Meni
Your Cart
TOWER MAINS-Profesionalni Avdio, HEDD AUDIO
TOWER MAINS-Profesionalni Avdio, HEDD AUDIO
TOWER MAINS-Profesionalni Avdio, HEDD AUDIO
TOWER MAINS-Profesionalni Avdio, HEDD AUDIO

HEDD AUDIO
TOWER MAINS

Tower Mains so popolnoma zaprti in modularni glavni monitorji. Zagotavljajo najboljši možni zvok katere koli aktivne popolnoma analogne konfiguracije.

Čisti analogni referenčni sistem zvočnikov
S HEDD Tower Mains odpiramo nova obzorja za studijsko spremljanje celotnega obsega in aktivne avdiofilske sisteme ter kaj lahko naredijo in pomenijo za poslušalca. HEDD Tower Mains vam omogoča, da ponovno odkrijete, kakšno odločilno vlogo ima dinamika pri reprodukciji zvoka in kako ključna je za doseganje najvišje stopnje realizma in pristnosti.
Tower Mains je sestavljen iz ene glavne enote (TM 80), ki jo je mogoče kombinirati z 1 (standardnim) ali 2 (razširjenim) globokotoncem na kanal. Vsak sub vključuje 4 pogonske enote v zaprti obliki in 1.200 W ojačitve. Komponente Tower Mains je mogoče razporediti prilagodljivo, odvisno od velikosti in geometrije vašega delovnega prostora. Zaradi prefinjene zasnove filtra boste vedno imeli brezhiben prehod in homogen zvok: spektakularna analogna zmogljivost se sreča z veliko vsestranskostjo.
V iskanju natančnosti je bilo odločeno, da se uporabijo samo zasnove zaprtih škatel, saj načeloma omogočajo najboljši približek idealnemu prehodnemu obnašanju. 3 dB nižjo učinkovitost v primerjavi s prenosnimi zasnovami kompenzirajo in celo presežejo z več gonilniki in ogromno močjo ojačevalnika. Glavna enota TM 80 s svojimi petimi zvočniki v navpični simetrični poravnavi – kvazi d’Appolitova konfiguracija s transformatorjem zračnega gibanja HEDD kot osrednjim delom – zagotavlja široko vodoravno disperzijo, a nadzorovano navpično usmerjenost. Tako se zmanjšajo neželeni odboji od tal ali stropa.
TM 80 poganjajo 3x 300 W ojačevalniki z odzivom do 80 Hz. Ujemajoči nizkotonec TMS 36 je opremljen s štirimi 9-palčnimi brezkompromisnimi gonilniki za dolge razdalje in 1.200 W moči ojačevalnika – 300 W na nizkotonec, če smo natančnejši. Zadaj sedeči gonilniki kompenzirajo svoj vpliv na ohišje in se tako izognejo resonancam v ohišju, njihov frekvenčni odziv se začne pri 20 Hz (-3 dB) in konča pri 80 Hz (-6 dB). Nizkotonec TMS 36 zagotavlja osupljiv prehodni odziv do zelo visokih ravni SPL.

Maloprodajna cena Extended Towers se giblje pri 36.520,00 €.
Maloprodajna cena je za 1 par


Informativna cena:
€ 24.080,00
(vključuje 22% DDV)