Meni
Your Cart

STILSKO & BREZŽIČNO

Proizvajalec: SONOS
Zmogljiv digitalni ojačevalnik razreda-D (s 125W na kanal), ki napaja majhne ali velike zvočnike.Povežite ga z vgradnimi zvočniki na terasi in uživajte v non-stop glasbi pod milim nebom ali / in zvezdami.Zmogljiv digitalni ojačevalnik razreda-D (s 125W na kanal) napaja majhne ali velike zvočnike.Upr..
€ 779,00
Brez DDV: € 638,52
Proizvajalec: SONOS
Oživite vso svojo zabavo z briljantno realističnim zvokom Arc, ki vključuje Dolby Atmos. Uživajte v upravljanju z daljinskim upravljalnikom, aplikacijo, glasom in Apple AirPlay2. Z enajstimi visoko zmogljivimi zvočniki za jasne visoke tone, dinamične srednje tone in presenetljive nizke tone je Arco..
€ 979,00
Brez DDV: € 802,46
BEAM (Gen 2) BEAM (Gen 2)
-9 %
Proizvajalec: SONOS
Kinematografski zvok in glasbeni streaming za samostoječe TV sprejemnike. Predvaja glasbo, TV, filme in še več. Izjemna razločnost dialoga s Speech Enhancement funkcijo. Samodejno se poveže z vašim televizorjem in daljinskim upravljalnikom. Govorno upravljanje. AirPlay2 - kompatibilnost z iOS napra..
€ 499,00 € 549,00
Brez DDV: € 409,02
Proizvajalec: ELECTROCOMPANIET
BREZŽIČNI SUBWOOFER Uporabite SIRA L-1, da nadgradite svoj sistem EC Living in brezžično dodate še več moči, pogona in otipljivosti! Čeprav ima ta model vso moč velikih globokotonskih zvočnikov, je kompaktne velikosti in eleganten. Precej neverjetno za subwoofer!   ENOSTAVEN ZA POSTAVLJANJE Kot vs..
€ 1.999,00
Brez DDV: € 1.638,52
Proizvajalec: ELECTROCOMPANIET
DODATNI ZVOČNIK TANA L-1 je dodatni brezžični zvočnik k naši liniji EC Living. Uporablja se lahko za izboljšanje drugih modelov in ustvarjanje sistema HiFi ali domačega kina. Res ni samo zvočnik. Je rezultat mešanja brezčasnega skandinavskega dizajna s štiridesetletnimi izkušnjami in tehnologijo v i..
€ 899,00
Brez DDV: € 736,89
Proizvajalec: ELECTROCOMPANIET
DODATNI BREZŽIČNI ZVOČNIK. PONOVNO IZUMLJENO. Druga generacija TANA L2 je dodatni brezžični zvočnik, ki se uporablja za izboljšanje TANA SL2 in ustvarjanje HiFi stereo sistema. TANA L2 je zgrajen na našem lastnem ojačevalniku razreda AB in sofisticirani obdelavi signalov. Ker na koncu je glasba res ..
€ 1.499,00
Brez DDV: € 1.228,69
Proizvajalec: ELECTROCOMPANIET
DODATNI ZVOČNIK TANA L-1 je dodatni brezžični zvočnik k naši liniji EC Living. Uporablja se lahko za izboljšanje drugih modelov in ustvarjanje sistema HiFi ali domačega kina. Res ni samo zvočnik. Je rezultat mešanja brezčasnega skandinavskega dizajna s štiridesetletnimi izkušnjami in tehnologijo v i..
€ 999,00
Brez DDV: € 818,85
Proizvajalec: ELECTROCOMPANIET
DODATNI ZVOČNIK Druga generacija TANA SL2 je rešitev vse v enem. Brezžični zvočnik, ojačevalec in audio streamer. Predvaja lahko glasbo iz vaše zbirke ali datoteke iz interneta. Nadzor je enostaven, bodisi prek naše aplikacije ali spletnega brskalnika. Sam po sebi je popoln spremljevalec za prenos g..
€ 1.699,00
Brez DDV: € 1.392,62
Proizvajalec: SONOS
Ikona, prenovljena. Akustika naslednje generacije. Nov videz. Zdaj z Bluetooth®. Poslušajte, kaj ste pogrešali. Vrhunska zvočna moč Akustična arhitektura naslednje generacije z dvojnim visokotoncem, ki jo poganja 47 % hitrejši procesor, proizvaja podrobno stereo ločitev, medtem ko 25 % večji srednj..
€ 269,00
Brez DDV: € 220,49
Proizvajalec: SONOS
Z zvokom naslednje ravni, ki udari iz vseh smeri, vas Era 300 ne samo obkroži, temveč vas postavi v vašo glasbo. Presegnite svojo prostorsko zvočno izkušnjo S šestimi optimalno nameščenimi zvočniki spredaj, ob straneh in na vrhu, ki podpirajo Dolby Atmos Music, prelomna akustična zasnova projektira..
€ 489,00
Brez DDV: € 400,82
Proizvajalec: SONOS
Brezžični zvočnik, ki s svojim kristalno čistim, globokim in dinamičnim zvokom pričara ultimativno slušno izkušnjo in Apple AirPlay 2 podporo. Šest zvočniških enot s prilagojenimi ojačevalniki. Tehnologija uglaševanja Trueplay zagotavlja zvok, ki je usklajen s prostorom in ostaja zvest glasbi. Upra..
€ 629,00
Brez DDV: € 515,57
Proizvajalec: SONOS
Izjemen zvok povsod z vodotesnim in odpornim na udarce modelom MOVE. Kontrolirajte ga glasovno, s SONOS aplikacijo in Apple AirPlay 2 ter pretakajte glasbo preko Bluetootha, ko WiFi ni na voljo. Pametni zvočnik z možnostjo glasovnega upravljanja.* Dve zvočniški enoti s prilagojenima ojačevalnikoma...
€ 429,00
Brez DDV: € 351,64
Prikazujem 1 do 12 od 26 (3 strani)


Stilsko in brezžično: prihodnost hi-fi zvoka v Intek Hi-Fi

Vstopite v svet vrhunske avdio tehnologije, ki dovršeno estetiko in sodobno oblikovanje združuje z napredno brezžično povezljivostjo. Tu vas čakajo kompaktni brezžični zvočniki, soundbar predvajalniki, manjši hi-fi sistemi, sistemi vse-v-enem, brezžični subwooferji, digitalni radiji in ostala zabavna elektronika, s katero sodobno življenje zveni boljše.

Večnamenska uporaba za vsak dom in poslovni prostor

Pri nas boste našli najboljšo rešitev za pametno ozvočenje doma ali ozvočenje poslovnih prostorov ter naprave za hišni kino, glasbeni streaming, večsobne (multiroom) sisteme in brezžične surround sisteme. Vsak izdelek je zasnovan z mislijo na sodobnega uporabnika in omogoča enostavno upravljanje preko aplikacije in povezljivost s pametnimi telefoni ter WiFi omrežji.

Preprosta nastavitev in sodobno oblikovanje

Izberite Intek Hi-Fi za avdio video rešitve, ki izpolnjujejo vaše zvočne potrebe in estetsko dopolnjujejo vaš prostor. Uživajte v vrhunskem zvoku in sliki brez zapletenih kablov ali tehničnih nastavitev.

Obiščite nas in odkrijte, kako lahko naše brezžične avdio rešitve obogatijo vaše poslušanje glasbe in življenjski prostor. S strokovnim svetovanjem in načrtovanjem ozvočenja vam bomo pomagali izbrati avdio in avdio video naprave po vaši meri in poskrbeli, da bodo vašemu domu ali poslovnemu prostoru dodale novo dimenzijo zvoka.