Menu
Your Cart
Brand: TITAN AUDIO
Popolnoma nov kabel Eros je še en izdelek Titan Audio, ki je združljiv z našo lastniško novo tehnologijo FORCEFIELD (patent v teku), ki bo ponudil zmožnost zaščite, ki je še ni bilo v nobeni industriji. Edinstveno zasnovana tehnologija je bila dodana našim novim kablom po letih raziskav in razvoja, ..
€ 539,00
ex VAT:€ 441,80
Brand: TITAN AUDIO
Kabel Eros Signature je na voljo v dolžini od 1,5 metra in je zasnovan za uporabo z omrežnimi bloki in visokotokovnimi ojačevalniki ter ponuja fenomenalen tokovni tok in je drugi model v seriji Titan Audio z OCC (enokristalno bakreno) konstrukcijo...
€ 779,00
ex VAT:€ 638,52
Initium je nov začetni napajalni kabel podjetja IsoTek, zasnovan tako, da nudi visokokakovostno delovanje po izjemno pošteni ceni. Initium je nujen za zamenjavo vseh vaših brezplačnih standardnih črnih plastičnih napajalnih kablov, katerih cena je zasnovana tako, da ne ustreza kakovosti.Tehnični..
€ 89,00
ex VAT:€ 72,95
IsoPlug tvori prvo obrambno linijo pred omrežnim hrupom – preprosto priključite napravo v morebitne proste stenske vtičnice in vklopite vtičnico. Njegova zasnova temelji na industrijskem standardu konfiguracije delta filtra prek treh polov električnega omrežja in zagotavlja zelo učinkovite rezultate..
€ 129,00
ex VAT:€ 105,74
Nova IsoTekova Mini Mira je bila razvita posebej za tradicionalne CRT televizorje, LCD, plazma in projektorje. Ne samo da čisti napajalnik in izboljšuje kakovost slike in zvoka, ampak nudi tudi neprekosljivo zaščito. Edinstvena prenapetostna zaščitna vezja in "trojni resonančni sistem" ustavijo "nav..
€ 350,00
ex VAT:€ 286,89
Premier je začetni napajalni kabel IsoTek, vendar je njegova uporaba visokokakovostnih materialov in geometrije reprezentativna za kable, ki stanejo nekajkrat več. Osupljiva zmogljivost in vrednost za denar ter dober razlog za zamenjavo vseh brezplačnih standardnih črnih plastičnih napajalnih kablov..
€ 177,91
ex VAT:€ 145,83
Pregled Syncro Uni vključuje edinstveno elektroniko za izničenje enosmernega toka, ki ponovno uravnoteži omrežni sinusni val za dramatično zmanjšanje/utišanje brnenja transformatorja. Ta prefinjen izdelek se lahko uporablja neodvisno za posamezno komponento ali v kombinaciji z drugim čistilnikom moč..
€ 604,91
ex VAT:€ 495,83
Brand: TITAN AUDIO
Popolnoma nov kabel Helios je prvi izdelek Titan Audio, ki je združljiv z našo lastniško novo tehnologijo FORCEFIELD (patent v postopku), ki bo nudila zmožnost zaščite, ki je še ni bilo v nobeni industriji. Edinstveno zasnovana tehnologija je bila dodana našim novim kablom po letih raziskav in razvo..
€ 270,00
ex VAT:€ 221,31
Brand: TITAN AUDIO
Helios Signature je na voljo od dolžine 1,5 metra in je zasnovan za uporabo z omrežnimi bloki in ojačevalniki ter ima precejšnjo moč toka s štirijedrno 4 mm konfiguracijo, ki ponuja znatno izboljšavo v primerjavi z modelom Nyx Signature. Konstrukcija je bakreni kabel OFC visoke čistosti z dodatnim j..
€ 390,00
ex VAT:€ 319,67
Brand: TITAN AUDIO
Novi napajalni kabel Nyx proizvajalca Titan Audio je prvi model v popolnoma novi seriji in je izdelan za vire ali komponente nizkega toka.Zasnovan kot začetni omrežni kabel, kljub temu vključuje vso tehnologijo svojih večjih bratov in sester, vendar po zelo dostopni ceni in ponuja izjemno vredno..
€ 150,00
ex VAT:€ 122,95
Brand: TITAN AUDIO
Novi omrežni kabel Nyx Signature proizvajalca Titan Audio je prvi High Current model v novi ponudbi in je zasnovan za komponente z visokim tokom, kot so ojačevalniki in omrežni bloki.Signature Nyx je zasnovan tako, da deluje skupaj z omrežnim kablom Nyx in je eden najbolj stroškovno učinkovitih viso..
€ 210,00
ex VAT:€ 172,13
V5 Gemini je popolnoma posodobljena različica našega kompaktnega, nagrajenega EVO3 Polaris, ki ima samo dve izhodni vtičnici z nazivno močjo 10 A. Gemini je stroškovno učinkovita nadgradnja, zasnovana za enostavne avdio ali avdio-vizualne sisteme z dvema škatlama ali kot sredstvo za razširitev napaj..
€ 401,59
ex VAT:€ 329,17
text_pagination
Phono cables