Meni
Your Cart
CARBON SPECIAL-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
CARBON SPECIAL-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
CARBON SPECIAL-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
CARBON SPECIAL-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
CARBON SPECIAL-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
CARBON SPECIAL-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
CARBON SPECIAL-Nizkotonski, REL ACOUSTICS
CARBON SPECIAL-Nizkotonski, REL ACOUSTICS

REL ACOUSTICS
CARBON SPECIAL NIZTOTONEC

REL Carbon Special je nov model z omejeno razpoložljivostjo, ki združuje naš najnovejši inženiring z vrhunskimi komponentami iz naše referenčne linije, vse pa je nameščeno v ohišju srednje velikosti. Vsebuje naš 12-palčni gonilnik tretje generacije iz ogljikovih vlaken z novim, prilagojenim pasivnim gonilnikom CSP, ki zagotavlja 50 % daljši hod, ki ga poganja naš do 1000-vatni ojačevalnik, sam pa ga vodi naš CS PerfectFilter™. Popolnoma nova omarica z visoko polirano kovino in dodatki iz ogljikovih vlaken se pojavi samo pri tem modelu.

 

REL Carbon Special
REFERENČNA ZMOGLJIVOST, SKROMNA VELIKOST

Če so prejšnje posebne izdaje uporabljale obstoječe omarice, gonilnike in filtre, Carbon Special uporablja številne elemente, razvite izključno za Carbon Special. Uporabili smo naš najnovejši gonilnik BlackWidow 12"(350mm) iz ogljikovih vlaken, razvit za zagotavljanje vrhunskega dinamičnega ravnovesja v celotnem razponu njegovih znatnih 4"(100mm) giba naprej in nazaj. Bolje obvladuje, gladko in lahkotno, ogromno moč, potrebno za zagotavljanje eksplozivne dinamike. Povezali smo ga z našim ojačevalnikom NextGen 5 do 1000 vatov, ki se je izkazal kot zvočni čudež in popolnoma zanesljiv. Vse to usmerja CS PerfectFilter, po meri oblikovana različica naše najnovejše evolucije filtrov, ki izboljšuje oba konca spektra. Zagotavlja zračne, občutljive visoke tone z večjim dosegom v nižje predele znotraj zvočne scene, kot tudi pristnejše, močnejše ultra nizke nizke tone. Če se sliši predobro, da bi bilo res, skoraj je.
Nismo se ustavili pri tem. Ohišje se razteza globlje od prejšnjih zasnov sredinskega ohišja, da optimizira zmogljivost tega novega gonilnika. In njegov videz je predstavljen na prefinjen, zrel način s subtilno uporabo detajlov iz ogljikovih vlaken, posutih med kromiranimi in poliranimi poudarki iz nerjavečega jekla. Predvidevamo, da bo Carbon Special postal eden najbolj povpraševanih ultra visoko zmogljivih globokotonskih zvočnikov vseh časov.

 

CS PerfectFilters
IZVEDBA NIZKIH BASOV IN SPLOŠNA JISNOST

Popolno ni beseda, ki bi jo REL lahkotno uporabil, vendar so ti najnovejši filtri tako dobri, da jih je treba uporabiti. Naši PerfectFilters povzdignejo zmogljivost nizkih nizkih tonov na nov standard za zasnovo srednjega ohišja, medtem ko subtilne prilagoditve njegove zmogljivosti v zgornjem obsegu omogočajo bolj zračno, preglednejšo zvočno kuliso in izboljšano jasnost celotnega delovanja sistema. Nemogoče je preceniti njegove prednosti za kakovosten avdio sistem in vse prednosti, ki izhajajo iz njegove glasbene zmogljivosti, še naprej širijo njegove zasluge v močnem gledališču. Prava nadgradnja dva za enega.

 

Zvok presega svojo velikost
NAVDIH G/1 MK II

Ključ do neverjetne zmogljivosti Carbon Special je njegov novi aktivni gonilnik BlackWidow 12" (350 mm), usmerjen naprej. Ogljikova vlakna pritegnejo naslovnice s svojo ultralahko in trdno ter prožno naravo. Čeprav so ogljikova vlakna lahka, imajo odlične lastnosti samoutišanja, ki omogočajo veliko večjo dinamiko, saj je sam voznik tako tih. Ta različica generacije 3 ima veliko večji okvir, ki bolje omogoča eksplozivnost, ki je potrebna, da se loči od ostalih. Notranje vzmetenje je bilo ponovno nastavljeno, da bi izkoristili to in rezultat, ki ga najdemo samo tukaj in v prihajajočih različicah G-1 MK II, je 12-palčni, ki udarja kot težkokategornik, a se odziva kot veliko manjši voznik.

 

Zdaj poslušaj to
NEXTGEN5 1000 W DIGITALNI OJAČEVALNIK

Moč je pomembna in zlasti ko naš CS PerfectFilter od voznika zahteva več, je dodatna moč ključnega pomena. Zato smo srce našega vodilnega ojačevalnika št. 25 postavili v Carbon Special. Z močjo do 1.000 vatov ima trenutne rezerve, da zlahka kos zahtevam, ki mu jih postavijo tudi najzahtevnejši uporabniki. Carbon Special je sposoben presenetiti poslušalca, uporablja se v dvojni funkciji tako za gledališče kot za glasbo. Njegove prednosti so takoj očitne v glasbi, ki lahko ljubitelja gledališča zaziba v samozadovoljstvo, le da ga iztrga vsakršen občutek normalnosti, ko pride do velikega, nepričakovanega prehoda. eksplodira brez opozorila. Pomislite na 007 Piercea Brosnana, ki tukaj uporablja plastiko.

 

Popolnoma zložena zmogljivost
REL LINE ARRAY

REL-ovo značilno darilo umetnosti izvajanja sub basa so nedvomno naši referenčni linijski nizi, kjer so tri enote na stran zložene navpično. Ta ureditev je bila praktično izumljena za podmornice z deportacijo Carbon Special. Za tiste, ki so vedno sanjali o lastništvu niza referenčnih linij REL, a jim je to zaradi velikosti zavrnjeno, je vaša ladja prispela.

 

Brez žic
BREZŽIČNA POVEZLJIVOST AIRSHIP™

Carbon Special deluje briljantno z AirShip™, našo najsodobnejšo brezžično povezavo, ki nevidno prenaša zvok brez kompromisov običajne brezžične povezave. Na voljo po izbiri in za razumno ceno s Carbon Special. Medtem ko se večina brezžičnih signalov grozljivo stisne, Airship uporablja vojaško brezžično omrežje 5,8 Ghz z ničelno kompresijo za pošiljanje tako čistih in hitrih signalov, da so zvočno boljši od ožičenih z vsemi drugimi, razen z najboljšimi kabli. To, da vam ni treba videti hroma kablov, ki se zapletajo v velikem salonu, je že samo po sebi nagrada za to, da ste tako trdo delali.


Informativna cena:
€ 4.299,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti