Meni
Your Cart

AVDIO DODATKI

Proizvajalec: RAZLIČNE ZNAMKE
Tkanina in barveNaše akustične plošče so narejene iz nizko gostotne akustične tkanine, ki omogoča prehajanje zvoka do absorpcijskega materiala. Tkanina je na voljo v več barvah, mogoče je tudi naročiti plošče v prilagojenih barvnih tonih. Prilagojeni tiskNa akustično ploščo lahko natisnemo katero k..
€ 450,00
Brez DDV: € 368,85
Proizvajalec: RAZLIČNE ZNAMKE
Tkanina in barveNaše akustične plošče so narejene iz nizko gostotne akustične tkanine, ki omogoča prehajanje zvoka do absorpcijskega materiala. Tkanina je na voljo v več barvah, mogoče je tudi naročiti plošče v prilagojenih barvnih tonih. Prilagojeni tiskNa akustično ploščo lahko natisnemo katero k..
€ 450,00
Brez DDV: € 368,85
Proizvajalec: ESPRIT CABLES
Je naša vstopna raven, vendar podeduje tehnologije, ki si jih je zamislil Esprit od svojega nastanka. Vso našo ljubezen smo vložili v model Alpha, da vam omogočimo odkriti glasbeno vesolje, sestavljeno iz bogastva in preglednosti, pri čemer ostanete v dosegu zahtevnih glasbenih navdušencev z njihovi..
€ 240,00
Brez DDV: € 196,72
Proizvajalec: PSI AUDIO
Aktivni bas trapEdinstven: enostaven za postavitev in premikanje, kalibracija ni potrebna, enako učinkovit kot pasivni absorberji, 25-krat večji od njegove velikosti, AVAA C20 običajno skrajša resonančni čas vseh sobnih načinov med 15 Hz in 150 Hz do 50 %*. »Skratka, v basu ni bilo dovolj »BOO..« –..
€ 2.599,00
Brez DDV: € 2.130,33
Proizvajalec: PSI AUDIO
Digitalna aktivna past za nizke tone AVAA C214AVAA C214 uporablja inovativno tehnologijo AVAA za učinkovito odstranjevanje neželenih basovskih resonanc v frekvenčnem razponu od 15 Hz do 160 Hz. Posebnost te naprave je njena sposobnost, da doseže enakovredno absorpcijsko površino, ki je do 45-krat ve..
€ 3.449,00
Brez DDV: € 2.827,05
Proizvajalec: REL ACOUSTICS
Posebne in edinstvene lastnosti naše filtrirne plošče poznajo samo naši inženirji in znotraj tega vezja je ključ do oblikovanja kablov, optimiziranih za sisteme REL Sub Bass. Na voljo v dolžinah 3M, 6M in 10M. Kabli Bassline Blue, združljivi z ojačevalnikom Naim, so na voljo v dolžinah 3M in 6M.   ..
€ 399,00
Brez DDV: € 327,05
Proizvajalec: REL ACOUSTICS
Konektorji Bassline Blue™ Line Array so enake kakovosti in izdelave kot naši znani standardni kabli BassLine Blue™, vendar so zasnovani tako, da omogočajo lepo oblečene povezave med navpično zloženimi Line Arrays of Reference in modeli serije S. Te imajo posebno ceno, da ohranijo razumne stroške las..
€ 299,00
Brez DDV: € 245,08
Proizvajalec: ESPRIT CABLES
Z dodatkom zračnih izolatorjev in delnih zaslonov, kabli linije Beta dosegajo izjemno kakovost reprodukcije zvoka, zagotavljajo čistost glasbenega signala in stabilnost, ki ji ni para niti pri mnogih vrhunskih avdiofilskih modelih. Beta kljub temu ostaja zelo dostopna, vendar jo podrobnosti njene pr..
€ 340,00
Brez DDV: € 278,69
Proizvajalec: MELCO AUDIO
Novi ethernetni kabel Melco C100 zagotavlja najboljšo kakovost kablov za knjižnice Melco in druge ethernetne avdio naprave. C100 je bil skrbno preizkušen in usklajen z vsemi knjižnicami Melco, da se zagotovi brez izgube kakovosti. Prednost ima tudi asimetrična ozemljitev odvodne žice, kjer je en ko..
€ 149,00
Brez DDV: € 122,13
Proizvajalec: STEIN MUSIC
DE 2 CD REGENERATOR Nepopačena zvočna izkušnja z razmagnetenjem. Linija izdelkov za razmagnetenje SteinMusic ponuja točno to za vaše najljubše CD-je, LP-je in druge medijske nosilce. DE-2 CD Conditioner zmanjšuje in odpravlja magnetne in elektrostatične akumulacije ter napetosti materialov, zlasti ..
€ 539,00
Brez DDV: € 441,80
Proizvajalec: STEIN MUSIC
DE 3 VINIL- IN CD-REGENERATOR Nepopačena zvočna izkušnja z razmagnetenjem. Linija izdelkov za razmagnetenje SteinMusic ponuja točno to za vaše najljubše CD-je, LP-je in druge medijske nosilce. DE-3 LP Conditioner zmanjšuje in odpravlja magnetne in elektrostatične akumulacije ter napetosti materialo..
€ 2.169,00
Brez DDV: € 1.777,87
Proizvajalec: TITAN AUDIO
Popolnoma nov kabel Eros je še en izdelek Titan Audio, ki je združljiv z našo lastniško novo tehnologijo FORCEFIELD (patent v teku), ki bo ponudil zmožnost zaščite, ki je še ni bilo v nobeni industriji. Edinstveno zasnovana tehnologija je bila dodana našim novim kablom po letih raziskav in razvoja, ..
€ 539,00
Brez DDV: € 441,80
Prikazujem 1 do 12 od 53 (5 strani)


Nepogrešljivi dodatki, ki izboljšajo vaše doživljanje glasbe

Dobrodošli v svetu, kjer vrhunska hi-fi oprema in pomembni avdio dodatki sovpadajo z izjemnim zvokom in estetiko. V Intek Hi-Fi razumemo, da so za pravo avdiofilsko izkušnjo pomembe tudi (navidez) malenkostne izboljšave hi-fi sistema in prostora. Zato smo za vas, ljubitelje čistega zvoka in dobre glasbe, pripravili izbrano ponudbo pomembnih dodatkov, ki bodo nadgradile vaše poslušanje .

 

Akustična optimizacija prostora

Naši pasivni in aktivni elementi akustike prostora so ključni pri opremi poslušalnega okolja. Od pasti za bas do difuzorjev - ti izdelki so oblikovani tako, da izboljšajo zvok in odpravijo akustične pomanjkljivosti vašega prostora, bodisi v domači dnevni sobi ali poslušalnici.

 

Napajanje in filtriranje

Za brezhibno delovanje vaših hi-fi naprav ponujamo močnostne high-end razdelilce, električne filtre in napajalnike. Te naprave zagotavljajo čisto in stabilno električno energijo, ki je temelj za neprekinjeno kakovost zvoka brez šuma in motenj.

 

Premium kabli za hi-fi

Izbira pravih kablov je nepogrešljiva. Naši premium kabli za hi-fi sisteme - vključno z močnostnimi, zvočniškimi, gramofonskimi, USB, HDMI, mrežnimi, optičnimi in kabli za subwoofer ter analognimi in digitalnimi avdio interkonekti, so zasnovani za najvišjo možno prenosnost signala in minimalno izgubo.

 

Antivibracijski pripomočki in avdio pohištvo

Antivibracijski pripomočki in hi-fi omarice ne le zaščitijo vašo dragoceno opremo in optimizirajo njeno delovanje, ampak tudi prispevajo k vizualni estetiki prostora. 

 

V  Intek Hi-Fi vam ponujamo samo najboljše za vaš hi-fi sistem. Obiščite našo spletno trgovino ali showroom in se prepustite svetovanju naših strokovnjakov, ki vam bodo pomagali izbrati idealne dodatke za vaš sistem. Z Intek Hi-Fi bo vaša glasbena izkušnja resnično nepozabna, vaš prostor pa akustično optimiziran za vrhunski zvok.