Meni
Your Cart
VALORE 425 PLUS-Jermenski pogon, GOLD NOTE
VALORE 425 PLUS-Jermenski pogon, GOLD NOTE
VALORE 425 PLUS-Jermenski pogon, GOLD NOTE
VALORE 425 PLUS-Jermenski pogon, GOLD NOTE

GOLD NOTE
VALORE 425 PLUS

SODOBNA IN ELEGANTNA REŠITEV ZA PRAVI AVDIOFILSKI ZVOK

 

SODOBNI ANALOGNI VIR

Valore 425 Plus je najbolj popoln in glasbeno zadovoljiv gramofon v svoji kategoriji, ki ponuja neprekosljivo zvočno zmogljivost in velik glasbeni užitek. Eleganten in moderen gramofon s čudovitim pridihom klasičnega dizajna.
Ta privlačen gramofon z brio izvleče najfinejše podrobnosti iz utora vinila. 30 mm podstavek, ki je na voljo v 4 posebnih zaključkih, je bil zasnovan in oblikovan za zmanjšanje vibracij in zagotavljanje izjemnega avdiofilskega zvoka.
Ročno izdelan v Italiji z najkakovostnejšimi materiali, njegovo ime pomeni vrednost in vrednost v italijanščini in točno to je: gramofon z resnično odlično vrednostjo za denar, ki ima vse, da postane vaš najljubši instrument za predvajanje vaših plošč.

 

PREPROSTO BRILJANTNO

60-milimetrski ležaj plošče in vreteno sta fino strojno obdelana, da zagotovita gibanje najboljše kakovosti, zaradi česar je Valore 425 Plus v kombinaciji z visoko dušilno ploščo POM izjemen brezhiben gramofon.
Izjemno učinkovit 12 V sinhronski motor je tih in njegov visok navor zagotavlja visoko natančno kontrolo hitrosti ter izjemno nizko trenje in vibracije v vsakem trenutku. Načini hitrosti – 33⅓rpm in 45rpm – so elektronsko nadzorovani in jih je mogoče natančno prilagoditi za natančno nastavitev gramofona, zaradi česar je Valore 425 Plus brat po orožju vsakega vrhunskega avdio sistema.
Kljub svoji kompaktni velikosti Valore 425 Plus z lahkoto podpira standardno 9-palčno ročico in vključuje našo izjemno ročico Gold Note B-5 ter prozoren odstranljiv pokrov za prah na tečajih.

  • Proizvajalec: GOLD NOTE
  • Model: goldnote_valore425plus

Informativna cena:
€ 1.990,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti