Meni
Your Cart

Aktualno

Novice, obvestila in posebne ponudbe
0 30
20 feb. 2024
V svetu adiofilije obstajajo izdelki, ki presegajo le funkcionalnost. Ti izdelki postanejo legende, ikone, ki se občudujejo zaradi svoje zvočne čarovnije in inženirske briljantnosti. Med temi redkimi mojstrovinami je tudi Copland CTA407, ojačevalnik, ki zavzame posebno mesto v svetu visokega konca avdio opreme. Copland CTA407 je cevni ojačevalnik, ki je bil prvič predstavljen v začetku 90. let prejšnjega stoletja. Njegova proizvodnja se je nadaljevala le do sredine 90. let, vendar kljub temu ostaja ena najbolj cenjenih in iskanih enot med avdiofili po vsem svetu. Copland je dansko podjetje, ki..
0 59
13 feb. 2024
Najnovejši dodatek k družini legendarnih gramofonov Technics SL-1200GR2 je tu, in prinaša vrhunsko izkušnjo poslušanja vinilnih plošč na vaš domači avdio sistem. Ta nadgrajena različica izjemno priljubljenega SL-1200GR prinaša še večjo natančnost, zmogljivost in estetsko dovršenost. SL-1200GR2 ohranja vse značilnosti, ki so naredile SL-1200GR tako cenjenega med avdiofili. Z natančno izdelano inženirsko konstrukcijo ter vrhunskimi materiali je ta gramofon zasnovan za zagotavljanje izjemne kakovosti zvoka in trajnosti. Novosti pri SL-1200GR2 vključujejo izboljšan motor, ki omogoča še bolj stabil..
0 58
06 feb. 2024
Meze Audio predstavlja Empyrean II – inovativne planarne magnetne slušalke, ki označujejo znamkino nenehno zasledovanje zvočne popolnosti. Nadgrajujejo priznanje prvotnih Empyreanov - že enega najtehnološko naprednih modelov - in predstavljajo simfonijo umetnosti, inovacij in rokodelstva. Za njihov model druge generacije so strokovnjaki Meze Audio dodatno izpilili izjemno zasnovo gonilnika Isodynamic Hybrid Array podjetja Rinaro Isodynamics, kar prinaša prebojno zmogljivost. "Pri ustvarjanju Empyrean II smo si zastavili cilj izboljšati sposobnost slušalk za reprodukcijo drobnih podrobnosti in ..
0 2
30 jan. 2024
Hongkonško podjetje LUMIN Music si je v zadnjih nekaj letih prislužilo impresivno ime s široko paleto predvajalnikov, ki zajemajo visokorasni in srednji segment trga. Pred približno osmimi leti se je podjetje Pixel Magic Systems - specializirano za predvajanje video datotek UHD - odločilo oblikovati svoj specializiran izdelek za audiofile z možnostjo predvajanja DSD, s čimer se je rodilo podjetje LUMIN. Sedaj, ko se ozremo v sedanjost, LUMIN ponuja mnoštvo izdelkov, ki se redno osvežujejo. Model D3 je najnovejša pridobitev v ponudbi omrežnih predvajalnikov, zamenjava za visoko cenjeni model D2..
0 64
23 jan. 2024
Mike Creek, ustanovitelj podjetja Creek Audio, je leta 1982 oblikoval svoj ojačevalnik 4040 Integrated Amplifier. S tem izdelkom je podjetje začelo svojo pot in bil eden izmed mnogih britanskih ojačevalnikov nizke moči iz 80. let (kot so Arcam, Audiolab, itd.), ki so pritegnili toliko ljubiteljev avdio opreme tistega časa. 40 let kasneje je Creek predstavil svojo 40. obletnico s posebno različico modela 4040, imenovano 4040 A, ki zmore 55 vatov moči in je polovične velikosti originalnega modela. Za razliko od modela 4040 iz 80. let, so današnji integrirani ojačevalniki bolj kot vse-v-enem napr..
0 65
16 jan. 2024
NuPrime Audio je relativno mlad proizvajalec avdio opreme, ki se osredotoča predvsem na zgornji srednji in vrhunski segment avdio trga. Čeprav je podjetje, ustanovljeno leta 2014, prisotno manj kot desetletje, se že vrsto let uveljavlja in ustvarja nagrajevane hi-fi komponente, ki so predvsem zelo dostopne cenovno. Ali so naprave NuPrime predvsem dobre glede na ceno ali se lahko enostavno kosajo s trdo konkurenco?- - - - - Že od prvih not zven glasbe iz kombinacije NuPrime prijetno zazveni v ušesih. Reprodukcija glasbe je dinamična, hitra in transparentna. Bas odlikuje močan, dobro nadzorovan ..
0 66
09 jan. 2024
Za razliko od integriranega hibridnega ojačevalnika CSA150 uporablja CTA407 elektronske cevi po celotni verigi signala.Predojačevalnik sestavljata ena trioda ECC83 in dve cevi 12BH7, medtem ko se v izhodnem delu uporabljata štiri cevi KT88 ali 6550.Štiri izhodne cevi so uparjene, en par za vsak kanal, in delujejo v konfiguraciji push-pull. Skupaj so zmožne oddajanja več kot 100 W moči na kanal, vendar se je Ole Møller namenoma odločil zmanjšati moč na 50 W na kanal s povečanjem bias toka cevi v konfiguraciji razreda A/AB, kjer cevi delujejo v razredu A z večjo močjo kot običajno za konfiguraci..
0 112
02 jan. 2024
Hegel H600 streaming ojačevalec in DACPred več kot letom dni so nas dražili s poročili o "zelo vznemirljivem" in "zemeljsko pretresljivem" novem izdelku podjetja Hegel. Nato se je pojavil nov CD predvajalnik te rastoče norveške blagovne znamke, kar ni bila novica, ki sem je čakal. Toda to je bilo zgolj zato, ker je prava višja sila zaradi nadaljnjega primanjkljaja komponent po pandemiji zamujala.Končno so razglasili nov integrirani ojačevalec Hegel najvišjega razreda: mogočni H600, ki nadomešča model H590. Zahteva za preizkusne vzorce je bila velika, vendar sem želel počakati, dokler izdelek n..
Prikazujem 1 do 8 od 98 (13 strani)