Meni
Your Cart
P30A-Predojačevalniki, HEGEL
P30A-Predojačevalniki, HEGEL
P30A-Predojačevalniki, HEGEL
P30A-Predojačevalniki, HEGEL
P30A-Predojačevalniki, HEGEL
P30A-Predojačevalniki, HEGEL
P30A-Predojačevalniki, HEGEL
P30A-Predojačevalniki, HEGEL
P30A-Predojačevalniki, HEGEL
P30A-Predojačevalniki, HEGEL
P30A-Predojačevalniki, HEGEL
P30A-Predojačevalniki, HEGEL

HEGEL
P30A Predojačevalnik

P30A je dirigent. Z umirjenostjo in nadzorom prenaša vse podrobnosti, veličino, občutek in kompleksnost katerega koli glasbenega dela. Z natančnim časovnim razporedom in strokovnim razumevanjem partiture in glasbenikov Dirigent predvaja glasbo tako, kot naj bi zvenela. Obvladuje nizki jazz, stadionski rock in vse vmes. Nič dodanega in nič odvzetega, P30A je najboljši prevodnik, kar jih boste kdaj srečali.


P30A je naš referenčni predojačevalnik. Poimenovali smo ga Dirigent, ker je njegova naloga krmiliti močnostni ojačevalnik s signalom, ki je čim bolj zvest glasbi. Po našem mnenju je predojačevalnik najbolj kritična komponenta v odličnem zvočnem sistemu in ga je tudi najtežje narediti pravega. Signali z zelo nizko amplitudo, ki prihajajo iz vira, se zlahka pokvarijo, zato sta potrebna poglobljeno tehnično znanje in izkušnje ter pameten inženiring, da zagotovimo, da signal ostane enak skozi celoten predojačevalnik. S P30A smo uporabili vse svoje sposobnosti za to.

Prvič, uporabljamo enoparne FET tranzistorje, ki nimajo harmoničnega popačenja višjega reda. Znotraj katere koli serije tranzistorjev bodo vedno manjše meritve. To je lahko v mejah običajnih odstopanj, vendar za občutljivo elektroniko, kot je ta, to preprosto ni dovolj dobro. Zato Heglov ustanovitelj in glavni inženir Bent meri in natančno ujema tiste tranzistorje, ki imajo povsem enake vrednosti. Popolnoma usklajeni tranzistorji so bistvenega pomena za delovanje predojačevalnika, zato P30A zveni zelo gladko in naravno, brez kompromisov glede podrobnosti. Poleg tega je notranja postavitev zasnovana tako, da so signalne poti znotraj predojačevalnika čim krajše. To zmanjša možnost popačenja zaradi električnih motenj. Za dodatno zmanjšanje popačenja zmanjšamo tudi število električnih komponent, skozi katere prehaja signal. V P30A glasbeni signal prehaja le skozi dva tranzistorja in dušilnik glasnosti z izjemno nizko stopnjo šuma. P30A uporablja tudi Heglovo patentirano tehnologijo SoundEngine. To aktivno spremlja glasbeni signal za popačenje in popravlja intermodulacijsko popačenje z uporabo zasnove za naprej. SoundEngine učinkovito odstrani popačenje v realnem času, ko se signal ojača.

Vsi ti koraki poskrbijo za predojačevalnik, ki je zelo tih in kar se da nežno obravnava občutljiv glasbeni signal nizke amplitude. Kljub temu lahko še vedno pride do popačenja signala, vendar ima P30A še eno funkcijo, ki poskrbi za to. P30A je popolnoma uravnotežen do konca. To pomeni, da imate dva ločena ojačevalnika, nadzor glasnosti in module SoundEngine na kanal. S to zasnovo se skoraj vsa ostanka popačenja izničijo in ostane vam signal, ki je čim bližje izvirnemu izvornemu materialu.

P30A ponuja široko paleto vhodov in izhodov. Ima 2 uravnotežena (XLR) in 3 neuravnotežene (RCA) vhode ter vhod za domači kino s fiksnim nivojem, ki vam omogoča integracijo v sistem domačega kina. Ta vhod je mogoče konfigurirati tudi tako, da deluje kot običajen vhod. Na drugi strani imate en uravnotežen (XLR) in dva neuravnotežena (RCA) spremenljiva izhoda, ki so vsi aktivni, kar vam omogoča povezavo več naprav hkrati. Enega od neuravnoteženih izhodov RCA je mogoče celo konfigurirati kot izhod s fiksno glasnostjo. P30A ima tudi 3,5 mm IR-direkten vhod in 12V sprožilni izhodni priključek. Ko vse skupaj seštejete, dobite zelo vsestranski, izjemno tih in naravno zveneč predojačevalnik, ki je lahko srce katerega koli vrhunskega avdio sistema. Dobite P30A – Resnično briljanten dirigent vse glasbe.

Tehnične specifikacije
Daljinski upravljalnik: glasnost, vir in izklop zvoka
Vhodi: 2 x XLR uravnoteženi, 3 x RCA neuravnoteženi in vhodi za domači kino
Izhodi: 1 x XLR uravnotežen in 2 x RCA neuravnotežen izhod
Drugi priključki: 3,5 mm IR-direktni priključek, 3,5 mm priključek 12 V sprožilni izhod
Razmerje med signalom in šumom: Več kot 130 dB uravnotežen način
Preslušavanje: manj kot -100 dB
Popačenje: manj kot 0,005 %
Intermodulacija: Manj kot 0,01 % (19kHz+20kHz)
Zaključek: Črna
Dimenzije/teža: 9,6 cm x 43 cm x 30 cm (VxŠxG), 7,2 kg
Mere/teža ZDA: 3,8" x 17" x 12" (V x Š x G), 15,9 lbs

  • Proizvajalec: HEGEL
  • Model: hegel_p30a

Informativna cena:
€ 7.995,00
(vključuje 22% DDV)