Meni
Your Cart
A6 EVO II-Samostoječi, GOLD NOTE
A6 EVO II-Samostoječi, GOLD NOTE
A6 EVO II-Samostoječi, GOLD NOTE
A6 EVO II-Samostoječi, GOLD NOTE

GOLD NOTE
A6 EVO II

SODOBNI ZVOČNIK

 

EVOLUCIJA DIZAJNA

S popolnoma novim videzom sprednje plošče je A6 EVO II s svojim značilnim ohišjem v obliki diamanta zasnovan za najboljši nadzor nad vibracijami. Kombinacija njegove oblike in ohišja ustvarja izjemno togo strukturo, ki izboljša nadzor moči in zagotavlja večji dinamični odziv ter ohranja izjemno čiste in močne visoke frekvence.

Sprednji srednjetonec iz obdelanega papirja, v celoti izdelan v Italiji, ima masivne magnete za nadzor moči, kar zagotavlja razširjen odziv nizkih tonov.

Zagotavlja izjemno hiter prehod, hkrati pa ohranja popolno naravno reprodukcijo glasbe.

 

VISOKA UČINKOVITOST ZA NAJVEČJO LOČLJIVOST

Nizkotonec ima po meri izdelano kovinsko ohišje z vbrizgavanjem, usmerjeno je proti tlom in se ujema s trdnim in elegantnim lesenim stojalom s spodnjim priključkom za bas refleks, ki zagotavlja najboljšo razširitev moči in enostavno pozicioniranje v prostoru.

Komponente križancev izdelujeta ekskluzivno Mundorf in Clarity, pri dizajnu ni bilo kompromisov in izbrane so bile samo komponente vrhunske kakovosti. A6 EVO II deluje neverjetno čisto, analitično in zmogljivo ter prinaša italijansko glasbeno izkušnjo v vaš dom in uživate v naravnem in gladkem zvoku!

  • Proizvajalec: GOLD NOTE
  • Model: goldnote_a6evoii

Informativna cena:
€ 7.490,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti