Meni
Your Cart
P2 Pro-Močnostni, ATC
P2 Pro-Močnostni, ATC
P2 Pro-Močnostni, ATC
P2 Pro-Močnostni, ATC
P2 Pro-Močnostni, ATC
P2 Pro-Močnostni, ATC
P2 Pro-Močnostni, ATC
P2 Pro-Močnostni, ATC

ATC Loudspeaker Technology
P2 Pro

2x 300 W dvojni mono ojačevalnik moči
P2 Pro je dvojni mono ojačevalnik moči v konstrukciji razreda A/B s popolnoma diskretnim vezjem: napajanje, obdelava signala in povratni kanal sta popolnoma ločena in neodvisna drug od drugega. Vsak kanal neodvisno zagotavlja 300 vatov neprekinjene moči, kar zagotavlja prenos signala z največjo pasovno širino in minimalnim popačenjem tudi pri najzahtevnejših obremenitvah zvočnikov.
Dvojna mono konstrukcija zagotavlja maksimalno ločevanje signala z minimalnim presluhom in zagotavlja, da je intermodulacija kanala med napajalniki na absolutnem minimumu pri vseh frekvencah v območju do 400 kHz. Poleg tega to zagotavlja, da poraba energije enega kanala ne more vplivati na razpoložljivo moč drugega kanala.
Elektronske komponente P2 Pro so nameščene v novem 19-palčnem ohišju z nizkimi tresljaji, ki ga je mogoče namestiti v polico in je zaprto z 12,7 mm debelo sprednjo ploščo iz brušenega aluminija. Zasnova vezja temelji na masivnem in tihem transformatorju 400 VA na kanal, posebej razvitem za P2 Pro, in na izhodni stopnji s tremi pari tranzistorjev MOSFET na kanal, da se zagotovijo vršni tokovi nad 15 amperov.
Dvojni mono ojačevalnik moči P2 Pro ima tudi edinstveno izhodno stopnjo "ozemljenega vira", znano iz ATC, popolnoma enakomerno porazdelitev moči in izjemno nizke vrednosti harmoničnega popačenja. Zahvaljujoč enakim vrednostim ojačanja lahko P2 Pro priročno upravljate kot pasivni bi-amp ali tri-amp sistem z dobro znanim dual-mono ojačevalnikom moči P1 Pro prek gramofonskih vhodov in izhodov "Link".
Na strani povezav dvojni mono ojačevalnik moči P2 Pro uporabnikom ponuja izbiro med uravnoteženimi XLR in neuravnoteženimi gramofonskimi vhodi, gramofonskimi vhodi in izhodi "Link" ter lastniškimi povezavami zvočnikov. Stikalo za vklop je priročno nameščeno na sprednji plošči.

Lastnosti
300 W na kanal
Prava dvojna mono konstrukcija zagotavlja polno moč za oba kanala z minimalnim presluhom
Zasnova vezja razreda A/B iz aktivnih monitorjev ATC
Absolutna zvestoba zvoka in popolna prehodna reprodukcija zahvaljujoč razširjenemu frekvenčnemu odzivu, nizkemu popačenju in velikemu dinamičnemu razponu
Visokozmogljiv napajalnik brez kompromisov z velikimi hladilniki za maksimalno stabilnost in dolgo življenjsko dobo
Popoln ojačevalnik za vse referenčne studijske monitorje
Konvekcijsko hlajeno 19" ohišje
Ročno izdelano v Veliki Britaniji
6 let garancije

Tehnične specifikacije
Model P2 Pro
Priključki XLR, RCA, LS terminali
Vhodi 10 k ohmov, 2 V RMS
Izhodi 2x 300 W (8 ohmov)
Frekvenčni odziv <2 Hz do >400 kHz (-3 dB)
Popačenje <0,002 %, presluh: >100 dB
Razmerje med šumom in signalom: >115dB
Faktor dušenja ojačanja/občutljivosti/hitrosti obračanja: >400 (8 ohmov)
Posebnosti Gradnja razreda A/B
Napajanje 230 V
Mere, teža 142 x 483 x 366 mm (19" / 3 HE), 24 kg


Informativna cena:
(vključuje 22% DDV)