Meni
Your Cart

Aktualno

Novice, obvestila in posebne ponudbe
0 66
11 jun. 2024
Aktivni ali napajani zvočniki se zdijo vse bolj priljubljeni v brezžičnem svetu, za katerega se odloča veliko ljubiteljev glasbe. Vrsta napajanih zvočnikov, ki pridobivajo na priljubljenosti, običajno stremi k zniževanju stroškov in povečanju funkcionalnosti, vendar se to spreminja; zdaj nekateri ugledni proizvajalci zvočnikov izdelujejo brezžične in včasih resnično aktivne zvočnike za trg z omejenim prostorom in strahom pred kabli. ATC izdeluje aktivne zvočnike skoraj tako dolgo, kot poslujejo, kar se je začelo v sedemdesetih letih s pogonskimi enotami in nadaljevalo z izdelavo celotnih zvočn..
0 60
04 jun. 2024
Hegel H190V je ojačevalnik za pretakanje, namenjen ljubiteljem vinila. Kot prvi recenzent novega modela Hegel H190V (v za vinil) v Veliki Britaniji ugotavljam, da so dodali fono stopnjo za magnetne glave, kar se kaže v dodatnem paru RCA konektorjev in priključku za ozemljitev na zadnji plošči. Poleg tega je kozmetično identičen, razen da je ta model mat črne barve, medtem ko je moj referenčni H190 bele barve. Nova barva prihaja kmalu z prenovljenim dizajnom, čeprav mi je črna bolj všeč, saj je bolj diskretna. Kakovost zvokaPo vseh poročilih slišim, da izredno dobro deluje z MM glavo na gramofo..
0 54
28 maj 2024
ATC SCM11 zvočniki so prepoznavni po svoji izjemni zvočni jasnosti in uravnoteženosti, kar jih uvršča med vrhunske zvočnike za avdiofile.Ta model, znan po svoji precizni in podrobni reprodukciji zvoka, zagotavlja izredno zvočno zvestobo, kar je idealno za zahtevne glasbene in kino sisteme. Z robustno konstrukcijo in elegantno obliko, ATC SCM11 združuje estetiko in funkcionalnost, kar zagotavlja dolgotrajno kakovost in vizualno privlačnost. Kot visokokakovosten stereo zvočnik, SCM11 ponuja natančen bas, čiste srednje tone in kristalno čiste visoke tone, kar naredi vsako poslušanje izjemno izkuš..
0 108
21 maj 2024
LUMIN P1 Mini: Kompaktnost brez kompromisov V svetu hi-fi tehnologije, kjer kakovost zvoka pogosto pomeni velike in zajetne naprave, LUMIN predstavlja prelomnico - model P1 Mini. Ta kompaktni predvajalnik je zasnovan za ljubitelje glasbe, ki ne želijo žrtvovati kakovosti za velikost. LUMIN P1 Mini prinaša vrhunsko tehnologijo v majhnem ohišju, ki se brez težav vključi v vsak prostor. Z naprednim DAC-jem, ki omogoča predvajanje visokoresolucijskih avdio datotek, in podporo za vse priljubljene streaming servise, P1 Mini ponuja neprekosljivo zvočno izkušnjo. Pametna povezljivost preko Wi-Fi, Ethe..
0 51
14 maj 2024
Automobili Lamborghini in Technics napovedujeta nov gramofon SL-1200M7B. SL-1200M7B je posebna izdaja, ki temelji na modelih DJ SL-1200MK7/SL-1210MK7 iz serije gramofonov SL-1200, ki so skozi leta pridobili široko priznanje in priljubljenost. 60-letna zgodovina obeh podjetij, Automobili Lamborghini in Technics, deli podobne vrednote v osnovnih korporativnih kulturah obeh podjetij. Oba se posvečata temeljitemu tehnološkemu razvoju, s pomočjo unikatnih idej zagotavljata strankam nepozabne izkušnje in sta nepopustljiva pri svojem pristopu k proizvodnji, pri čemer zasledujeta čustven zvok, ki se d..
0 38
07 maj 2024
7000A prihaja na trg z enim najbolj temeljitih in celovitih naborov funkcij na trgu in to uravnoteži z resnično izjemno zmogljivostjo. Ni najboljši Audiolab ojačevalnik, je pa najboljša vrednost. Ustrezni CDT ponuja resnično prijetno uporabniško izkušnjo, ki bo odlično delovala v različnih nastavitvah.ZaključekDa bi odpravili dvome, 7000A ni boljši od 9000A. To je izjemen del kompleta, ki upraviči zahtevano ceno in vsak kos efuzivne proze tukaj tega ne spremeni. Ta resnica ne spremeni dejstva, da je 7000A z devetsto funti manj osupljivo dober. Tudi primerjave z Reginim Elexom Mk4 so nekoliko n..
0 80
30 apr. 2024
Z uvedbo Evolution DAC-2, NuPrime ponuja vrednega naslednika zelo hvaljenega Evolution DAC. V kombinaciji z ojačevalnikom Evolution STA, NuPrime ponuja zelo močan glasbeni duo, s katerim boste uživali v glasbi še veliko let. Z ravnjo opreme, razpoložljivimi povezavami in kakovostjo zvoka, zavzema NuPrime Evolution DAC-2 zelo trdno tržno pozicijo. Digitalna evolucijaKo primerjam Evolution DAC-2 s svojim predhodnikom, razen uporabe dvojnega čipa ES9038Q2M namesto premium različice ES3038PRO in trenutne podpore za datoteke MQA, ne morem odkriti veliko razlik.Kot njegov predhodnik je Evolution DAC..
0 181
23 apr. 2024
Popolna razpršitevTo je akustični zaščitni znak Perlistena, ki ga specialist za zvočne pretvornike doseže s svojimi visokotehnološkimi značilnostmi: nenavadna postavitev trojnega visokotonca in značilna posebna pregrada. Impresivni Perlisten S7t je seveda opremljen tudi s temi značilnostmi, s štirimi nizkotonci in bogatim prostornim basom. Zastavonoša obljublja odličnost zvoka in močan zvok tako v hi-fi načinu kot za ojačanje zvoka domačega kina – in S7t to obljubo izpolnjuje z impresivno zmogljivostjo. Odlična 3D vizualizacijaTo živahno vitalnost lahko doživimo tudi z neizkrivljeno električno..
Prikazujem 1 do 8 od 114 (15 strani)