Meni
Your Cart
1.7i-Samostoječi, MAGNEPAN INC.
1.7i-Samostoječi, MAGNEPAN INC.
1.7i-Samostoječi, MAGNEPAN INC.
1.7i-Samostoječi, MAGNEPAN INC.

MAGNEPAN INC.
1.7i

Po 12-letni zgodovini, ki je dosegel skoraj ikonični položaj, je bil Magneplanar 1.6 izboljšan z inženiringom vrednosti.
Brez dragih popravkov vprašljive zvočne vrednosti. Magnepan se ukvarja z boljšimi idejami, ki dajejo zvočne izboljšave visoke vrednosti, ki jih je mogoče preveriti s testiranjem na slepo. 1.7 je odmik od Magnepanove 40-letne zgodovine uporabe ravnih magnetnih gonilnikov za nizke tone ali spodnje srednje tone. Uporaba tehnologije navideznega traku navzdol v spodnje srednje tone in nizke tone bo zagotovila novo raven skladnosti. Kaj je kvazi-trak? Kvazi gonilnik traku je odstopanje od prave zasnove traku. Za držanje občutljivih trakov na mestu je uporabljena zelo tanka folija. Ena od prednosti kvazi tračnih gonilnikov je izredno širok frekvenčni pas in visoka zmogljivost. Rezultat v 1.7 je nizko popačenje in brezhibna jasnost traku – zvok, ki je tako čist in lahkoten, da je spremenil mišljenje tisočih avdiofilov o ravnih zvočnikih. 1.7 se ponaša tudi s kvazi trakastim super visokotonskim zvočnikom s širšo "sladko točko" in korak bližje nežnosti in podrobnostim Magnepanove prave trakaste zasnove. Nova, moderna zasnova z aluminijastimi oblogami na 1.7 je tudi odmik od Magnepanovega bolj konzervativnega kozmetičnega oblikovanja. Standardne lesene obloge za 1.6 so na voljo po posebnem naročilu. Celoten koncept zasnove za Magneplanar 1.7 ima za posledico zvočnik, ki meri izjemno dobro po vseh standardnih merilih, a kar je najpomembneje, zveni še bolje.

"To model je za Dvorano slavnih in lahek izbor za proračunski izdelek leta TAS 2021."

V številki 107 je JV (Jonathan Valin - absolutni zvok) izbral Magnepanov visok, suh, tristranski, polnorazponski, kvazi-trak, dipolni talni stojalo MG 1.7 kot enega svojih najljubših zvočnikov v zadnjih 70 letih. Z visoko ločljivostjo, nizkim popačenjem, z dovolj nizkih in visokih tonov (izjemno visoke kakovosti), da zadovolji vsakogar, razen glasbenika, in srednjim tonom, ki reproducira dobro posnete glasove in akustične instrumente z osupljivim realizmom, je eden tistih " "sweet-spot", ki se pojavi vsako desetletje ali dve. 1.7 vam je velikodušno ponudil okus vsega, česar sta bila sposobna njegova večja in dražja brata Maggie, za delček tega, kar bi plačali za isto čudo vrhunskega dinamičnega zvočnika. Dolgoletni recenzent TAS-a John Nork (ki je kupil recenzentski par) 1.7i se je v svoji recenziji Maggiene najnovejše različice te klasike popolnoma strinjal.

Specifikacije
Opis: 3-smerni, polnega obsega, kvazi-trak
Frekvenčni odziv: 40-24 kHz
Občutljivost: 86dB / 500Hz / 2,83v
Impedanca: 4 Ohm
Dimenzije v palcih: 65 palcev (višina) x 19 palcev (širina) x 2 palca (debelina)
Dimenzije centimeter: 166 cm (višina) x 49 cm (širina) x 5 cm (debelina)

OBLIKOVANJE: Naravni hrast, črni hrast, temna češnja, srebrni aluminij, črni aluminij
TKANINA: umazano bela češnjeva bela črna temno siva

Informativna cena:
€ 4.390,00
(vključuje 22% DDV)