja Technics. Popoln digitalni ojačevalnik, motor JENO (odprava trese..
€ 999,00
Brez DDV: € 818,85
Proizvajalec: TECHNICS
Nova generacija večnamenskega glasbenega sistema C70 s CD-jem, radiem, predvajalnikom USB, vgrajenim Bluetoothom in Chromecastom, vse v elegantnem in brezčasnem dizajnu. Na novo razvite zvočniške enote in akustične leče 8-cm nizkotonec nudi občutno boljše osnovne lastnosti kot rezultat različnih iz..
€ 999,00
Brez DDV: € 818,85
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)