Meni
Your Cart
AMG HPA-Predojačevalniki, NUPRIME AUDIO
AMG HPA-Predojačevalniki, NUPRIME AUDIO
AMG HPA-Predojačevalniki, NUPRIME AUDIO
AMG HPA-Predojačevalniki, NUPRIME AUDIO

NUPRIME AUDIO
AMG HPA

Vhodna impedanca 1 MΩ, visoka moč in popolnoma uravnotežena zasnova zagotavlja najbolj pregleden in podroben signal s široko frekvenčno pasovno širino in bogatimi harmoniki

AMG HPA je prvi ojačevalnik za slušalke na svetu, ki uporablja zasnovo vhodne impedance 1MΩ, ki je bila prvič uporabljena v naših vodilnih ojačevalnikih EVO ONE in zdaj v seriji AMG. V skladu s filozofijo serije AMG je namen zagotoviti najbolj pregleden in podroben signal od vira do preostale zvočne verige. Z intimno izkušnjo poslušanja, ki jo zagotavljajo slušalke, velika razlika v stopnji zmogljivosti zlahka prikaže prednost zasnove AMG 1MΩ.

Tehnični poudarki
Vhodna stopnja uporablja Ultra-High Bandwidth (komunikacijske aplikacije), JFET z nizkim šumom za vezje vhodne impedance 1MΩ. Ojačevalno vezje uporablja enosmerni modul razreda A brez negativnih povratnih informacij za široko frekvenčno pasovno širino in bogate harmonike drugega reda.
Popolnoma uravnoteženo ojačenje, ki je sestavljeno iz neodvisnih vezij za vhod, glasnost, ojačenje in izhodno moč. Nadzor glasnosti uporablja dva MUSES72320 za doseganje popolnoma uravnoteženih 100 stopenj (0-99) prilagoditev glasnosti. To je najboljši nadzor glasnosti, ki smo ga vgradili v izdelek, in verjetno najboljši za kateri koli ojačevalnik za slušalke.
Posebej prilagojen transformator R-Core in 26000uF filtrirnih kondenzatorjev, ki se uporabljajo v napajalniku, zagotavljajo hitro in stabilno napajanje vezja.
Poleg izhodov za slušalke ima AMG HPA tudi 2 niza (XLR in RCA) analognih izhodov, kjer bi ga lahko uporabili kot predojačevalnik referenčnega nivoja z vhodi 1MΩ.


Informativna cena:
€ 2.199,00
(vključuje 22% DDV)