Meni
Your Cart

Aktualno

Novice, obvestila in posebne ponudbe
0 4
30 maj 2023
"Pojem hvalnice Aesthetix Mimas vse od njegovega prvenca pred nekaj leti," piše Neil Gader iz The Absolute Sound. "Dvakrat sem ga nagradil z zlatim ušesom in je eden najboljših integriranih ojačevalnikov na današnjem trgu in še vedno ostaja absurdno dobre vrednosti." Zdaj je ekipa Aesthetix dodala modularno gramofonsko ploščo MM/MC z dvojnim vhodom in kartico DAC. "Glede zvoka modul Mimas DAC ne bi mogel biti bolj zadovoljiv," piše Gader. »Ta DAC ustvarja instrumentalno teksturo in tember z realizmom, ki se v enaki meri dotakne romantičnega srca in kliničnega ušesa. Nohti, ki se raztezajo po s..
0 6
23 maj 2023
V bistvu je to velik, zmogljiv integriran ojačevalnik, ki zagotavlja zahtevanih 150 W RMS na kanal pri 8 ohmih ali 300 W pri 4 ohmih. Poleg tega ponuja razkošno kakovost izdelave japonske 'bojne ladje', vgrajeno digitalno pretvorbo in odlično gramofonsko stopnjo MC/MM. Toda tisto, kar SU-R1000 resnično ločuje od drugih, je vloga, ki jo igra digital pri oblikovanju. Glavni tehnični direktor podjetja Technics, Tetsuya Itani, temu pravi 'popolnoma digitalni ojačevalnik' in ne samo običajni razred D. Čeprav ima preklopno izhodno stopnjo, deluje v digitalni domeni v celoti, brez potrebe po tradicio..
0 6
16 maj 2023
Spravi se z moje tratePopolno razkritje: Jaz imam eno od teh nabito polnih komponent. Moj zgornji sistem sestavljajo zvočniki Estelon YB, ki jih poganja integrirani ojačevalnik-DAC Hegel Music Systems H120. Je odličen majhen ojačevalnik in visokokakovostni DAC sprejema digitalne signale prek USB-ja iz Logitech Squeezebox Touch, tako da izkoriščam vse funkcije H120. H120 je smiseln za trenutno uporabo. Sliši se odlično in odlično deluje z mojim skorjenim strimerjem Touch, ki bi lahko deloval tudi na premog, glede na hitrost, s katero je računalniška tehnologija napredovala, odkar sem ga kupil.-..
0 15
09 maj 2023
Notranjost: je trdnaPod pokrovom ATC CD2 je mehanizem za predvajanje model, posebej prilagojen za Hifi in ne računalniški model. Upoštevajte prisotnost toroidnega napajalnega transformatorja pomembnih dimenzij. Pretvorbo zagotavlja 32-bitni/768 kHz čip tipa AKM (AK4490EQ). Izhodne stopnje so simetrične topologije, vse v površinskih komponentah in še več, diskretne, saj s pravimi tranzistorji, brez operacijskih ojačevalnikov.ATC SIA2-100 se oglašuje za 2 x 100 vatov na 8 ohmov. Notranja postavitev njegovih vezij je presenetljiva. Napajalne stopnje in njihovi napajalniki so nameščeni obrnjeni po..
0 55
02 maj 2023
Novi pretočni ojačevalnik SU-GX70 je prvi izdelek podjetja Technics od revitalizacije blagovne znamke leta 2014 s priključkom HDMI ARC. Obstaja veliko povpraševanje po visokokakovostnih ojačevalnikih, ki omogočajo preprosto integracijo televizorja v domači hi-fi sistem za vrhunski zvok brez težav s kompleksnim večkanalnim sistemom. Posledično ta novi ojačevalnik dosega zelo visoko kakovost zvoka pri povezavi HDMI ARC z uporabo celovite izkušnje matičnega podjetja (Panasonic) pri obdelavi video signala, kar omogoča polni potencial zvoka brez šuma in popačenj, ki ga ustvari Technicsov lastniški ..
0 20
25 apr. 2023
Ogromen je! Zakaj tako bruham? Običajno ne puščam. Vendar je pomembno za ta pregled. Za kratek čas sem svoj Bryston 4B3 potisnil nazaj namesto H30A in sistem je takoj izgubil nekaj te čarovnije. Ne razumite me narobe! Bryston je odličen ojačevalec, ki ga bom verjetno obdržal, dokler me žena ne odpelje k polarnim medvedom v Churchillu v Manitobi (pravi mi, da bo to storila, če bom v poznih letih postal neobvladljiv). Toda v obdobju recenziranja sem začel ceniti Heglovo sposobnost, da poživi realizem, da me potegne globlje v glasbeno izvedbo. Mislim, da bi bila novica, če Hegel ne bi bil boljši ..
0 31
18 apr. 2023
13. april 2023 – Priznana hi-fi blagovna znamka Technics je osvežila svoj ljubljeni gramofon SL-1500C z elegantnim novo barvo, ki bo brezhibno dopolnila vsak stil dekorja in napolnila domove s toplim, pristnim zvokom vinila.Zdaj v čudoviti mat beli barvi SL-1500C-W predstavlja priljubljeni gramofon znamke, posodobljen za leto 2023, hkrati pa ohranja inovativno zvočno tehnologijo, ki jo je Technics pospešil, odkar je pred več kot petdesetimi leti predstavil prvi gramofon z direktnim pogonom na svetu. Vzvišena eleganca, natančno oblikovanaNova zasnova, razvita na zahtevo ljubiteljev vinilov, ki ..
0 58
11 apr. 2023
IsoTek z V5 Elektra predstavlja nov omrežni filter, ki ponuja kompleksno, učinkovito optimizacijo toka in visokokakovostno zaščito pred prenapetostjo po privlačni ceni: V prid optimalnemu delovanju ima optimizator toka šest rež, vsaka s svojim filtriranjem in natančno dimenzionirana : dva izhoda sta za visokonapetostne ojačevalnike in štirje izhodi za zasnovane izvorne naprave. Če je potrebno več, System Link omogoča tudi preprosto modularno razširitev. Preizkusili smo, kaj V5 Elektra zmore v smislu zvoka.-----ZaključekKot IsoTek-ov nov začetni model v portfelju omrežnih filtrov V5 Elektra opr..
Prikazujem 1 do 8 od 60 (8 strani)