Meni
Your Cart

SLUŠALKE

Proizvajalec: MEZE AUDIO
Prve dinamične odprte slušalke Meze Audio, 109 PRO, so dokaz naše zavezanosti, da presežemo zvesto reprodukcijo zvoka in zagotovimo čista čustva."V jedru vsega je glasba izraz čustev, praznovanje življenja in znamenje večnih spominov. Vsak del 109 PRO, od vrhunskih materialov, ki smo jih uporabili, ..
€ 799,00
Brez DDV: € 654,92
Proizvajalec: MEZE AUDIO
Zaprite zavese za nekaj najboljših ušesnih ušesnih ušes. Meze 12 V2 temeljijo na najbolje prodajani Meze 12 Classics in imajo precej resen zvok s prijetnim videzom in občutkom. Med vsemi slušalkami osnovnega razreda je to izbira št. 1 za avdiofilske poznavalce.   Meze praznuje svojo deseto obletni..
€ 75,65 € 89,00
Brez DDV: € 62,01
Proizvajalec: MEZE AUDIO
Meze 99 Classics zagotavlja popoln naraven zvok tudi za najbolj izbirčne ljubitelje zvoka. Ušesne školjke iz orehovega lesa, mehke ušesne blazinice in naglavni trak iz vzmetnega jekla bodo naredile 99 Classics dediščino in ne le par slušalk. ENKRATNE SLUŠALKETako kot prstni odtisi je tudi lesno zrno..
€ 309,00
Brez DDV: € 253,28
Proizvajalec: MEZE AUDIO
Nov pogled na serijo 99 za avdiofile iz višjega mesta, 99 Neo združuje značilno kakovost zvoka Meze Audio z vrhunskim slogom. 99 NEO. VSE TVOJE.Vzemite si trenutek z 99 Neo. Napasite oči na ušesnih školjkah s črno teksturo. Pobožajte mehke ušesne blazinice. Uživajte v jasnem, čistem zvoku – naravnem..
€ 199,00
Brez DDV: € 163,11
Proizvajalec: MEZE AUDIO
ADVAR, ki spominja na sijoč dragulj, ki vas popelje skozi mistično ljudsko pravljico, skriva močan, podroben, resničen zvok za edinstveno oblikovanim ohišjem iz nerjavečega jekla. ADVAR je uravnotežena mešanica funkcije in lepote IEM kot noben drug. »Ko smo razvili ADVAR, je bil naš cilj ustvariti..
€ 699,00
Brez DDV: € 572,95
Proizvajalec: TECHNICS
Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov in mikrofonom Slušalke EAH-A800, podprte z legendarno kakovostjo zvoka Technics, ponujajo vrhunski zvok, izjemno udobje nad ušesi in iskrivo jasnost klicev za dom, službo in potovanje. Sprostite pravo izkušnjo zvoka visoke ločljivosti v udobnih slušalkah. P..
€ 349,00
Brez DDV: € 286,07
Proizvajalec: TECHNICS
Ušesne slušalke EAH-AZ60, podprte z legendarno kakovostjo zvoka podjetja Technics, nudijo vodilno zmanjšanje hrupa v panogi, izjemno udobje in bleščečo jasnost klicev za dom, službo in potovanja. Sprostite pravo izkušnjo zvoka visoke ločljivosti v udobnih ušesnih čepkih. Poslušajte vsako podrobnost..
€ 229,00
Brez DDV: € 187,70
Proizvajalec: MEZE AUDIO
Z združevanjem ekskluzivne estetike z najsodobnejšim inženiringom ELITE zagotavlja natančno, pristno izkušnjo poslušanja, ki je pripravljena izpolniti najvišja pričakovanja izkušenega avdiofila.   STRAST NAS JE PRIPELA SEM, TEHNOLOGIJA JE TO OMOGOČILA Pred 10 leti smo se zavezali, da bomo podrli ..
€ 4.000,00
Brez DDV: € 3.278,69
Proizvajalec: MEZE AUDIO
Ta omejena izdaja Elite se poklanja Art Nouveauju – navdihujoči filozofiji, ki je za vedno spremenila način dojemanja umetnosti. Idealna sinteza umetnosti in tehnologije, te slušalke so naš brezčasni opomnik na "La Belle Epoque".Ta ekskluzivni par je opremljen z dvema kompletoma ušesnih blazinic – e..
€ 5.000,00
Brez DDV: € 4.098,36
Proizvajalec: MEZE AUDIO
Mešanica vrhunskih materialov, izvrstne izdelave in podrobnosti, ki so nedvomno Meze, Empyrean so ene najbolj tehnološko inovativnih ravnih magnetnih slušalk na svetu.   »Empyrean se je rodil iz strasti, radovednosti in inovativnosti. Kot podjetje smo si dovolili svobodo eksperimentiranja in tvega..
€ 2.999,00
Brez DDV: € 2.458,20
Proizvajalec: QUAD
Slušalke s planarno membrano Quad je bil v svoji zgodovini odgovoren za številne pomembne hi-fi izdelke, nobeden ni bolj znan kot zaporedne generacije ESL – najbolj cenjenega elektrostatičnega panelnega zvočnika na svetu, tehnologije, ki jo je izumil ustanovitelj podjetja Quad Peter Walker. Za ustva..
€ 749,00
Brez DDV: € 613,93
Proizvajalec: QUAD
Stojalo za slušalke QUAD ERA-1 je posebej zasnovano za večkrat nagrajene slušalke QUAD ERA-1. Elegantno, lepo dovršeno in popolno dopolnilo k ERA-1 je stojalo ERA-1 idealen pripomoček za lastnike slušalk QUAD in maloprodajnih ali razstavnih zaslonov. Hitro in enostavno sestavljanje, brez potrebnega ..
€ 39,00
Brez DDV: € 31,97
Prikazujem 1 do 12 od 14 (2 strani)