Meni
Your Cart
No.31-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
No.31-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
No.31-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
No.31-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
No.31-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
No.31-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
No.31-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
No.31-Nizkotonski, REL ACOUSTICS

REL ACOUSTICS
No.31

No.31 ni nič manj kot čisti referenčni model, izklesan iz bokov izjemnega No.32, vendar z uporabo na novo razvitega 12″ (350 mm) gonilnika iz karbonskih vlaken. Vsak vidik No.31 je bil v primerjavi s predhodnikom celovito nadgrajen in izpopolnjen. No.31 prinaša klasičen referenčni filter, uporabljen v No.32, enake dvojne parametrične filtre, gonilnik, ki upravlja s trikratno močjo, da zagotovi resnično vznemirljivo izkušnjo.


Ko bo uspelo samo najboljšemu (vendar vam je zmanjkalo prostora)

No.31 obstaja, da zadovolji potrebe tistih, ki hrepenijo po najboljšem, a imajo prostorske omejitve. Čeprav si nekateri lahko privoščijo naš vodilni model št. 32, je večji in globlji, kot ga lahko sprejmejo nekatere sobe. Kako lahko najbolje zagotovite kakovost zvoka No.32, kakovost izdelave in premišljene funkcije s kompaktnejšim odtisom? Vnesite št.31.


Ponovljena popolnost

No.31 se ujema z oblikovalsko potezo št.32, vendar nekako uspe izgledati bolj vitek, čepeč bližje tlom - skoraj mačji v svoji milosti. Elegantni ploščati ročaji, vstavljeni v elipso, so ohranjeni, prav tako mreža z vrvico, ki omogoča, da ogromne količine zraka eksplodirajo v vašo sobo, ne da bi pri tem povzročale hrup, kot to lahko storijo rešetke iz blaga. No.31 ima ukrivljen radij na stranskih stenah, ki določata njegovo zmogljivost in značaj. Toda zmanjšanje vizualne in dejanske tridimenzionalne fizične mase je izjemno. Št. 31: ko je treba najboljše dostaviti v manjšem prostoru.


Pripravljen za bitko

Št. 31 omogoča enako navpično zloženo vrstico kot končna št. 32. Zagotavlja transformativno zmogljivost, ki je ni zmogla nobena konkurenca. Za tiste, ki so iskali vrhunsko glasbeno in gledališko izkušnjo, Line Arrays odklenejo zadnjo dimenzijo sistemske reprodukcije. Avdiofili že leta lovijo tridimenzionalni zvok, vendar so spregledali preprosto dejstvo, da je višina – ne globina – slike manjkajoči člen. Z ustvarjanjem izdelkov, ki so zasnovani za zlaganje 3 (ali v izjemno visokih prostorih, 5) enot visoko, pri čemer ohranijo posamezno kretnico in pridobijo nadzor nad vsakim nizkotoncem v nizu, je REL ustvaril mojstrovino, ki končno prinaša tisto, kar so najbolj izkušeni avdiofili dosegli. lovijo zadnjih 40 let.


Povečana popolnost

1000-vatni ojačevalnik No.32 živi tudi v No.31, le omejen na 900 W, da zagotovi popolno dopolnitev 12-palčnemu nizkotonskemu motorju v No.31. To omogoča maksimalno dinamiko, obenem pa zagotavlja dolgo, veselo življenjsko dobo obeh komponent. Tudi tukaj je del magije LimitLess Limiter,™, ki ojačevalcu omogoča, da se na prstih pomakne do svoje meje brez slišne kompresije, prenaša ritmično lahkotno kakovost. Poleg tega njegovi dvojni parametrični filtri omogočajo natančno mikronastavitev; najgloblji nizki toni so nekoliko ojačani, medtem ko je mogoče zgornje nizke tone nežno zmanjšati, da se zagotovi sijajno upodobljen prehod od nizkih tonov do glavnega zvočnika. Elektronska zasnova referenčne serije je sama po sebi umetniška.


Drive This

Neverjetna ekskurzija 12-palčnega gonilnika iz čistih ogljikovih vlaken mu omogoča, da igra tako glasno kot njegov večji sorodnik. Kljub temu ima No.31 taktilnost, okretnost in napad, ki so ga lahko zagotovili le najboljši nizkotonski zvočniki. Poleg tega njegov zvočni podpis deluje v prostorih skromnega obsega in s široko paleto vrhunskih zvočnikov. Voznika pospeši posebej navita 3-palčna zvočna tuljava, ki jo poganja 13-funtska magnetna struktura; celo blizu svojih meja zvočna tuljava ostane trdno znotraj reže. Prav ta visceralna moč, skupaj z veliko nežnostjo in niansami, je značilnost No.31.


Popoln nadzor

Prevzemite nadzor nad svojim No.31 tako, da primete daljinski upravljalnik REL Reference. Takoj vas bo presenetilo popolno prileganje vaši dlani, rezultat skrbnega premisleka in številnih generacij vgradnje s poskusi in napakami med razvojem prototipa. Druga reakcija nanj je zavedanje njegove množičnosti, ki izraža njegovo kakovost, trajnost in nespremenljivost. Pove vam: »Sem stvar vsebine, kakovosti. Bodi pozoren, pomembno je, kaj boš naredil naslednje.” Če ste v preteklosti imeli lastnika REL (in je 90 % lastnikov Rel Reference), so vsi znani kontrolniki pri roki, točno tam, kjer bi jih želeli. Ojačenje visokega (ali nizkega, če uporabljate aktivne zvočnike) je udobno nameščeno na desni strani, kretnica je na sredini, ojačenje .1/LFE pa je izklopljeno na levi.

Spodaj so tri ljubka kovinska preklopna stikala za kritične nastavitvene funkcije. Stikalo za vklop/izklop daljinskega upravljalnika je na dnu. Oboje je čim manj v napoto in ostane vklopljen, ko je vklopljen in v uporabi med nastavitvijo, ne da bi se pomotoma izklopil. Na sredini je krmilnik faze. To se uporablja le na začetku za določitev pravilne faze 0 ali 180 stopinj. Poleg tega zgornji dostop do dvojnega parametričnega izenačevalnika, označenega z A in B, omogoča najploskejšo, najglobljo nizkotonsko frekvenco in na drugi strani nizkotonskih frekvenc fino nastavitev vedenja crossoverja. To vam omogoča popolno mešanje nizkotonskega zvočnika z glavnimi zvočniki in morebitne ostanke bobna in resonance, ki jih povzroča prostor, je mogoče nežno odstraniti.

Referenčni daljinski upravljalnik REL vas spomni na popolnega butlerja – vedno brezmadežnega, nepogrešljivega, ko ga pokličete, nato pa tiho odloženega do prihodnjega časa, ko bodo morda dodatki ali nadaljnje izboljšave vašega sistema dodatno zahtevale njegove storitve.


Informativna cena:
€ 8.199,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti