Meni
Your Cart
SCM20ASL Pro-ATC, ATC
SCM20ASL Pro-ATC, ATC
SCM20ASL Pro-ATC, ATC
SCM20ASL Pro-ATC, ATC
SCM20ASL Pro-ATC, ATC
SCM20ASL Pro-ATC, ATC
SCM20ASL Pro-ATC, ATC
SCM20ASL Pro-ATC, ATC

ATC Loudspeaker Technology
SCM20ASL Pro

SCM20ASL Pro MKII ima priznano ohišje ATC, izdelano interno v Angliji.
Posebej omembe vreden je novi 25 mm / 1" visokotonec, ki ga je prvič v tej obliki zasnoval in namestil ATC in predstavlja prvovrsten rezultat šestih let intenzivnih raziskav in razvoja generalnega direktorja Billyja Woodmana in inženirja za raziskave in razvoj Richarda. Newman.
»Visokotonec je zasnovan in izdelan z enako brezkompromisno filozofijo kot vsi prejšnji zvočniki ATC,« pravi Newman in nadaljuje: »Zasnova se zgleduje po zelo cenjenem internem srednjetonskem kupolastem zvočniku ATC. Z uporabo dvojnega vzmetenja se odpravi potreba po dušenju in sušenju železove tekočine, kar je velika prednost za dolgo življenjsko dobo in doslednost zvočnikov. Optimiziran je bil tudi masivni neodimski motor s toplotno odporno zgornjo ploščo, ki omogoča dodatno razširjen frekvenčni odziv z najmanjšim nelinearnim popačenjem je možno (-6 dB pri 26 kHz) Geometrija valovoda je izbrana tako, da je dosežena optimalna disperzija in da je celotna struktura te natančno strojno obdelane zlitine izjemno toga in brez resonance."
SCM20ASL Pro MKII ima lastniški ATC 150 mm/6" super linearni bas/srednjetonski gonilnik. S kombinirano 75 mm/3" zvočno tuljavo in kratko tuljavo z dolgo režo ta model združuje visoko zmogljivo rokovanje in kompresijo z nizko močjo (kar je običajno najdemo le v velikih, zelo učinkovitih monitorskih sistemih). dobra ločljivost in uravnoteženost sodobnih sistemov visoke ločljivosti. ATC-jeva edinstvena super-linearna tehnologija učinkovito zmanjša pojav popačenja tretjega reda v nižjih srednjih frekvencah z uporabo visoko specializiranih materialov v elektromagnetnem vezju.
Precej časa razvoja je bilo vloženega v popolno preoblikovanje elektronike aktivnega SCM20ASL, da bi dodatno zmanjšali hrup in popačenje (še -10dB@10kHz) in dosegli splošno večjo zanesljivost z nižjo delovno temperaturo. Sama zasnova ojačevalnika je prenovljena različica diskretne zasnove ATC MOSFET razreda A/B z neprekinjeno močjo 200 W in 50 W za bas in visokofrekvenčni del. Optimizirane so tudi možnosti nadzora za uporabnika v primerjavi s prejšnjo generacijo. Prilagodljive nastavitve, npr. za vhodno občutljivost ali zmanjšanje/ojačanje nizkih tonov, nudijo optimalno ravnovesje in prilagajanje težki akustiki prostora.
Ohišje monitorja je bilo preoblikovano tako, da natančno sledi večjim modelom ATC Studio in je izdelano iz več opornikov in močno togega MDF materiala. Močno dušene elastometrične plošče so pritrjene na notranje stene ohišja za dušenje notranjih resonanc. Sprednja plošča ohišja je močno zaobljena, da zmanjša neželen pojav difrakcije zvoka v ohišju, kar omogoča stabilnejši frekvenčni odziv in boljšo prostorsko definicijo. Zvočnik lahko pritrdite na steno s kompletom stenskih nosilcev K&M 24120, ki se prodaja posebej. Upoštevajte pa, da je za to potrebna nadaljnja sprememba ohišja monitorja.
Idealen za kritične aplikacije za spremljanje bližnjega polja in primeren za široko paleto nadzornih sob:
Izkusite hitrejše, učinkovitejše in manj utrujajoče delo na najvišji profesionalni ravni z najnovejšimi referenčnimi monitorji bližnjega polja podjetja ATC.

Lastnosti
Popolnoma nov visokotonec z mehko kupolo ATC 25 mm/1".
150 mm / 6" nizkotonec in srednjetonec s tehnologijo ATC Super-Linear
Optimiziran dvosmerni ojačevalnik v zasnovi Mosfet razreda A/B z 250 W/50 W za bas/visokotonec
Popolnoma nova zasnova stanovanja
5-stopenjski konturni filter nizkih tonov
Nadzor vnosa trima

Tehnične specifikacije
Gonilniki: HF 25 mm, Mid/LF 75/150 mm
Linearnost amplitude (±2dB): 80Hz-17kHz
Mejne frekvence (-6dB, samostoječe): 55Hz, 22kHz
Horizontalna disperzija: ±80°, koherentna
Navpična disperzija: ±10°, koherentna
Največji neprekinjeni SPL (1 meter): 108 dB
Crossover frekvenca: 2,8kHz
Vhodni priključki: moški XLR
Vhodna občutljivost: 1V ali 2V preklopljiva
Prilagoditev vhodne občutljivosti: nastavljiva na -6dB
Vhodna impedanca: uravnotežena > 10kΩ
Izhodna moč ojačevalnika: nizki toni 250 W, visoki 50 W
Filtri: celo kritično dušeni
Zaščita pred preobremenitvijo: Aktivno FET trenutno zmanjšanje ojačanja in toplotna zaščita visokotonca
Indikatorji na sprednji plošči: indikator vklopa, opozorilo o zmanjšanju ojačanja
LF EQ: -2dB do +3dB pri 40Hz
Mere (V x Š x G): 450 x 250 x 392 mm (17,72˝ x 9,84˝ x 15,43˝)
Teža: 23,4 kg / 51,6 lbs

Maloprodajna cena je za 1 par.


Informativna cena:
€ 5.999,00
(vključuje 22% DDV)