Menu
Your Cart
Brand: ISOACOUSTICS
Zagotavlja izboljšano čistost zvoka in odprtost za stoječe zvočnike in globokotonce. 220 lbs (100 kg) Maks. O izolatorjih zvočnikov GAIA 1 Izolatorji GAIA I zagotavljajo izboljšano čistost zvoka in odprtost za stoječe zvočnike in globokotonce, ki tehtajo 220 lbs (100 kg) ali manj. Izolatorji GAIA I..
€ 695,00
ex VAT:€ 569,67
Brand: ISOACOUSTICS
Zagotavlja izboljšano čistost zvoka in odprtost za stoječe zvočnike in globokotonce. 121 lbs (55 KG) Maks. O izolatorjih zvočnikov GAIA II GAIA II je zasnovan za stoječe zvočnike in nizkotonce, ki tehtajo do 121 lbs (55 kg). GAIA II, ki je zaključena v elegantnem strojno obdelanem temno kromiranem ..
€ 299,00
ex VAT:€ 245,08
Brand: ISOACOUSTICS
Zagotavlja izboljšano čistost zvoka in odprtost za stoječe zvočnike in globokotonce. 70 lbs (32 KG) Maks. O izolatorjih zvočnikov GAIA III Izdelan z vizijo zagotavljanja izredne akustične zmogljivosti, je GAIA III združitev estetskega vizualnega oblikovanja in akustičnega inženiringa. Majhna kompak..
€ 219,00
ex VAT:€ 179,51
Brand: ALTO-EXTREMO
Oprema s številnimi niansami v podrobnostih in odličnim delovanjem. Energijo iz naprave je mogoče enostavno odstraniti, in v tem korpusu se nato zmanjša brez vibracij, ki prodrejo v podzemlje. V kombinaciji z optimiziranim odtisom so ti absorberji dober način za lažje doseganje boljšega zvočnega vzo..
€ 569,45
ex VAT:€ 466,76
Brand: ALTO-EXTREMO
Oprema je opremljena z mnogimi niansami v podrobnostih in odlično delovanje. Energijo iz naprave je mogoče enostavno odstraniti, v tem korpusu pa se bo nato zmanjšala brez vibracij, ki prodrejo v podzemlje. V kombinaciji z optimizirano odtisno ploščo so ti absorberji dober način za lažje doseganje b..
€ 321,86
ex VAT:€ 263,82
Brand: ALTO-EXTREMO
Oprema s podrobnostmi in odličnim delovanjem. Energijo iz naprave je mogoče enostavno odstraniti, in v tem korpusu bo nato zmanjšana brez vibracij, ki prodrejo v podzemlje. V kombinaciji z optimizirano odtisno ploščo so ti absorberji dober način za lažje doseganje boljšega zvočnega vzorca za HiFi-na..
€ 429,51
ex VAT:€ 352,06
Brand: ALTO-EXTREMO
Končno vam lahko predstavimo LSP absorberje. LSP predstavlja naslednji korak k popolni reprodukciji. Notranje dušenje je bilo znatno povečano, ne da bi motilo pretok energije. To naredi LSP še bolj neodvisen od podzemlja. LSP je kratica za zvočnik. Tu lahko LSP pokaže svojo polno moč. Vibracije se l..
€ 709,39
ex VAT:€ 581,47
Brand: ALTO-EXTREMO
Končno vam lahko predstavimo absorberje LSP. LSP predstavlja naslednji korak k popolni reprodukciji. Notranje dušenje je bilo znatno povečano, ne da bi motilo pretok energije. To naredi LSP še bolj neodvisen od podzemlja. LSP je kratica za zvočnik. Tu lahko LSP pokaže svojo polno moč. Vibracije se l..
€ 860,10
ex VAT:€ 705,00
Brand: ALTO-EXTREMO
Absorberji Lyd I so naša najljubša izbira za različne namene. Med zvočniki pomagajo doseči bolj homogen in jasen prostorski zvok. Učinek je razločen, takojšen. Uporabljeni pod hi-fi napravami, slika postane bolj stabilna. Zaradi kombinacije različnih materialov in dušilnih obročev se doseže visoka r..
€ 537,16
ex VAT:€ 440,30
Brand: ALTO-EXTREMO
Iščete eno izmed najboljših in najbolj ekskluzivnih stojal za opremo? Absorberji NeoFlex izpolnjujejo obe zahtevi. Temeljijo na principu magnetnega odboja. Dva izjemno močna neodimska magneta nosita težo nadrejene HiFi naprave. Tako so NeoFlex Absorberji idealno orodje za optimizacijo vaše visokokak..
€ 1.430,63
ex VAT:€ 1.172,65
Brand: ALTO-EXTREMO
Iščete eno izmed najboljših in najbolj ekskluzivnih stojal za opremo? NeoFlex Absorber zadovolji obe zahtevi. Temeljijo na principu magnetnega odboja. Dve izjemno močni neodimski magneti nosita težo nadrejene HiFi naprave. NeoFlex Absorber so torej idealno orodje za optimizacijo vaše visokokakovostn..
€ 1.139,98
ex VAT:€ 934,41
Brand: ALTO-EXTREMO
Iščete enega najboljših in najbolj ekskluzivnih nosilcev opreme? NeoFlex Absorber izpolnjuje oba pogoja. Temeljijo na načelu magnetnega odboja. Dva izjemno močna neodimska magneta držita težo nadrejenega Hifi-naprave. Tako so NeoFlex Absorber idealno orodje za optimizacijo vaše visokokakovostne napr..
€ 2.151,86
ex VAT:€ 1.763,82
text_pagination