Meni
Your Cart
Znamke v naši ponudbi
COS ENGINEERING

COS ENGINEERING

COS ENGINEERING je vrhunsko podjetje, specializirano za razvoj in izdelavo inovativnih avdio rešitev, ki postavljajo standarde na področju zvočne kakovosti.

COS Engineering, ki so ga ustanovili trije tesni prijatelji, ki se resno ukvarjajo z avdio zabavo, je posvečen razvoju orodij digitalne dobe, ki poslušanje glasbe naredijo v čisti užitek. Podjetje s sedežem in delavnico na Tajvanu združuje najnaprednejše inženirske veščine z strastjo do popolnega zvoka, kar se odraža v vsakem izdelku, ki zapusti njihove prostore. D1, prvi izdelek COS Engineering, je bil predstavljen leta 2014.

S ponosom ponujajo izbrano paleto izdelkov, vključno z digitalnimi pretvorniki, ojačevalniki in integriranimi zvočnimi sistemi, ki so namenjeni tako avdiofilom kot tudi profesionalnim glasbenikom. Vsak izdelek COS ENGINEERING je plod dolgoletnih raziskav in razvoja ter neprestanega iskanja tehnične odličnosti.

Cilj je zagotoviti izjemno zvočno izkušnjo, ki združuje jasnost, natančnost in emocionalno globino. To dosegajo z uporabo samo najkvalitetnejših komponent in najnaprednejših tehnologij. COS ENGINEERING se neprestano prizadeva za inovacije in izboljšave, ki premikajo meje možnega v avdio industriji.


Izdelki


Proizvajalec: COS ENGINEERING
PREDOJAČEVALNIK Z DAC IN OJAČEVALCEM ZA SLUŠALKE Lastniški algoritem COS s filtrom FIR z linearno fazno zakasnitvijo lahko poveča vzorčenje izvirnih podatkov na 176,4 K ali 192 K. D10 prej shrani digitalne podatke v enosekundni medpomnilnik pretvorbo v analogne signale, pod koordinacijo kristalnega ..
€ 5.490,00
Brez DDV:€ 4.500,00
Proizvajalec: COS ENGINEERING
FONO OJAČEVALECNa voljo je 5 nakladalnih uporov in 3 nakladalni kondenzatorji, ki jih je mogoče izbrati, za namestitev gramofonskih kartuš po vaši izbiri. Druge funkcije vključujejo vhodno stopnjo JFET, nizkošumni linearni regulator na vozilu in ročno izbrane komponente za ujemanje krivulje RIAA in ..
€ 854,00
Brez DDV:€ 700,00
Proizvajalec: COS ENGINEERING
Na voljo je stabilno in kakovostno pretakanje, z ali brez žice, za Tidal, Spotify, Deezer in Qobuz. Nastavitev je preprosta z aplikacijami za iOS in Android. D10 vključuje tehnologijo MQA, ki vam omogoča predvajanje zvočnih datotek in tokov MQA, pri čemer zagotavlja zvok izvirnega glavnega posnetka...
€ 1.098,00
Brez DDV:€ 900,00
Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)