Meni
Your Cart
Proizvajalec: AUDIOLAB
CD predvajalnik / DAC / predojačevalnikTej specifikaciji novi 8300CDQ dodaja visokokakovostno analogno predojačevalno vezje, povezano s tremi stereo pari RCA vhodov na ravni linije za povezavo analognih virov. Vezje predojačevalnika je čim bolj preprosto z uporabo visokokakovostnih komponent za ohra..
€ 1.499,00
Brez DDV: € 1.228,69
Proizvajalec: QUAD
Quad Artera Play združuje eleganten uporabniški vmesnik z najnovejšo avdio tehnologijo HD. Quad Artera Play združuje CD predvajalnik in DAC ter je kot predojačevalnik odlično dopolnilo visoko zmogljivemu močnostnemu ojačevalniku Quad Artera Stereo. Uživajte v glasbi z izjemno visoko ločljivostjo do..
€ 1.699,00
Brez DDV: € 1.392,62
Proizvajalec: QUAD
QUAD Artera Pre je popolnoma analogni predojačevalec, ki združuje inovativen, sodoben britanski dizajn s tradicijo zvočnega podpisa QUAD. Za filozofijo je značilen čisti, čisti analogni signal. Artera Pre združuje minimalističen dizajn z visokokakovostnimi komponentami, da zagotovi kratke, neposredn..
€ 1.199,00
Brez DDV: € 982,79
Proizvajalec: ATC
Stereo predojačevalnik Pregled Glede na zgodovino ATC-jeve proizvodnje aktivnih zvočnikov je bil partnerski predojačevalnik logičen korak in naš prvi predojačevalnik SCA2 je bil izdan leta 1996. CA2 – enostavnejša zasnova, ki še vedno ponuja izjemno zmogljivost – je izpeljan iz 'high-end' SCA2 in o..
€ 2.499,00
Brez DDV: € 2.048,36
Proizvajalec: RESOLUTION AUDIO
Ta vznemirljiva in težko pričakovana nadgradnja našega glasbenega središča ponuja popolnoma novo zasnovo plošče DAC, skupaj z novo zadnjo ploščo, ki omogoča nove možnosti povezovanja. Ta nadgradnja predstavlja naše najnovejše oblikovalsko razmišljanje in napredne tehnike izvedbe vezij. Ponosno zgraj..
€ 10.000,00
Brez DDV: € 8.196,72
Proizvajalec: COS ENGINEERING
PREDOJAČEVALNIK Z DAC IN OJAČEVALCEM ZA SLUŠALKE Lastniški algoritem COS s filtrom FIR z linearno fazno zakasnitvijo lahko poveča vzorčenje izvirnih podatkov na 176,4 K ali 192 K. D10 prej shrani digitalne podatke v enosekundni medpomnilnik pretvorbo v analogne signale, pod koordinacijo kristalnega ..
€ 5.490,00
Brez DDV: € 4.500,00
Proizvajalec: COPLAND
UNIVERZALNI DAC VISOKE LOČLJIVOSTI, PREDOJAČEVALNIK, OJAČEVALEC ZA SLUŠALKE Digitalna revolucija je naredila glasbo lahko dostopno. Zahvaljujoč priročnosti in impresivni kakovosti zvoka digitalnih glasbenih datotek, pridobljenih z računalnikom, mnogi avdiofili svoj osebni računalnik ali prenosni r..
€ 2.200,00
Brez DDV: € 1.803,28
Proizvajalec: GOLD NOTE
NOVE MEJE DIGITALNE GLASBE   DIGITALNI ZVOČNI VIR ŠE NIKOLI NI BIL TAKO SODOBEN DS-10 je vsestranski najsodobnejši pretočni DAC, ki vključuje D/A pretvornik z najsodobnejšim streamerjem, linijskim predojačevalnikom in ojačevalnikom za slušalke. Poleg že popolne povezljivosti ima tudi Bluetooth vi..
€ 2.790,00
Brez DDV: € 2.286,89
Proizvajalec: GOLD NOTE
NOVE MEJE DIGITALNE GLASBE   DIGITALNI ZVOČNI VIR ŠE NIKOLI NI BIL TAKO SODOBEN DS-10 je vsestranski najsodobnejši pretočni DAC, ki vključuje D/A pretvornik z najsodobnejšim streamerjem, linijskim predojačevalnikom in ojačevalnikom za slušalke. Poleg že popolne povezljivosti ima tudi Bluetooth vi..
€ 2.990,00
Brez DDV: € 2.450,82
Proizvajalec: ELECTROCOMPANIET
REFERENČNI PREDOJAČEVALNIK S svojo izjemno zmogljivostjo, odlično ločljivostjo, odličnim nadzorom in natančno glasbeno reprodukcijo smo izdelali predojačevalnik, ki je zvest našemu sloganu »Zapolniti vrzel do mojstra«. Naš novi dvokanalni predojačevalnik EC 4.8 MKII izboljšuje predhodnika in bo zago..
€ 4.599,00
Brez DDV: € 3.769,67
Proizvajalec: LINDEMANN AUDIO
Digitalno-analogni pretvornik vrhunske kakovosti, ki je opremljen tudi z analognim nadzorom glasnosti in ojačevalnikom za slušalke. D/A pretvornik, ki zmore najvišje ločljivosti in zvočno predvaja čisto vrhunsko?Brez problema! Limetree USB-DAC je digitalno-analogni pretvornik vrhunske kakovosti, ki ..
€ 795,00
Brez DDV: € 651,64
Proizvajalec: AUDIOLAB
Digitalno-analogni pretvornikNovi M-DAC+ je visoko zmogljiv, večnamenski avdio DAC (Digitalno-analogni pretvornik) za domačo uporabo, zasnovan tako, da ga postavite na mizo ali za integracijo v hi-fi sistem. Vključuje visoko specificiran digitalni predojačevalnik avdiofilske kakovosti in izhodno sto..
€ 1.099,00
Brez DDV: € 900,82
Prikazujem 1 do 12 od 22 (2 strani)