Meni
Your Cart
AMG PRA-Predojačevalniki, NUPRIME AUDIO
AMG PRA-Predojačevalniki, NUPRIME AUDIO
AMG PRA-Predojačevalniki, NUPRIME AUDIO
AMG PRA-Predojačevalniki, NUPRIME AUDIO
AMG PRA-Predojačevalniki, NUPRIME AUDIO
AMG PRA-Predojačevalniki, NUPRIME AUDIO

NUPRIME AUDIO
AMG PRA

AMG PRA je več kot transparenten predojačevalnik, z 1M Ohm vhodno impedanco in najboljšimi analognimi izvornimi vhodi. 4-stopenjski nadzor "aktivne nizke frekvence in harmoničnega ojačanja", ki ga lahko izbere uporabnik, daje značilne lastnosti za izboljšanje zmogljivosti zvočnikov, kar je prvi na svetu v zasnovi predojačevalca.

Sprednja plošča serije AMG uteleša njen duh. Rezkan je iz 15 mm utrjene letalske aluminijeve zlitine s štiriosnim CNC strojem z diamantnim rezalnikom v 48-stopenjskem postopku. Elementi oblikovanja, kot so 3D "lebdeči" logotip, ukrivljena površina okoli stikala na sprednji plošči in diamantno rezan rob, prinašajo kakovost ultra-zmogljivih avdio izdelkov v cenovno dostopno ponudbo serije AMG.

Cilj oblikovanja za AMG PRA je bil ponuditi analogni predojačevalnik s preglednim zvokom in njegovimi značilnimi lastnostmi. Za doseganje najboljših analognih vhodov je bilo poleg vhodne impedance 1MΩ razvitih in uporabljenih več novih konceptov oblikovanja v AMG-PRE.
Uporabniki majhnih zvočnikov bi pri nekaterih zvočnih posnetkih pogosto zaznali izrazit padec odziva nizkih tonov. Namesto preproste funkcije »Bass Boost«, ki dvigne ciljni nizkofrekvenčni pas, 4-stopenjski nadzor »Active Low Frequency and Harmonic Gain«, ki ga lahko izbere uporabnik, kompenzira pomanjkanje prisotnosti nizkih tonov. Doseže nekaj razširitve nizkih tonov in bolj naravno umirjanje.
Dodatne funkcije, kot sta 2-stopenjski nadzor ojačanja in invertibilni nadzor faze, povečajo združljivost AMG-PRA z drugimi močnostnimi ojačevalniki.

Tehnične podrobnosti
Postavitev AMG-PRA odlično pazi na izolacijo občutljivih zvočnih signalov iz napajalnega vezja. Napajalno vezje, sestavljeno iz napajalne in ozemljitvene plasti zvezdne topologije, je zgrajeno na eni plošči, medtem ko je na ločeni plošči vezje za predojačevanje. Izolacijska plast ločuje ti dve plošči, kar dodatno zmanjšuje motnje. Učinek je zelo transparenten zvok, ki je naraven in ni pretirano vgraviran.
ONE MEGA JFET z ultra široko pasovno širino in nizkim šumom, enostranski vhodni dizajn razreda A in operacijski ojačevalnik MUSES8920 proizvajajo harmonike, podobne ojačevalnikom z vakuumsko elektronko, ki imajo značilnost "toplega, zračnega in žametnega" zvoka.
Frekvenčno harmonično modulacijsko vezje nizkofrekvenčne domene brez povratne zveze zagotavlja minimalno fazno popačenje in tonsko napako.
Vhodi in izhodi so popolnoma uravnoteženi.


Informativna cena:
€ 1.995,00
(vključuje 22% DDV)