Meni
Your Cart
2MR BLACK-MM, ORTOFON

ORTOFON
2MR BLACK GRAMOFONSKA ODJEMNA DOZA

Serija Ortofon 2MR je zasnovana z novo razvito ohišjem odjemne doze za optimizirano prileganje nizkim gramofonom. Z ultra-tanko zmanjšanje višine za 3 mm je zagotovljena brezhibna integracija. Vitko ohišje odjemne doze odpravlja potrebo po distančnikih ali spremembah, kar zagotavlja hitro in enostavno montažo z le dvema vijakoma.


Doživite brezprimerljivo združljivost z vsemi 2M iglami in uživajte v visokozmogljivem motorskem sistemu s kvadratnimi tuljavami in razcepljenimi polovičnimi sponkami, ki so ekskluzivne za pristne Ortofon odjemne doze.

Ortofon 2MR ima posebej zasnovano ohišje kartuše, prilagojeno gramofonom in ročicam kot so Rega, kar ustreza njihovim zahtevam po odjemne doze nizkega profila.

Doživite neprekosljivo združljivost z vsemi iglami 2M in uživajte v visokozmogljivem motoričnem sistemu s kvadratnimi tuljavami in razcepljenimi polovinskimi palicami, ki so ekskluzivne za pristne odjemne doze Ortofon.

Stopnja natančnosti
Cilj vsake odjemne doze bi moral biti reproduciranje zvoka čim bližje umetniški viziji, in 2M Blue vas vodi še dlje na tej poti avtentičnosti. S 2M Blue se resno posvetite poslušanju vinila.

Združljivost
Serija Ortofon 2MR se ponaša z novo razvito odjemno dozo, prilagojeno nizkim gramofonom. Njena ultra-tanka zmanjšava višine za 3 mm zagotavlja brezhibno integracijo brez potrebe po distančnikih ali predelavah, kar omogoča hitro in enostavno montažo z le dvema vijakoma.

Prilagodite svojo poslušalsko izkušnjo Poleg tega 2MR ohranja značilnost zamenljivosti, kar vam omogoča, da raziskujete svoje plošče bolj poglobljeno. Začnite svoje glasbeno potovanje z iglo 2M Red in naredite prvi korak v svet očarljivega zvoka. Ko se poglabljate v svojo zbirko vinilnih plošč in nadgrajujete na serijo, boste občutili, da glasba oživi. Doživite vrhunec avdiovizije s svinčeno črno iglo 2M LVB, kjer je zvok tako natančen in podroben, da se vam zdi, kot bi povabili umetnika v svoj dom. Ta brezhiben prehod med profili igel vam omogoča prilagajanje vaše poslušalske izkušnje, zagotavljajoč, da vsak ton zaslišite z neprekosljivo natančnostjo in čustvi. Serija 2MR vam omogoča raziskovanje vaših plošč kot nikoli prej, kar vam omogoča, da uživate v vsakem trenutku svoje najljubše glasbe.

  • Proizvajalec: ORTOFON
  • Model: ortofon_2mr_black

Informativna cena:
€ 599,00
(vključuje 22% DDV)