Meni
Your Cart
OM SUPER 5E-MM, ORTOFON

ORTOFON
OM SUPER 5E

Glavne izboljšave Super OM 5E:
1. S pomočjo računalniških simulacij je bilo mogoče definirati naravno vrtišče sistema z izjemno natančnostjo, hkrati pa doseči optimalno ravnovesje nihanja. Rezultat: izboljšana linearnost, večje ločevanje kanalov in zmanjšano popačenje.
2. Modeli kartuš OM Super imajo PIN-je z razdeljenim polom, kar zmanjšuje magnetne izgube na koncu visokih tonov. Ta tehnologija razširi frekvenčno območje in izboljša fazno linearnost.
3. Ohišje kartuše OM Super 5 je izdelano iz norila (zmesi iz plastike in stekla), ki zagotavlja visoko togost in brez resonanc.

Optimalno prileganje in reprodukcija zvoka
Če ima vaša ročica standardno ohišje za glavo ali nosilec za kartušo, potem stopite do optimalne reprodukcije zvoka z OM-ji. Že pogled na katero koli od teh kartuš bo razkril Ortofonov odgovor na popolno ujemanje ročice. Na vrh pritrdilnega nosilca je domiselno vstavljena majhna, odstranljiva utežna plošča.
Če je vaša ročica standardna, pustite ploščo z utežmi. Če je vaša ročica ena od tipov z nizko maso, preprosto odstranite utež. Masa vaše kartuše OM je zdaj le 2,5 g.
Super OM 5E ima eliptično pisalo, ki zagotavlja uravnoteženo predvajanje brez popačenj. Eliptični diamanti lahko zaradi svoje oblikovane oblike natančneje sledijo nihanjem utora kot sferični diamanti. Posledica tega je boljše sledenje in manj popačenja.

  • Proizvajalec: ORTOFON
  • Model: ortofon_om_super_5e

Informativna cena:
€ 85,00
(vključuje 22% DDV)