Meni
Your Cart
MUSICBOOK SOURCE II-Predojačevalniki, LINDEMANN AUDIO
MUSICBOOK SOURCE II-Predojačevalniki, LINDEMANN AUDIO
MUSICBOOK SOURCE II-Predojačevalniki, LINDEMANN AUDIO
MUSICBOOK SOURCE II-Predojačevalniki, LINDEMANN AUDIO

LINDEMANN AUDIO
MUSICBOOK SOURCE II

Univerzalni glasbeni vir s Streaming 4.0.

Popolnoma opremljen vir signala, ki postavlja nova zvočna merila?
Tukaj ste: Musicbook SOURCE II je vsestranski vir signala, ki izpolnjuje tudi najvišje zahteve glede kakovosti zvoka. Ne glede na to, ali gre za glasbo iz storitev pretakanja ali glasbenega strežnika, s CD-jev ali plošč, vse je mogoče in enostavno upravljati prek aplikacije. Na svoj račun bodo prišli tudi prijatelji vrhunskih slušalk: integrirani ojačevalnik za slušalke postavlja nove standarde v tem razredu. Češnja na torti je odličen phono MM vhod za gramofone!

Povežite svoj Musicbook SOURCE z ustreznim ojačevalnikom moči, kot je Musicbook POWER ali neposredno z aktivnimi zvočniki, in odslej boste uživali v glasbi na najlepši način: bogato s podrobnostmi, a hkrati sproščeno, s širokim odrom ali majhnim ansambel, dinamično živahen ali mehak in čustven.

Nova pretočna platforma LINDEMANN ponuja predvajanje glasbe iz interneta v visoki kakovosti s 24-bitno ločljivostjo. In vse to brezžično prek WLAN-a. Zaradi WPS je povezava z usmerjevalnikom kos torte. Zaradi visoko zmogljivega procesorja z jedrom ARM in funkcije spletnega posodabljanja je platforma povsem pripravljena na prihodnost.

Aplikacija
Aplikacija LINDEMANN je na voljo za Android in iOS, tako za pametne telefone kot tablice v ležečem načinu. Albumno usmerjeno programiranje odlikuje tekoče brskanje in enostavno, intuitivno upravljanje. Aplikacija omogoča nadzor vseh funkcij in nastavitev glasbene knjige SOURCE II.

Ponovno vzorčenje DSD
Tehnološko je Musicbook SOURCE II daleč pred konkurenco: vsi digitalni vhodni signali so pretvorjeni v DSD, zelo cenjen format podatkov med avdiofili po vsem svetu. Ta popolnoma nov pristop dvigne predvsem "normalne" posnetke CD-jev na izjemno visoko raven kakovosti zvoka.

Zunanji CD USB
Preko USB-ja Musicbook SOURCE II podpira povezavo zunanjih pogonov CD-ROM in se tako zlahka spremeni v vrhunski CD predvajalnik brez visokih stroškov! Po povezovanju je pogon samodejno prepoznan in vsebina CD-ja je prikazana v aplikaciji LINDEMANN. CD lahko nato predvajate z aplikacijo ali daljinskim upravljalnikom.

Slušalke
Ojačevalnik za slušalke glasbene knjige SOURCE ima močno izhodno stopnjo, ki lahko poganja slušalke od 16 do 200 ohmov. Vgrajeni ojačevalnik je tako meroslovno kot zvočno vrhunske kakovosti.

Bluetooth
Bluetooth funkcija glasbene knjige SOURCE II omogoča neposredno brezžično predvajanje glasbe iz pametnih telefonov ali tablic (brez omrežja). Tu protokol za prenos zvoka A2DP Bluetooth zagotavlja vrhunsko kakovost zvoka.

Phono predojačevalnik
Kar zadeva vezje, je phono MM predojačevalnik glasbene knjige SOURCE II enak našemu Limetree PHONO in ponuja izjemno dober posneti zvok z visokim faktorjem zabave. 

Multiroom
Poseben poudarek je funkcija več sob, ki omogoča zagon več pretočnih naprav v različnih prostorih hkrati ali posamično. Priročno upravljanje omogoča aplikacija LINDEMANN. 

Analogni in digitalni vhodi
Dva digitalna SPDIF vhoda omogočata priklop digitalnih virov kot npr. CD pogoni ali TV naprave. Dva analogna linijska vhoda omogočata povezavo analognih virov, kot so gramofonski ojačevalnik, CD predvajalnik, sprejemnik ali magnetofon.

Daljinec
IR daljinski upravljalnik, ki je vključen v dobavi, omogoča ne le nastavitev glasnosti, temveč tudi navigacijo po seznamih predvajanja ali na CD-ju.

Delovanje
Vse funkcije glasbene knjige SOURCE II je mogoče priročno upravljati prek novo razvite aplikacije LINDEMANN, ki je na voljo za Android in iOS, za tablične računalnike pa tudi v posebej lucidnem ležečem načinu. Aplikacija ponuja lahko razumljiv in intuitiven nadzor nad različnimi viri. Obsežen meni za nastavitve naprave omogoča enostavno upravljanje glasbene knjige kot 1-2-3. Integrirana funkcija za več sob omogoča zagon več pretočnih naprav v različnih prostorih hkrati ali posamično. Ponudba storitev pretakanja je zelo raznolika, z jasnim poudarkom na pretakanju v kakovosti visoke ločljivosti. Izbirate lahko med Spotify Connect, TIDAL Connect, Qobuz, Deezer in HighResAudio. Poleg internetnega radia so na voljo tudi poddaje različnih ponudnikov.
Vse pomembne funkcije lahko upravljate tudi s priloženim daljinskim upravljalnikom.

Tehnologija
Vezje glasbene knjige SOURCE II je bilo zasnovano na podlagi visoko zmogljive pretočne platforme in natančno nastavljeno za optimalno kakovost zvoka.

V digitalno-analognem pretvorniku glasbene knjige SOURCE uporabljamo enega najbolj zvenečih pretvorniških elementov vseh časov, AK4493 japonskega digitalnega specialista AKM. Ta pretvornik odlikuje meroslovno izjemno nizka stopnja popačenja in glasbeno naravni toni, popoln čas in popolnoma sproščen tempo. Pretvorniški bloki delujejo v mono načinu, kar pomeni, da ima vsak kanal svoj D/A pretvornik. Ampak obstaja še več! Pred dejansko pretvorbo se vsi digitalni vhodni signali podvržejo ultra natančnemu ponovnemu vzorčenju s pomočjo femto ure MEMS. Tako ustvarjeni podatki so popolnoma brez tresenja: osnovni predpogoj za popoln zvok z digitalno glasbo! Dodatna izboljšava ponuja možnost pretvorbe vseh podatkov v 1-bitni signal (DSD).

Z glasbenega vidika je ta način delovanja češnja na torti in odpira popolnoma novo dimenzijo zvoka v smislu slikanja prostora in visokofrekvenčne reprodukcije.

Analogni predojačevalnik SOURCE II uporablja popolnoma analogni nadzor glasnosti. Analogni viri se obdelujejo na analogni domeni. Vgrajeni fono MM predojačevalec ponuja izjemno glasbeno reprodukcijo in je po konstrukciji enak zelo cenjenemu Limetree Phono. Ojačevalnik za slušalke glasbene knjige vam prav tako zagotavlja najboljši zvok in ima veliko izhodne moči tudi za zahtevne slušalke.

Napajanje glasbene knjige postavlja nova merila za delovanje brez motenj in šuma. Vsa funkcionalna področja so opremljena z lastniškimi regulatorji napetosti z ultra nizkim šumom z manj kot 10 µV šumne napetosti. Zato je medsebojni vpliv med posameznimi elementi glasbene knjige mogoče izključiti.

DSD-ponovno vzorčenje
Za zvok digitalne komponente je odločilen predvsem digitalno-analogni pretvornik. Iz tega razloga LINDEMANN orje ledino z glasbeno knjigo SOURCE. V načinu DSD se vsi digitalni vhodni signali – ne glede na vir – pretvorijo v 1-bitni signal visoke ločljivosti (DSD 256) s postopkom ponovnega vzorčenja, ki temelji na pretvorbi delta-sigma. Ločljivost je 256-krat večja kot pri CD-ju. S preprostim filtriranjem v pretvorniških blokih se ta signal pretvori neposredno v analogni signal – brez motenj digitalnih filtrov ali digitalnega nadzora glasnosti. Povsem brez digitalnih signalnih procesorjev (DSP) in njihovega negativnega vpliva na zvok. Filtriranje in nadzor ravni potekata na čisto analogni domeni. Glasbeni signal, pridobljen s to »dekonstrukcijo« pretvornika, je popolnoma transparenten: najvišja ločljivost, briljantni tembri, neomejena dinamika in nova, popolnoma »pristna« atmosfera, ki vas bo spominjala na analogno reprodukcijo!


Informativna cena:
€ 3.590,00
(vključuje 22% DDV)