Meni
Your Cart
DE2 CD DEMAGNETIZER-Avdiofilski dodatki, STEIN MUSIC

STEIN MUSIC
DE2 CD DEMAGNETIZER

DE 2 CD REGENERATOR
Nepopačena zvočna izkušnja z razmagnetenjem. Linija izdelkov za razmagnetenje SteinMusic ponuja točno to za vaše najljubše CD-je, LP-je in druge medijske nosilce.

DE-2 CD Conditioner zmanjšuje in odpravlja magnetne in elektrostatične akumulacije ter napetosti materialov, zlasti na polikarbonatnih ploščah, kablih z optičnimi vlakni in dodatkih za priključke, za edinstveno izboljšavo zvočne slike.

DE 2 predstavlja bistvo več kot 25 let naših izkušenj z razumnimi dodatki za elektronske naprave za reprodukcijo glasbe. “Demagnetiser” … to se morda sliši nekoliko mistično, a na koncu šteje samo glasbeni vtis. Med poslušanjem glasbe doma se je treba počutiti udobno. K temu udobnemu občutku lahko prispevate z dosledno uporabo DE 2. CD, obdelan z DE 2, bo ponovno predvajan z večjo akustično preglednostjo, bolj gladko predstavitvijo ali popolnoma večjo tonsko resničnostjo. Digitalna napetost bo izginila in glasbeni dogodek bo pridobil na moči čustvene prepričljivosti. S seštevkom vseh teh lastnosti DE 2 upraviči dodaten napor pred poslušanjem vaših najljubših posnetkov. Zares prepričljivo predvajanje glasbe je lahko le rezultat optimalnih rešitev v podrobnostih za celotno verigo predvajanja in DE 2 k temu prispeva na subtilen, a vseeno pomemben način že na samem začetku vaše verige predvajanja. Edini gumb na zgornji strani naprave upravlja vse funkcije. Nadaljnji operativni elementi niso potrebni.


Informativna cena:
€ 539,00
(vključuje 22% DDV)