Meni
Your Cart

ZVOČNIKI

Proizvajalec: MAGNEPAN INC.
.7 – High-End Audio, kjer je prostor zelo pomemben Model 0.7, ki je interni favorit pri Magnepanu, je najboljši zvočnik za tiste, ki iščejo zvok svetovnega razreda po razumni ceni. Ocena »V nekaj minutah sem ugotovil, da lahko Magnepan .7 predvaja najboljše zvočnike vseh časov in da bom svojo glasb..
€ 2.790,00
Brez DDV: € 2.286,89
Proizvajalec: MAGNEPAN INC.
Po 12-letni zgodovini, ki je dosegel skoraj ikonični položaj, je bil Magneplanar 1.6 izboljšan z inženiringom vrednosti. Brez dragih popravkov vprašljive zvočne vrednosti. Magnepan se ukvarja z boljšimi idejami, ki dajejo zvočne izboljšave visoke vrednosti, ki jih je mogoče preveriti s testiranjem n..
€ 4.390,00
Brez DDV: € 3.598,36
Proizvajalec: REL ACOUSTICS
212/SX gradi na prednostih legendarnega 212/SE. Nadgrajeni zvočniki iz zlitine z rezili iz ogljikovih vlaken so močnejši, nov ploski pasivni radiator sega še globlje in naš PerfectFilter™ zagotavlja osupljivo nizke nizke tone z večjo hitrostjo in zrakom, s čimer 212/SX precej presega svojega slavneg..
€ 5.199,00
Brez DDV: € 4.261,48
Proizvajalec: MAGNEPAN INC.
Prvo vprašanje, ki si ga vsi zamislijo - "V čem je 3.7 drugačen?" Lažje je začeti s tem, kar je enako. Okvir in kozmetika sta enaka, z eno pomembno razliko - dodatno možnostjo aluminijastih oblog. 3.7 je 3-smerna zasnova, tako kot 3.6, vendar je zasnova s trakom celotnega obsega, kot je zelo cenjeni..
€ 12.990,00
Brez DDV: € 10.647,54
Proizvajalec: MISSION
Ponovno obravnavan kot sestrski model nestrpno pričakovane ponovne uvedbe modela Mission 770 – modela, ki je napovedal vrnitev v proizvodnjo v Veliki Britaniji za znamko Mission; Mission 700 vzame tisto, kar je bilo v originalnem modelu 700 imenovano "industrijsko merilo", vendar uporablja Mission 4..
€ 1.499,00
Brez DDV: € 1.228,69
Proizvajalec: MISSION
Mission 770 predstavlja enega najbolj ikoničnih modelov v dolgi zgodovini zvočnikov Mission. Model, ki je utelešal pionirsko raziskovanje Mission v poznih 70-ih in 80-ih, s krvno linijo, ki sega v leto 1977. Prvotni Mission 770 je debitiral leta 1978. Hitro je postal Missionov najbolje prodajani zvo..
€ 4.500,00
Brez DDV: € 3.688,52
Proizvajalec: GOLD NOTE
MINI ČUDEŽNI ZVOČNIK   VEČ KOT KAR SE SREČA OČI Ta eleganten 2-sistemski bas refleksni zvočnik za knjižne police bo kljub svoji zelo kompaktni velikosti premagal avdiofile. Osupljivo ohišje v obliki diamanta A3 EVO II je izključno ročno izdelano v Italiji s strani najboljših izdelovalcev lesa, d..
€ 4.490,00
Brez DDV: € 3.680,33
Proizvajalec: GOLD NOTE
SODOBNI ZVOČNIK   EVOLUCIJA DIZAJNA S popolnoma novim videzom sprednje plošče je A6 EVO II s svojim značilnim ohišjem v obliki diamanta zasnovan za najboljši nadzor nad vibracijami. Kombinacija njegove oblike in ohišja ustvarja izjemno togo strukturo, ki izboljša nadzor moči in zagotavlja večji d..
€ 7.490,00
Brez DDV: € 6.139,34
Proizvajalec: REL ACOUSTICS
Airship II povzdiguje sloves REL-a za vrhunsko brezžično povezavo v avdio industriji na nove višine. Z izkoriščanjem prednosti novega DAC/ADC instrumenta Texas se hrup v sistemu zmanjša za 12 dB. Vendar je učinek tega transformativen. Zvok je jasen, oster, dinamičen in ima bogato nasičene tonske bar..
€ 349,00
Brez DDV: € 286,07
Proizvajalec: PYLON AUDIO
Amber MkII je model zvočnikov z nizkotonci velikega kalibra in kompresijskimi zvočniki. Komplet ponuja širok frekvenčni odziv z visoko učinkovitostjo, hkrati pa zmanjšuje razbarvanje. V dvosteznem sistemu zvočnikov nizke tone ustvarja par 12-palčnih visoko učinkovitih gonilnikov iz celuloze z relat..
€ 5.284,13
Brez DDV: € 4.331,25
Proizvajalec: SONOS
Oživite vso svojo zabavo z briljantno realističnim zvokom Arc, ki vključuje Dolby Atmos. Uživajte v upravljanju z daljinskim upravljalnikom, aplikacijo, glasom in Apple AirPlay2. Z enajstimi visoko zmogljivimi zvočniki za jasne visoke tone, dinamične srednje tone in presenetljive nizke tone je Arco..
€ 979,00
Brez DDV: € 802,46
Proizvajalec: REL ACOUSTICS
Arrow Wireless prinaša veliko obljub in povezljivosti ožičenih REL s prilagodljivostjo postavitve in čistim kul faktorjem odličnega brezžičnega omrežja. Združljivo s Serie T/x in T/i. Ni združljivo s Tzero.   Svoboda ARROW™ BREZŽIČNA POVEZLJIVOST Arrow™ je naša metoda brez kompresije za distribuc..
€ 229,00
Brez DDV: € 187,70
Prikazujem 1 do 12 od 150 (13 strani)


Zvočniki za vsak dom in vsako priložnost

V hi-fi salonu in spletni trgovini Intek Hi-Fi verjamemo, da je dober zvok eden ključnih elementov vsakega doma. Zato ponujamo široko paleto zvočnikov, ki lahko izpolnijo želje tako tistih, ki šele vstopajo v vznemirljivi svet hi-fi komponent kot izkušenih avdiofilov. Če  iščete popolne zvočnike za vaš domači kino, želite nadgraditi svoj hi-fi sistem ali pa potrebujete samo prenosni zvočnik za glasbo na prostem, naša ponudba zajema vse – od hi-fi, high-end in stereo zvočnikov do vgradnih, stenskih in zunanjih možnosti.

 

Bluetooth zvočniki za svobodo gibanja

Naši Bluetooth zvočniki mobilnost in vrhunsko brezžično povezljivost povezujejo z visokokakovostnim zvokom na katerikoli lokaciji. Razpon modelov sega od kompaktnih namiznih do bolj markantnih zunanjih zvočnikov, ki pustijo vtis na zabavi na prostem.

 
Izberite pravi tip: aktivni ali pasivni zvočniki

Na izbiro imate aktivne zvočnike z vgrajenimi ojačevalniki za enostavno uporabo brez dodatne opreme in pasivne zvočnike, ki zagotavljajo prilagodljivost v visokokakovostnih hi-fi sistemih. 

 

Hi-fi in stereo zvočniki za avdiofile

Za tiste, ki stremijo k najčistejšemu in najbolj avtentičnemu zvoku, ponujamo vrhunske hi-fi in high-end zvočnike, vključno s stereo modeli za bogato in natančno reprodukcijo zvoka. Predstavimo vam lahko samostoječe, najboljše nizkotonske in kompaktne zvočnike, vsem pa je skupna akustična odličnost.

 

Diskretna eleganca: vgradni in stenski zvočniki

Za tiste, ki iščejo subtilno zvočno rešitev, ki se harmonično zlije z oblikovanjem interjera in sodobno arhitekturo, so naši arhitekturni, vgradni in stenski zvočniki idealna izbira. So popolni za ozvočenje celotnega doma, prefinjene večsobne avdio sisteme in ponujajo čist ter uravnotežen zvok brez zavzemanja dragocenega prostora.

 

Neomejena zabava: zunanji in brezžični zvočniki

Zunanji zvočniki so zasnovani za vzdržljivost in trpežnost; omogočajo, da vaša najljubša glasba spremlja vsako avanturo na prostem. Naši brezžični zvočniki prav tako nudijo svobodo pretakanja glasbe s katerih koli pametnih naprav, zagotavljajoč, da je dobra glasba vedno z vami.

 

Praktična rešitev: kotni zvočniki za dobro izkoriščen prostor

Našo ponudbo smo razširili z inovativnimi kotnimi zvočniki, ki so posebej zasnovani za optimalno zvočno pokritost v kakršnem koli prostoru. Ti zvočniki so idealni za izboljšanje akustike v težavnih prostorih, kjer tradicionalni zvočniki ne morejo zagotoviti enakomerne zvočne izkušnje.

 

V Intek Hi-Fi smo predani zagotavljanju najboljših zvočnih rešitev, ki dopolnjujejo vaš življenjski slog in dom. Naša ekipa strokovnjakov je tu, da vam ponudi neprecenljivo svetovanje in pomaga izbrati popoln zvočni sistem. Odkrijte našo celotno ponudbo in se prepričajte, zakaj smo na našem trgu vodilni v svetu avdio opreme.