Meni
Your Cart
MEDITERRANEO-Jermenski pogon, GOLD NOTE
MEDITERRANEO-Jermenski pogon, GOLD NOTE
MEDITERRANEO-Jermenski pogon, GOLD NOTE
MEDITERRANEO-Jermenski pogon, GOLD NOTE

GOLD NOTE
MEDITERRANEO

LEPOTA IN TEHNIČNA POPOLNOST ZDRUŽENA ZA GLASBENI UŽITEK


PRAVA VRHUNSKA ANALOGNA REŠITEV IZDELANA V ITALIJI

Gramofon Mediterraneo, ki ga navdihuje naša italijanska dediščina, združuje lepoto in tehnično dovršenost v edinstven instrument za glasbeni užitek. To je naša lastna oda glasbeni strasti in predanosti vinilu.
Zasnova ukrivljenega podstavka debeline 60 mm temelji na krivulji verižne mreže, zelo učinkovitem konceptu, ki sta ga razvila renesančna stebra, Michelangelo Buonarroti in Galileo Galilei. Podvozje, izdelano iz trdega lesa italijanskega oreha, ima prednosti kakovosti tega plemenitega materiala: izjemna elastičnost, trdnost in visoka gostota. Struktura trojnega podstavka je ojačana s prepričljivo 20 mm ploščo iz poliranega akrila in 3 mm debelo ploščo iz nerjavečega jekla za izboljšanje njene izjemne kakovosti blaženja in stabilnosti.
Lesena podlaga stoji na treh elegantno oblikovanih in nastavljivih konicah iz eloksiranega aluminija.


VRHUNSKA KAKOVOST ZVOKA

Visoko natančen krožnik debeline 45 mm iz POM visoke gostote je gnan z jermenom in ga napaja lastniški nadzorni sistem, razvit na štirijedrnem mikrokrmilniku, izboljšanem z zvočnim pretvornikom. Nadzor moči obnovi AC val za popoln pogon 12 V sinhronskega motorja, odstranjuje tresljaje in hkrati izboljšuje njegov navor, da zagotovi največjo dinamiko in najboljše podrobnosti.
Napajalna enota elektronsko nadzoruje način 33⅓rpm in 45rpm ter fino nastavitev hitrosti, pri čemer shranjuje vse nastavitve v pomnilnik. Mediterraneo ima 80 mm dolgo zasnovo ležaja/vretena, izdelano iz najtršega rektificiranega ogljikovega jekla za doseganje popolne delovne fluidnosti. Nosilni sistem je izdelan iz brona, kar zagotavlja najbolj gladko vrtenje krožnika.


  • Proizvajalec: GOLD NOTE
  • Model: goldnote_mediterraneo

Informativna cena:
€ 7.990,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti