Meni
Your Cart
Proizvajalec: REVO
Popoln glasbeni sistem v eni škatli, povezan radio z več formati, CD, Spotify, Bluetooth, polnjenje naprave in nadzor aplikacij. SuperCD združuje najširšo možno paleto funkcionalnosti in združljivost zvočnih formatov, da ustvari vrhunski glasbeni sistem z eno škatlo. Blagoslovljen z brezčasnim lepi..
€ 649,00
Brez DDV: € 531,97
Proizvajalec: REVO
Sodobna klasika, ta večkrat nagrajeni namizni radio vključuje DAB/DAB+/FM in internetni radio, Spotify, Bluetooth in nadzor aplikacij. SuperConnect je sodobna klasika in verjetno najbolj hvaljen digitalni radio na svetu. Ultimativni izraz oblikovalske in inženirske filozofije REVO ter vrhunec vsega..
€ 429,00
Brez DDV: € 351,64
Proizvajalec: REVO
Deluxe kompakten digitalni radio DAB/DAB+/FM z Bluetooth®, funkcijo alarma in zvočno zmogljivostjo, ki je vodilna v kategoriji. SuperSignal ima koristi od funkcionalistične filozofije oblikovanja in brezkompromisnega etosa kakovosti, ki je postal naš prepoznavni znak. Ta izjemen kompaktni digitalni..
€ 299,00
Brez DDV: € 245,08
Proizvajalec: REVO
Predstavljamo domači glasbeni sistem, na novo zasnovan za digitalno dobo. Revija What Hi-Fi ga je proglasil za  NAJBOLJŠI SISTEM VSE-V-ENEM pod 1000 GBP. SuperSystem je razvoj klasičnega domačega stereo sistema, ki ga je REVO na novo zamislil za dobo digitalne glasbe in brezžičnega pretakanja zvoka..
€ 649,00
Brez DDV: € 531,97
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)