Meni
Your Cart

Storitve

V čem smo dobri?
KAKOVOST
Reprodukcija zvoka, ki izkazuje spoštovanje glasbi je naše osnovno vodilo, zato pri kakovosti ne sklepamo kompromisov. Skrbno izbrane blagovne znamke hi-fi in high-end izdelkov, ki jih zastopamo, sodijo v sam svetovni vrh sodobne ponudbe avdio elektronike in profesionalne monitoring & mastering opreme.
INDIVIDUALNI PRISTOP
Ustvarjanje glasbe je kompleksen proces, poslušanje pa večplastno in intimno doživetje. Pri delu zato uporabljamo izrazito personaliziran pristop, ki temelji na dialogu in rešitvah. Te so prilagojene vašim ušesom; za vas si vzamemo čas, prisluhnemo željam, glasbenemu okusu in v obzir vzamemo parametre vašega bivalnega, poslovega ali studijskega prostora.
OPTIMIZACIJA
Svetujemo vam pri pravilni postavitvi, nadgradnji napajanja električne energije in sobni akustiki, saj s tem vašemu avdio sistemu omogočimo, da do potankosti razvije svojo zmogljivost in pričara užitek ob poslušanju. Domača poslušalnica bo z nami izkoristila ves svoj potencial, studijsko delo pa bo lažje, hitrejše in bolj natančno

Vse se začne z dobro idejo

Glasbo pogosto imenujemo umetnost, oblika zabave ali harmonično nasprotje hrupa in jo največkrat povezujemo z užitkom. Pa znate uživati v glasbi? Obiščite nas in pomagali vam bom podrobneje razviti idejo o poglobljenem, zavednem in kakovostnem poslušanju za katerega si boste z veseljem vzeli čas.

Arhitektura avdio sistemov

Izbira velikosti, moči in dizajna vašega avdio sistema je odvisna od arhitekture prostora, v katerega ga nameravate postaviti. Naše poslanstvo je, da vas vodimo skozi proces implementacije sistema v vaš notranji prostor in vam pomagamo najti popolno ravnovesje med estetiko in funkcionalnostjo. Prav tako nudimo storitve namestitve in nastavitve sistema..

Največ za vaš denar

Cena in kakovost opreme sta v avdio industriji tesno povezani, kar pa ne pomeni, da je dražja oprema vedno boljša izbira. Pomagali vam bomo ujeti najboljše razmerje med zvočno odličnostjo in višino investicije, ki jo nameravate vložiti v predvajalni sistem.

Čisto električno napajanje

Ste vedeli, da onesnaženost elektrike lahko negativno vpliva na zmogljivost predvajalnega sistema? Z našimi rešitvami boste nevtralizirali motnje, ki nastanejo, ko elektrika potuje od njenega vira do vašega doma ter zmanjšali brnenje in pregrevanje naprav. Vaš sistem bo tako ustrezno zaščiten, vaša ušesa pa hvaležna.

Nadgradnja z nizkotonskimi zvočniki REL

Priporočamo jo vsem ljubiteljem glasbe, ki imajo pri zvoku visoka merila. Integracija nizkotonskega (subwoofer) zvočnika je obvezen del vsakega vrhunskega sistema, saj v sozvočju s primarnim zvočnikom in akustiko prostora izboljša njegov razpon in poveča razločnost srednjih tonov.

Dober zvok je v podrobnostih

Zakaj ne bi s pravimi prijemi in avdio dodatki iz vašega sistema izvabili največ? Nudimo široko paleto avdiofilskih dodatkov za uglaševanje sistemov in izboljšanje zvoka - električne filtre in razdelilnike, hi-fi pohištvo in dodatke, ki hi-fi komponente izolirajo od talnih vibracij, specializirane napajalne in avdio kable, zvočniška stojala, antivibracijske pripomočke, akustične harmonizatorje itd.

Akustična optimizacija prostora

Pri akustičnem oblikovanju prostora stremimo k vzpostavitvi okolja, ki ne povzroča popačitev ali odbojev zvoka in zmanjša zunanji hrup ter vplive sosednjih prostorov. Svetujemo vam pri pravilni postavitvi zvočnih omaric in nizkotonskih zvočnikov v prostor, načrtujemo in izvajamo pa tudi sistemske akustične tretmaje za bivanjske in poslovne prostore.

Specialisti za gramofone

Pravilna nastavitev opreme je predpogoj za dober analogni zvok in dodana vrednost, ki jo nudimo našim naročnikom ob nakupu gramofona. Pri nas najdete tudi vse potrebno za nadgradnjo vinilne izkušnje – od izboljšanih odjemnih doz in podlog, naprednih fono predojačevalnikov, izolacijskih platform, do gramofonskih uteži ter vakuumskih in ultrazvočnih čistilcev plošč..

Rating
5.0
140
reviews
Damijan Bedek
Damijan Bedek
1 month ago
Obisk in nakup Hi-Fi opreme pri INTEK-u je specifično doživetje, s profesionalnim svetovanjem, predajo informacij in izkušenj. Ekipa si za kupca vzame čas in se mu posveti. Maksimalna prilagodljivost tudi pri primopredaji kupljene opreme. Zelo priporočam.
Tonci Biocic
Tonci Biocic
1 month ago
Pohvalio bih, po običaju, vrhunsku uslugu. Gdin Darko može biti primjer svima kako se odnositi prema potencijalnom kupcu. Nabavka streamera NuPrime Stream 9 je bila ekspresna uz prethodne korisne informacije. Visoka preporuka!
Matej Kenda
Matej Kenda
1 month ago
Od vedno imam rad glasbo in sem se odločil, da se izobrazim na področju avdio opreme ter si opremim prostor za poslušanje glasbe. Ko misliš, da že nekaj veš, srečaš Zvoneta in Darka in vidiš, da si popoln začetnik. Njuni nasveti in znanje je vredno več kot vsi članki in ocene v revijah in spletu, kjer je ogromno mešanja megle. Nisem še srečal profesionalcev, ki bi se tako zelo potrudili za svoje stranke in sem hvaležen, da sem imel čast ju spoznati.
Read more
Ilia Kulikov
Ilia Kulikov
2 months ago
Darko и Zvone я встретил впервые несколько лет назад, когда мне нужно было купить маленькую колонку Sonos. Еще тогда они произвели на меня крайне позитивное впечатление. Они рассказывали мне про звук, показывали выставленную в магазине невероятную аудиотехнику. Когда сейчас я решился на покупку стерео усилителя и акустики у меня не было сомнения, куда за этим пойти. И я не ошибся - Дарко порекомендовал мне первоклассную технику за очень хорошую цену. Именно то, что мне было нужно. Младший в линейке усилитель Hegel - это космос. Акустика Wharfedale Denton 85 упоительна. Я в восторге от покупки. Darko и Zvone отличные специалисты и очень приятные люди. Я непременно вернусь к ним за пополнениями к своей системе.
Read more
Rok Dreu
Rok Dreu
2 months ago
Izkušnja s podjetjem INTEK Hi-Fi je navdušujoča. G. Darko in g. Zvone s svojim entuziazmom za kupca ustvarita prijetno atmosfero ter hkrati nesebično delita svoje bogate izkušnje in znanje s področja reprodukcije zvoka. S povsem nevsiljivo demonstracijo opreme prikažeta zmogljivost ali vpliv posameznih delov sistema na zvok. Ob delitvi karseda objektivnih mnenj vedno tudi poslušata kupca in njegove potrebe, želje in izkušnje. Demonstracija opreme s primeri glasbe spremeni nakup v avdiofilsko izkušnjo, ki bogati.Njuni nasveti imajo zagotovo potencial bistvenega izboljšanja glasbenega sistema. V okviru proračuna kupca in lastnosti prostora predlagata komponente sistema, ki izkazujejo sinergijo, kar ob izbranem vložku za kupca pomeni kar najboljši rezultat. Prepričan sem, da je INTEK pravo mesto, tako za posameznike, ki se šele podajajo v Hi-Fi vode, kot za tiste entuziaste, ki bi radi nadgradili obstoječi sistem in zvok.
Read more
Anton Kozoglav
Anton Kozoglav
2 months ago
Obisk v salonu je pravo doživetje. Dare in Zvone si vzameta čas zate, ter s prijaznostjo in znanjem odlično predstavita HI-FI komponente. Teorija in praktični preizkusi te prepričajo. Skratka - vredno zaupanja!
Free Google Reviews widget