Meni
Your Cart
H95-Integrirani, HEGEL
H95-Integrirani, HEGEL
H95-Integrirani, HEGEL
H95-Integrirani, HEGEL
H95-Integrirani, HEGEL
H95-Integrirani, HEGEL
H95-Integrirani, HEGEL
H95-Integrirani, HEGEL
H95-Integrirani, HEGEL
H95-Integrirani, HEGEL
H95-Integrirani, HEGEL
H95-Integrirani, HEGEL

HEGEL
H95 Integrirani ojačevalnik

Merilo INTELIGENCE je sposobnost SPREMEMBE, je rekel Albert Einstein. Verjamemo, da smo s H95 to izjavo upravičili. H95 je res pameten nakup. To ni samo ojačevalnik, ampak tudi popolna rešitev za pretakanje s pretakanjem AirPlay in UPnP. Popolnoma skrbi za sodobno generacijo digitalnega pretakanja. H95 ima vgrajen Spotify Connect za takojšnje in neverjetno odzivno predvajanje glasbe.


Toda kar je danes inteligentno, ni nujno inteligentno tudi jutri. Pri Heglu želimo, da naši izdelki trajajo čim dlje. To pomeni, da se morajo s časom spreminjati. Zato je vgrajeno programsko opremo H95 mogoče nadgraditi po zraku, kar zagotavlja, da so izboljšane funkcionalnosti in nove funkcije dostavljene neposredno v vaš ojačevalnik, brez težav in brezplačno.

Čeprav sta povezljivost in nadgradljivost pomembni, H95 resnično pokaže svojo inteligenco v notranjosti. Danes je večina medijev v vašem ojačevalniku digitalnih. Zato smo H95 opremili z digitalno-analognim pretvornikom najvišje kakovosti - omogoča prehod iz digitalnega v analognega na zelo inteligenten način. S tehnologijo, ki jo je od začetka razvila ekipa Hegel, prevzamemo popoln nadzor nad digitalnim podatkovnim tokom. In z uporabo dizajna, razvitega za opremo naših absolutnih referenčnih izdelkov, poskrbimo, da je digitalna glasba dostavljena v najčistejši obliki. Rezultat za vas je blaženo naraven zvok, brez kakršnih koli dodanih artefaktov, kar vam omogoča, da igrate le glasneje.

Dodajte k temu našo patentirano tehnologijo SoundEngine2 in res boste dobili nekaj spektakularnega. Tehnologija zmanjša popačenje signala na zelo nizke ravni in poskrbi, da se popolnoma potopite v glasbo ali filme. Naša tehnologija SoundEngine2 omogoča tudi osupljiv nadzor nizkih tonov in oprijem vaših zvočnikov. Oprijem H95, v tehničnem smislu 'faktor dušenja', je do 20-krat višji od povprečja v industriji. To zagotavlja dinamičen, okreten in močan odziv nizkih tonov, zato je 60 vatov izhodne moči več kot dovolj za samozavestno vožnjo z zahtevnimi zvočniki.

H95 ni zasnovan le tako, da se spreminja s časom, ampak tudi z vašimi potrebami. Vse vhode je mogoče konfigurirati tako, da so vhodi s fiksnim nivojem, kar vam omogoča enostavno integracijo H95 v domači kino ali obstoječi sistem Multi Room. Na voljo je tudi visokokakovosten izhod za slušalke, variabilni predizhod za priklop globokotonca ali druge opreme ter eleganten informativni OLED zaslon. Zaradi tega je popoln osrednji "motor" vašega sistema. Za prihodnje dodatke vam ni treba skrbeti. Prehod na Heglovo kul zasnovo in prepoznavno kakovost zvoka, s številnimi vhodi in možnostmi predvajanja, vam bo omogočil, da zgradite neverjeten sistem z več talenti. To je inteligenca.


Tehnične specifikacije
Izhodna moč: 2 x 60 W na 8 Ω
Najmanjša obremenitev: 2 Ω
Analogni vhodi: 2 x neuravnoteženi (RCA)
Digitalni vhodi: 1 x koaksialni (RCA), 3 x optični, 1 x USB, 1 x omrežni
Linijski izhod: 1 x neuravnotežena spremenljivka (RCA)
Izhod za slušalke: 6,3 mm priključek (spredaj)
Frekvenčni odziv: 5 Hz - 100 kHz
Razmerje med signalom in šumom: Več kot 100 dB
Preslušavanje: manj kot -100 dB
Popačenje: Manj kot 0,01 % pri 25 W/8 Ω/1 kHz
Intermodulacija: manj kot 0,01 % (19 kHz + 20 kHz)
Faktor dušenja: več kot 2000 (glavna izhodna stopnja moči)
Mere vključno z nogami: 10 cm x 43 cm x 35 cm (VxŠxG), teža pošiljanja 10,6 kg
Mere (ZDA): 3,93" x 16,93" x 13,77" (V x Š x G), teža pošiljke 23,37 lbs
Zaključek: Črna

  • Proizvajalec: HEGEL
  • Model: hegel_h95

€ 1.695,00
brez DDV: € 1.389,34