Meni
Your Cart
PIANOSA-Jermenski pogon, GOLD NOTE
PIANOSA-Jermenski pogon, GOLD NOTE
PIANOSA-Jermenski pogon, GOLD NOTE
PIANOSA-Jermenski pogon, GOLD NOTE

GOLD NOTE
PIANOSA

POZORNOST NA NAJMANJŠE DETAJLE PREBUJA NOVA GLASBENA OBČUTJA

 

IZJEMNI MATERIALI

Pianosa, tako kot Mediterraneo in Giglio, ponuja edinstveno kombinacijo visokokakovostnih materialov in prefinjenih tehničnih rešitev za dosego najčistejšega zvoka.
Pianosa sledi zvočni filozofiji, ki je bila eksperimentirana s celotno paleto gramofonov GN, pri čemer izkorišča izkušnje in znanje, ki smo ga razvili z inovativnimi oblikami in kakovostnimi materiali.
Ukrivljeno podnožje Catenary, izdelano iz italijanskega orehovega trdega lesa ali črno lakiranega MDF, ročno izdelujejo najboljši italijanski lesni obrtniki, ki skrbno obdelajo vsak kos izbranega lesa in tako oblikujejo jedro gramofona.
Leseni podstavek je povezan z 20 mm debelim podstavkom iz MDF in ojačan s 3 mm ploščo iz nerjavečega jekla, da zagotovi neverjetno togost.
Rezultat je zvočna zmogljivost, ki presega vsa pričakovanja.
Za vse orehove gramofone uporabljamo okolju prijazne zaščitne lake.


IZJEMEN ZVOK

Elektronika, ki nadzoruje moč, ki poganja 12 V sinhronski motor, in posebni materiali, izbrani za Pianoso, prihajajo neposredno iz vodilnih modelov. Rezultat je naprava brez tresljajev in izboljšan navor, ki zagotavlja največjo dinamiko in najboljše podrobnosti.
Pianosa ima našo visoko natančno zasnovo ležaja plošče/vretena z najnižjo možno toleranco sklopke.
Rektificirano vreteno je izdelano iz kaljenega jekla in se natančno ujema s kromiranim krogličnim ležajem, s čimer doseže popolno nizkošumno rotacijsko konsistenco.

  • Proizvajalec: GOLD NOTE
  • Model: goldnote_pianosa

Informativna cena:
€ 3.290,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti