Meni
Your Cart

PROFESIONALNI AVDIO

Proizvajalec: PSI AUDIO
Kompakten natančen globokotonec S svojo izjemno akustično zasnovo je A125-M enako primeren za uporabo kot mono nizkotonec ali LFE v prostorskih zvočnih aplikacijah ali kot podaljšek nizkih tonov v stereo sistemu. Ker deluje v popolnem sozvočju z vsemi zvočniki iz naše ponudbe, A125-M ponuja vso moč ..
€ 2.499,00
Brez DDV: € 2.048,36
Proizvajalec: PSI AUDIO
Vsa naša tehnika v kompaktnem paketu A14-M je zasnovan tako, da proizvaja najvišji možni SPL in široko pasovno širino v izjemno kompaktnem ohišju. Popoln je za aplikacije z omejenim prostorom, ki še vedno zahtevajo najboljše v smislu natančnosti in zanesljivosti. Nič drugega ni blizu. "To je slušni..
€ 1.349,00
Brez DDV: € 1.105,74
Proizvajalec: PSI AUDIO
Ljubezen radijcev A14-M je zasnovan tako, da proizvaja najvišji možni SPL in široko pasovno širino v izjemno kompaktnem ohišju. Popoln je za aplikacije z omejenim prostorom, ki še vedno zahtevajo najboljše v smislu natančnosti in zanesljivosti. Nič drugega ni blizu. »A14-M je v najboljšem smislu ne..
€ 1.369,00
Brez DDV: € 1.122,13
Proizvajalec: PSI AUDIO
Zmogljiv studijski monitor bližnjega polja A17-M je REFERENCA monitorjev bližnjega polja. Zmogljiv glede na svojo velikost zagotavlja brezkompromisno kakovost v smislu stereo slike, nizkega nadzora in preglednosti po celotni pasovni širini. Ste pripravljeni stopiti naprej? »Ugotovil sem, da je zgo..
€ 1.899,00
Brez DDV: € 1.556,56
Proizvajalec: PSI AUDIO
Popolnoma natančen monitor srednjega polja. Ponovno definirajte način producenstva! Je osupljiv monitor, ki se uporablja za najzahtevnejše avdio produkcije, ki uporabniku omogoča popoln nadzor nad zvočno sliko v vseh pogledih do najmanjših podrobnosti. »Kakovost in temeljna natančnost A21-M se raz..
€ 3.099,00
Brez DDV: € 2.540,16
Proizvajalec: PSI AUDIO
Zmogljiv aktivni sredinski monitor A214-M je zasnovan kot idealen osrednji zvočnik za prostorske sisteme. Njegova neverjetna moč je optimizirana za izpolnjevanje zahtev postprodukcijskih zbirk in paketov za mešanje filmov. »A214-M je popolna rešitev za sredinski zvočnik v moji postavitvi. Horizonta..
€ 2.499,00
Brez DDV: € 2.048,36
Proizvajalec: PSI AUDIO
Compact Mastering Monitor Inovativna arhitektura A215-M omogoča njegovo izjemno zmogljivost za profesionalno obvladovanje in avdiofilsko poslušanje. Optimiziran za sedeče ali stoječe poslušanje reproducira zvočne prostore z osupljivo natančnostjo. »A215-M preseneča s svojo zmogljivostjo zagotavljan..
€ 3.699,00
Brez DDV: € 3.031,97
Proizvajalec: PSI AUDIO
Natančen nizkotonec celotnega obsega Za tiste, ki želijo več kot le "nekaj basa": A225-M je idealen dodatek k kateremu koli sistemu za spremljanje zvoka PSI Audio, ki zagotavlja zvestobo enake blagovne znamke najnižjim frekvencam – natančnost do 24 Hz! »Pravi trik je istočasno zagotoviti čisto nevt..
€ 3.790,00
Brez DDV: € 3.106,56
Proizvajalec: PSI AUDIO
Popolnost trismernega studijskega monitorja A23-M je kombinacija naše napredne analogne tehnologije in razvoja edinstvenega srednjetonskega gonilnika. Rezultat je natančnost, ki še nikoli ni bila dosežena na 3-smernem monitorju. Spraševali se boste, kako vam je sploh uspelo delati brez njega. “Švi..
€ 4.499,00
Brez DDV: € 3.687,70
Proizvajalec: PSI AUDIO
Najbolj natančen 3-smerni studijski monitor doslej Popolnoma nov in inovativen gonilnik srednjega tona, ki je v celoti razvit in izdelan v podjetju, pripelje A25-M še bližje absolutni popolnosti. Predstavljajte si, da slišite zvok tako naravno kot v resničnem življenju. Zvočniki izginejo, zaupate t..
€ 5.999,00
Brez DDV: € 4.917,21
Proizvajalec: PSI AUDIO
Aktivni bas trap Edinstven: enostaven za postavitev in premikanje, kalibracija ni potrebna, enako učinkovit kot pasivni absorberji, 25-krat večji od njegove velikosti, AVAA C20 običajno skrajša resonančni čas vseh sobnih načinov med 15 Hz in 150 Hz do 50 %*. »Skratka, v basu ni bilo dovolj »BOO..« ..
€ 2.599,00
Brez DDV: € 2.130,33
Proizvajalec: HEDD AUDIO
BASS 08, izjemno kompakten nizkotonec, poln zvočnih inovacij Zelo kompakten BASS 08 je HEDD-ova vstopnica v svet vrhunskih globokotonskih zvočnikov. Popolnoma se prilega našim dvosmernim sistemom HEDD TYPE 05 MK2 in TYPE 07 MK2, saj razširi njihov frekvenčni razpon na 24 Hz, kar zvoku doda globino ..
€ 1.299,00
Brez DDV: € 1.064,75
Prikazujem 1 do 12 od 35 (3 strani)


Profesionalna avdio oprema

Za vse profesionalce v svetu glasbene produkcije, snemanja, mixinga in masteringa Intek Hi-Fi predstavlja destinacijo, kjer najdete vrhunsko avdio opremo za studio. Zastopamo in prodajamo izdelke proizvajalcev, ki jim zaupajo najbolj ugledni in uveljavljeni studiji na svetu.

Studijska avdio oprema

Naša paleta studijskih monitor zvočnikov pokriva tako pasivne kot aktivne studijske monitorje in referenčne studijske zvočnike. Vsi modeli monitorjev so skrbno izbrani, da zagotovijo natančno reprodukcijo zvoka za kritično poslušanje in tehtne odločitve pri mixingu in mastering procesu. Monitor zvočniki in mastering studijski monitorji prinašajo neprimerljivo zvočno sliko, ki je ključna za profesionalno glasbeno produkcijo.

Stojala za studijske monitorje

Za optimalno postavitev in akustične lastnosti ponujamo tudi stojala za studijske monitorje. Tako aktivni studijski monitor zvočniki kot tudi pasivni monitor zvočniki potrebujejo pravilno pozicioniranje v prostoru za maksimalno zvočno učinkovitost.

Studijske slušalke in ojačevalniki

Ko potrebujete izolacijo ali natančno analizo zvoka, so naše studijske slušalke nepogrešljiv del opreme. Skupaj s studijskimi ojačevalniki zagotavljajo čistost in moč signala, ki je potrebna za profesionalno delo.

Studijski kabli in električna filtracija

Ne podcenjujte vpliva kakovostnih kablov za studijske zvočnike in električne filtracije za studio. Ti dodatki so ključni za zagotavljanje neoporečnega prenosa signala in zaščito pred električnimi motnjami, ki lahko vplivajo na kakovost vašega dela.

V Intek Hi-Fi ponujamo samo najboljše za vaš studio. Obiščite našo spletno trgovino ali se oglasite v našem showroomu, kjer vam lahko pomagamo izbrati pravo opremo za vaše projekte.