Menu
Your Cart
Brand: DS AUDIO
Dedovanje esence Velikega Mojstra »DS 003 jasno kaže, kako tehnologija trickle-down koristi stranki, hkrati pa ohranja vrstni red. Čeprav je blizu osupljivemu Grand Masteru, dovolj razlik zagotavlja, da lahko oba obstajata: DS 003 je bolj živahen od obeh, Grand Master bolj subtilen. Kljub temu, če ..
€ 5.900,00
ex VAT:€ 4.836,07
Brand: DS AUDIO
Sprememba igre "Mislim, da bi lahko bila šesta največja sprememba na področju kartuš v zadnjih treh desetletjih. Ostalih pet? njegovi starejši bratje in sestre." - Hi Fi novice Ken Kessler Uporaba vibracijskega sistema enake zasnove kot DS Master1 in DS-W2 ter DS002 DS-El ima žični vzmetni mehan..
€ 2.750,00
ex VAT:€ 2.254,10
Brand: DS AUDIO
Pišemo noveo poglavje v zgodovini analogne glasbe "Po letih uporabe samo MC-jev in po enem mesecu s Koetsujevim Onyxom je bil DS Audio Master 1 šok, ker je bila njegova predstavitev tako čista in tiha – še bolj kot njegovi bratje in sestre. Od poslušalca zahteva, da razblini vse predsodke o vinilu ..
Brand: DS AUDIO
Nov referenčni model Neodvisna razporeditev LED in fotodetektorja za levi in desni kanal Novi sistem optičnih kartuš DS-W3 je bil optimiziran z implementacijo neodvisne razporeditve LED in fotodetektorja za levi in desni kanal. Posledično se je izhodna napetost kartuše močno povečala s 40 mV na 70 ..
€ 13.500,00
ex VAT:€ 11.065,57
Brand: DS AUDIO
Vstopite v naslednjo generacijo ... vstopite v velikega mojstra. »Veliki mojster je tako resnično vrhunski v ločljivosti, preglednosti, prostorski rekreaciji, nevtralnosti in katerem koli drugem parametru, ki ga lahko imenujem, da je nemogoče, da ne bi rekel, čemur se običajno poskušam izogniti: 'T..
text_pagination