Meni
Your Cart
99 CLASSICS-Slušalke, MEZE AUDIO
99 CLASSICS-Slušalke, MEZE AUDIO
99 CLASSICS-Slušalke, MEZE AUDIO
99 CLASSICS-Slušalke, MEZE AUDIO

MEZE AUDIO
99 CLASSICS

Meze 99 Classics zagotavlja popoln naraven zvok tudi za najbolj izbirčne ljubitelje zvoka. Ušesne školjke iz orehovega lesa, mehke ušesne blazinice in naglavni trak iz vzmetnega jekla bodo naredile 99 Classics dediščino in ne le par slušalk.


ENKRATNE SLUŠALKE

Tako kot prstni odtisi je tudi lesno zrno edinstveno, zato je vsak par slušalk Meze edinstven. Všeč vam bo, kako se počutijo v vaših rokah. Robustna izdelava in natančna montaža. Ušesne školjke so izdelane s satiniranim lesnim zrnom. Oblecite jih, sedite in uživajte v svojem najljubšem zvoku ubranih strun, živahnih groovov ali udarnih ritmov, medtem ko ste še vedno elegantni.


PREMIUM ZVOK ZASNOVAN ZA VEDEČE

Oblikovanje slušalk postavljamo na novo raven, tako da združujemo sodoben in ročno izdelan dizajn, uporabljamo naravne materiale in se osredotočamo na zagotavljanje najboljšega vrhunskega zvoka.


LESNA TEHNOLOGIJA

Izbira lesa je sama po sebi težka. Bogate barve oreha zahtevajo uporabo sušenja na zraku, kar je dolg in drag postopek. Proces oblikovanja samo enega para ušesnih čepkov traja do 8 ur. Celoten postopek brušenja, lakiranja in dodelave traja 45 dni. Lesene komponente so skrbno pregledane in nobene napake ne smejo priti do končne montaže.

Omeniti velja, da je ves les, ki ga uporabljamo v naših slušalkah, strogo posekan iz virov s potrdilom o poreklu. To so zrela drevesa, ki so dosegla konec svojega življenjskega cikla. Tako pomagamo okolju in starim drevesom dajemo priložnost, da še enkrat zasijejo v obliki Meze slušalk.Tehnične specifikacije:
Velikost pretvornika: 40 mm
Frekvenčni odziv: 15Hz - 25KHz
Občutljivost: 103dB pri 1KHz, 1mW
Impedanca: 32 Ohm
Nazivna vhodna moč: 30mW
Največja vhodna moč: 50mW
Snemljiv Kevlar OFC kabel
Vtič: 3,5 mm pozlačen
Teža: 260 gr (9,2 unč) brez kablov
Ušesne školjke: orehov les


Izdelek je na voljo samo v trgovini do odprodaje zalog.
Ponudba velja za izvedbo ZLATA - OREH.


€ 309,00
brez DDV: € 253,28

Razpoložljive možnosti