Meni
Your Cart
Bassline Blue-Subwoofer kabli, REL ACOUSTICS

REL ACOUSTICS
Bassline Blue

Posebne in edinstvene lastnosti naše filtrirne plošče poznajo samo naši inženirji in znotraj tega vezja je ključ do oblikovanja kablov, optimiziranih za sisteme REL Sub Bass. Na voljo v dolžinah 3M, 6M in 10M. Kabli Bassline Blue, združljivi z ojačevalnikom Naim, so na voljo v dolžinah 3M in 6M.

 

Zvočno osvetljeno

ULTIMATIVNA NADGRADNJA
Bassline Blue™ je smiselno dimenzioniran kabel, dobro izdelan, tako da bo izboljšal splošni zvok vseh vidikov delovanja gostiteljskega sistema. Kot pri vsakem izdelku REL—izboljšava sega daleč preko očitnega območja nizkih tonov. Največja izboljšava je v načinu osvetlitve celotne zvočne scene. To je kakovost, ki se precej razlikuje od svetlosti. Osvetlitev prinaša svetlobo na oder in naredi kontrast in jasnost ter dinamična senčenja veliko bolj očitna.

Kaj je v NAIM? Te iste ugodnosti so na voljo večini lastnikov NAIM-a - zlasti starejših, klasičnih modelov. Te enote imajo nenavadno izhodno impedanco, ki je precej zapletena. REL je tesno sodeloval z inženirji NAIM pri oblikovanju tega obnašanja in prišel do posebnega vezja, vgrajenega v vsak kabel NAIM, ki posnema to impedanco, tako da je varno uporabljati Bassline Blue na zgodnjih NAIM. Dobili smo celo čudovit zložljiv banana vtič, ki omogoča tako enostavno uporabo kablov, samo priključite jih v podometne banana vtičnice NAIM na ohišju in nato priključite kable zvočnikov neposredno na zadnji del našega zložljivega banana vtiča.

 

Naravno vlečen baker

KAKOVOST, ROJENA IZ SISTEMSKEGA RAZMIŠLJANJA
Poleg optimizacije geometrije notranjega polaganja kabla uporabljamo tudi baker, ki presega industrijske prakse in je kakovosti in vrste, ki je na splošno določen za vojaško uporabo in visokohitrostne telekomunikacije. Bassline Blue je izdelan iz počasi vlečenega bakra visoke čistosti, vlečenega v dušikovi kopeli za zmanjšanje nečistoč na površini žice. Vsak posamezen vodnik je prevlečen s teflonsko folijo takoj po izstopu iz ekstruzijske matrice, da se zagotovi, da nečistoče ne morejo priti na kabel med čakanjem na nadaljnjo obdelavo. Ta tehnika proizvaja zvok, ki je izjemno čist in naraven, kar imenujemo Natural DrawnTM wire. Bassline Blue je ročno izdelan v našem obratu v Kaliforniji z uporabo kabla, ki ga izključno po specifikaciji REL proizvaja severnoameriška OEM hiša za žice in kable. Gradnja je precej delovno intenzivna in lahko traja do ene ure na kabel. Za vse povezave uporabljamo čisto srebrno spajko, ki ne zagotavlja samo visokokakovostnega zvoka, ampak tudi zato, ker se kabel stara in zvočne degradacije zaradi prevodnih lastnosti čistega srebra ne bi smele biti nične.

 

Povežite se kot še nikoli

VISOKA RAVEN = VISOKA ZMOGLJIVOST
REL uporablja priključke Neutrik SpeakOn, izdelane v Švici, na vhodu v subbas sistem REL. V več kot 100.000 REL, ki se uporabljajo po vsem svetu, se je ta konektor izkazal za zanesljivega, nevtralnega in mehansko idealnega konektorja za REL-ovo priznano vhodno vezje visoke ravni. BLUETM ima tudi visokokakovostne lopate, prevlečene z zlatom, da zmanjša oksidacijo. Če bi vaš ojačevalnik zahteval povezavo z golo žico, je to enostavno mogoče rešiti z ročnim ponovnim zaključkom posameznih rdečih, črnih in rumenih vodnikov. Standardni postopek priklopa na visoki ravni je: pritrdite rdečo žico na desni pozitivni izhodni priključek zvočnika ojačevalnika; pritrdite rumeno žico na levi pozitivni izhodni priključek zvočnika ojačevalnika; črno žico priključite na katerikoli ozemljitveni izhodni priključek ojačevalnika, ki vam ustreza; priključite konektor Speakon v visokonivojski vhod sistema Sub-Bass.


Informativna cena:
€ 399,00
(vključuje 22% DDV)