Meni
Your Cart
TOWERS SCM50PSLT-Samostoječi, ATC
TOWERS SCM50PSLT-Samostoječi, ATC
TOWERS SCM50PSLT-Samostoječi, ATC
TOWERS SCM50PSLT-Samostoječi, ATC
TOWERS SCM50PSLT-Samostoječi, ATC
TOWERS SCM50PSLT-Samostoječi, ATC

ATC Loudspeaker Technology
TOWERS SCM50PSLT

Pregled
SCM50 ASLT (aktivni) in SCM50 PSLT (pasivni) stolpi so zasnovani tako, da nudijo izjemno zmogljivost in užitek domačim hi-fi navdušencem in ljubiteljem glasbe.
Zmožnost monitorjev za reprodukcijo glasbe in govora s fenomenalno natančnostjo, preglednostjo in dinamiko je v glavnem v srednjetonskem gonilniku SM75-150S z mehko kupolo. Vendar pa so nedavne spremembe, ki vključujejo nov visokotonec ATC SH25-76S in izboljšan profil vrat, prinesle nadaljnje izboljšave vseh parametrov delovanja.
Vsaka pogonska enota v aktivnem modelu ima svoj namenski in individualno prilagojen ojačevalnik MOS-FET, medtem ko 234 mm/9" bas gonilnik vključuje ATC-jevo edinstveno tehnologijo Super Linear Magnet. Naše aktivno crossover omrežje je sestavljeno iz širokopasovne, elektronsko uravnotežene vhodne stopnje z visoko zavrnitvijo skupnega načina in zelo nizkim popačenjem.
Tako kot visokofrekvenčni, srednji in nizkotonski gonilniki je vsa elektronika zasnovana in izdelana v podjetju za ustvarjanje brezkompromisnega aktivnega sistema. V pasivni obliki zagotavlja SCM50PSLT široko in simetrično disperzijo, odlične amplitudne in fazne značilnosti v celotnem frekvenčnem območju.

Razpoložljive izvedbe
Furnirji – češnja, oreh, hrast in črni jesen, palisander, evropski oreh, oreh Burr, hrast pippy, magnolija burr, topol burr.
Barve – Saten Black, Satin White
Visok sijaj (velja doplačilo) – prozoren sijajni furnir, klavirsko črna, klavirsko bela


Maloprodajna cena je za 1 par.


Informativna cena:
€ 16.398,00
(vključuje 22% DDV)