Meni
Your Cart
ELITE TUNGSTEN-High-End, MEZE AUDIO
ELITE TUNGSTEN-High-End, MEZE AUDIO
ELITE TUNGSTEN-High-End, MEZE AUDIO
ELITE TUNGSTEN-High-End, MEZE AUDIO
ELITE TUNGSTEN-High-End, MEZE AUDIO
ELITE TUNGSTEN-High-End, MEZE AUDIO
ELITE TUNGSTEN-High-End, MEZE AUDIO
ELITE TUNGSTEN-High-End, MEZE AUDIO

MEZE AUDIO
ELITE TUNGSTEN

Z združevanjem ekskluzivne estetike z najsodobnejšim inženiringom ELITE zagotavlja natančno, pristno izkušnjo poslušanja, ki je pripravljena izpolniti najvišja pričakovanja izkušenega avdiofila.

 

STRAST NAS JE PRIPELA SEM, TEHNOLOGIJA JE TO OMOGOČILA

Pred 10 leti smo se zavezali, da bomo podrli ovire avdio industrije. Naši izdelki so bili narejeni tako, da presenetijo, navdihnejo in spremenijo vsako poslušanje v veččutno izkušnjo, v kateri se lahko izgubite. Z "brezkompromisno" miselnostjo, ki jo vodi naša ljubezen do umetnosti in zvoka, smo predani izgradnji enega od prijazne slušalke z inovativnim dizajnom in tehnologijami, ki se popolnoma dopolnjujejo in ustvarjajo čista čustva.

"Z ELITE smo ustvarili nekaj, kar presega vse ovire oblikovanja in inženiringa slušalk in se premika na novo, umetniško, elegantno raven. Po stopinjah uspešnega partnerstva nam je skupaj z Rinaro Isodynamics uspelo ponovno preseči naša pričakovanja in ustvarite nekaj za večnost. To ni množična proizvodnja; izdelava je tista, ki sproži čarovnijo in čudeže v ELITE, kaj ga dela vznemirljivega, in to so vrednote, ki jih izbiramo namesto vseh bližnjic.« - Antonio Meze, glavni oblikovalec in ustanovitelj Meze Audio

 

MEZE X RINARO SODELOVANJE

Meze Audio in Rinaro Isodynamics nadaljujeta sodelovanje pri izdaji novih slušalk ELITE Isodynamic Hybrid Array. S kombinacijo izjemne mehanske zasnove in ergonomije Meze Audio s prepoznavno tehnologijo in akustičnim inženiringom Rinaro je ELITE tukaj, da postavi nov standard v vrhunskem delovanju slušalk.

Meze Audio
Zadnjih 10 let je Meze Audio razvijal avdiofilske slušalke in slušalke, ki slovijo po brezčasnem dizajnu, čistem udobju in privlačnem, živahnem zvoku. Od videza do tehnologije so izdelki Meze Audio zasnovani tako, da presežejo vse kratkotrajne trende in postanejo dediščina, ne pa le slušalke. Danes ustanovitelj Antonio Meze in njegova usposobljena ekipa oblikujejo in razvijajo svoje izdelke v mestu Baia Mare v Romuniji v duhu njihove prvotne vizije brez kompromisov.

Izodinamika Rinaro
Rinaro je nastal v ZSSR (današnji Ukrajini) med hladno vojno kot del državno financiranega raziskovalnega programa akustične tehnologije. Z vladno podporo in dostopom do naprednih testnih zmogljivosti je ekipa lahko vsa svoja prizadevanja osredotočila na planarno magnetiko. Področje, na katerem so nadaljevali z inovacijami zadnjih 30 let, od razpada ZSSR. V zadnjem desetletju je Rinaro razširil svoje zmogljivosti in zmogljivosti z razvojem najsodobnejših R&R in proizvodnih obratov v Ukrajini in na Poljskem. Nove zmogljivosti so bile gonilna sila pri ustvarjanju revolucionarne tehnologije Isodynamic Hybrid Array, ki jo najdemo v slušalkah Meze Empyrean in ELITE.

 

ČUDOVITA ESTETIKA, PRIKROJENA ZA DOLGO POSLUŠANJE

Temeljno prepričanje Meze Audio je ustvariti izdelke, ki trajajo leta in leta sprememb v industriji in prinašajo dolgotrajno vrednost kupcu. Elita ni nič drugačna. Od videza do tehnologije so bile te slušalke zasnovane tako, da presežejo vse kratkotrajne trende in postanejo prava dediščina. Poglejte si pobližje in odkrijte zelo zapleten geometrični odtis, poudarjen s srebrnim zaključkom CNC aluminijastega okvirja. Globoka črna rešetka z zapletenimi rezbarijami dopolnjuje videz in spreminja ELITE v futuristično podobo osebnega zvočnega dizajna. Materiali niso bili izbrani le zaradi vznemirljive senzorične izkušnje, ki jo nudi njihova surova tekstura, ampak tudi zaradi udobja in vzdržljivosti. Okvirju je bil dodan naglavni trak iz ogljikovih vlaken z vzglavnikom iz pravega usnja za izjemno lahek občutek in največjo vzdržljivost.

 

PATENT V ČAKANJU, KRILA ZA RAZPODELITEV PRITISKA

Podporni sistem vzmetnih kril, ki čaka na patent, je podolgovat in ukrivljen na obeh koncih, se še bolj spušča ob strani glave in enakomerno porazdeli težo slušalk za izjemno udobno izkušnjo poslušanja.

 

POTRPEŽNOST DELA POPOLNA

Ustvarjanje vrhunskih slušalk zahteva čas in potrpežljivost, da se dobro obnesejo, in taka izdelava je tista, ki loči povprečje od odličnih.

Postopek izdelave enega samega aluminijastega okvirja traja približno 20 ur. K temu dodamo dneve pregledovanja vsakega dela slušalke, sestavljanja delov in zagotavljanja, da končni izdelek dosega naše visoke standarde. Tega ni mogoče doseči z množično proizvodnjo, kar pomeni, da so dobavni roki lahko daljši, vendar zagotavljamo, da je vredno.

 

 

Tehnične specifikacije:
Tip gonilnika Rinaro Isodynamic Hybrid Array®
Načelo delovanja odprto
Ušesna spojka Circumaural
Frekvenčni odziv 3-112.000 Hz
Impedanca 32 Ω
Nominalni SPL 101 dB (1 mW / 1 kHz)
Najvišji SPL > 130 dB
Skupno harmonično popačenje (THD) <0,05 %
Teža ~430 g


€ 4.000,00
brez DDV: € 3.278,69