Meni
Your Cart
Arrow Wireless-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
Arrow Wireless-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
Arrow Wireless-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
Arrow Wireless-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
Arrow Wireless-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
Arrow Wireless-Nizkotonski, REL ACOUSTICS

REL ACOUSTICS
Arrow Wireless

Arrow Wireless prinaša veliko obljub in povezljivosti ožičenih REL s prilagodljivostjo postavitve in čistim kul faktorjem odličnega brezžičnega omrežja.
Združljivo s Serie T/x in T/i. Ni združljivo s Tzero.

 

Svoboda

ARROW™ BREZŽIČNA POVEZLJIVOST
Arrow™ je naša metoda brez kompresije za distribucijo brezžičnega omrežja in zagotavlja zmogljivost, ki je podobna našim dražjim brezžičnim sistemom, hitro, zanesljivo in brez tankega, posušenega zvoka, ki ga ponuja večina brezžičnih sistemov. Deloma je to doseženo z odpravo pogosto zelo počasnih načinov dostave, ki jih ponujajo standardni sistemi Bluetooth in Wi-Fi. Arrow predstavlja nekakšen stroškovni preboj, saj uporablja tehnologijo LSI (veliko merilno integrirano vezje) za znižanje stroškov našega sistema za približno 30 %, hkrati pa ohranja skoraj celotno zmogljivost.
Ta svoboda omogoča izjemno visoko zmogljivost brez okornega kabla, kar omogoča skrbno namestitev brez omejitve z dolžino žice in lahko vodi do boljšega zvoka in manj natrpane izkušnje. Daje vam možnost, da podvodnike postavite v oddaljene kote, vzdolž steklenih sten ali na tla iz trdega lesa, kjer bi kabel sicer uničil učinek

 

Visoka stopnja

GLEDALIŠČE ALI STEREO
Arrow omogoča hkratno distribucijo naše hvaljene povezave HIGH-LEVEL IN .1/LFE, ki je potreben za visokokakovosten kino. Na ta način sta podprta tako dvokanalna glasba kot večkanalni kino brez potrebe po povezovanju in odklopu REL.
Vhod visoke ravni je zasnovan za sprejemanje stereo (dvokanalnih) signalov iz zvočniških terminalov vašega sprejemnika, integriranega ojačevalnika ali osnovnega ojačevalnika. Prednost tega je, da zagotovite, da vaš globokotonec prejme popolnoma enak signal kot glavni zvočniki, kar pomeni, da se značaj nizkih tonov iz glavnega sistema prenese naprej v sistem sub-basov. To je zelo pomembna točka in skupaj z našim vezjem Natural RollOffTM zagotavlja veliko boljšo sistemsko integracijo sub-bas sistema z glavnim sistemom.

 

Poteg stikala

ZDRUŽEVANJE JE ENOSTAVNO
Arrow smo zasnovali in izdelali posebej za Serie T/i, kar nam omogoča razvoj celostne rešitve, ki deluje tako lepo, kot izgleda. Brez poigravanja z napravami, ki čakajo na sinhronizacijo, kot je to pri rešitvah Bluetooth, saj ima Arrow tandemski oddajnik in sprejemnik, ki priklopi in zaklene neposredno na zadnjo stran vašega T/i. Seznanjanje je sestavljeno iz priključitve oddajnika in sprejemnika (približno 10 sekund vsakega), nato vklopa enote za pošiljanje in pritiskanja 2 stikal. Ko boste sprostili drugo stikalo, boste slišali neverjetno kakovost zvoka, ki prihaja iz vašega REL.


Informativna cena:
€ 229,00
(vključuje 22% DDV)