Meni
Your Cart
Proizvajalec: DS AUDIO
Prvi stabilizator za zaznavanje ekscentričnosti na svetu (prijavljen patent) Uživajte v boljši glasbi brez ekscentričnosti Splošnega wow in trepetanja celotnega sistema ni mogoče bistveno zmanjšati, razen če se ekscentričnost zapisa popravi Z vrednostjo širine ekscentričnosti 0,34 mm doseže okol..
€ 5.950,00
Brez DDV: € 4.877,05
Proizvajalec: DS AUDIO
Najbolj zveneča držalo gramofonske odjemne doze na svetu Zmanjšajte število stikov s konektorjem, naredite stik z tonsko ročico trdnejšim in povečajte trdnost ohišja glave. Vertikalna zatična struktura omogoča enakomeren pritisk električnih kontaktov. Kontaktna površina stabilizirana s sferično p..
€ 470,00
Brez DDV: € 385,25
Proizvajalec: DS AUDIO
Dobrodošli v svetu Zero Static »S popolnim zaupanjem lahko poročam, da je vinilni ionizator ION-001 brez dvoma najučinkovitejša antistatična naprava, kar sem jih kdaj uporabljal. Moje predvajanje vinila še nikoli ni zvenelo tišje, bolj razkrivajoče in bolj prijetno.« - Pozitivne povratne informacij..
€ 1.900,00
Brez DDV: € 1.557,38
Proizvajalec: DS AUDIO
Čistilo za iglo – prvi dodatek DS Audio Lepilno čistilo za iglo, ki ne umaže konice igle s kemičnimi snovmi Čistilo ST-50 Stylus je opremljeno z gelom za čiščenje mikro prahu, posebej zasnovanim za uporabo v čistih laboratorijih Čistilni gel ST-50's je izdelan iz uretanske smole, razvite posebej ..
€ 90,00
Brez DDV: € 73,77
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)