Meni
Your Cart
LRS+-Samostoječi, MAGNEPAN INC.
LRS+-Samostoječi, MAGNEPAN INC.
LRS+-Samostoječi, MAGNEPAN INC.
LRS+-Samostoječi, MAGNEPAN INC.

MAGNEPAN INC.
LRS+

Po vzoru zelo hvaljenega LRS je LRS+ stopil višje.

2-stezni talni zvočniški sistem

Magnepanov najnovejši začetni zvočnik nadomešča stari MMGi. LRS+ ali Little Ribbon Speaker, zasnovan od začetka, je kvazi-trakasti zvočnik polnega razpona. Tako gre za popolnoma drugačen zvočnik od predhodnika – bolj koherenten in veliko bolj podoben večjim modelom.

Tehnične razlike med LRS in predhodnikom:
Vse različice MMG so bile generično planarno-magnetne – žice povezane z neprevodno membrano. V nasprotju s tem je LRS+ trakasti zvočnik. Ali, kot ga raje imenujemo, kvazi-trak, saj je za nas edini pravi trak originalne različice aluminijaste folije.

Za razliko od SMG in MMG, ki sta bila zasnovana za omejitve sprejemnikov z razmeroma nizko močjo in zmogljivostjo nizkega toka, je bil LRS+ ustvarjen z uporabo vrhunske elektronike in mono blokov. Odlično se bo obnesel s sprejemnikom, vendar je bil namerno zasnovan tako, da kar najbolje izvleče iz vrhunskih ojačevalnikov in elektronike. V nasprotju z večino začetnih zvočnikov LRS+ pričakuje več od pravilno zasnovanega visokotokovnega ojačevalnika. Namestite svoj dragi vrhunski ojačevalnik na LRS+ in slišali boste razliko!

Ko enkrat preizkusite Magneplanar doma, je velika verjetnost, da boste postali Maggie navdušenec za vse življenje.

Vsi zvočniki Magnepan so skrbno ročno izdelani v Minnesoti, ZDA.


Informativna cena:
€ 1.450,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti