Meni
Your Cart
DE3 LP DEMAGNETIZER-Avdiofilski dodatki, STEIN MUSIC

STEIN MUSIC
DE3 LP DEMAGNETIZER

DE 3 VINIL- IN CD-REGENERATOR
Nepopačena zvočna izkušnja z razmagnetenjem. Linija izdelkov za razmagnetenje SteinMusic ponuja točno to za vaše najljubše CD-je, LP-je in druge medijske nosilce.

DE-3 LP Conditioner zmanjšuje in odpravlja magnetne in elektrostatične akumulacije ter napetosti materialov, zlasti na vinilnih ploščah, kablih in priključnih dodatkih, za edinstveno izboljšavo zvočne slike.

DE 3 VINIL- IN CD-REGENERATOR
je univerzalni demagnetizer za interkonekte, zvočniške kable, napajalne kable ali CD-je, SACD-je, DVD-je in celo LP-je itd.! Je bližnji sorodnik DE 2 z veliko aktivno površino. DE 2 in DE 3 predstavljata bistvo 25 let izkušenj z razumnimi dodatki za elektronske naprave za predvajanje glasbe. “Demagnetiser” … to se morda sliši nekoliko mistično, a na koncu šteje samo glasbeni vtis. Med poslušanjem glasbe doma se je treba počutiti udobno. K temu udobnemu občutku lahko prispevate z uporabo DE 2 ali DE 3. Kabel ali CD, obdelan z DE 3, bo prispeval k ponovitvi z večjo akustično preglednostjo, bolj gladko predstavitvijo ali popolnoma večjo tonsko resničnostjo. Digitalna napetost bo izginila in glasbeni dogodek bo pridobil na moči čustvene prepričljivosti. Z vsoto vseh teh lastnosti DE 2 in DE 3 upravičita dodaten napor pred poslušanjem vaših najljubših posnetkov. Resnično prepričljivo predvajanje glasbe je lahko le rezultat optimalnih rešitev v podrobnostih za celotno verigo predvajanja in DE 3 prispeva k temu na subtilen, a vseeno pomemben način na več kritičnih točkah vaše verige predvajanja. Edini gumb na vrhu naprave upravlja vse funkcije. Nadaljnji operativni elementi niso potrebni.

KAKO DELUJE
Osem generatorjev magnetnega polja se uporablja v popolnem zaporedju preklopov in jakosti. Učinek je fizično merljiv, prodoren, stabilen v času in akustično takoj razumljiv.


Informativna cena:
€ 2.169,00
(vključuje 22% DDV)