Meni
Your Cart
P-1000 MkII DELUXE-Predojačevalniki, GOLD NOTE
P-1000 MkII DELUXE-Predojačevalniki, GOLD NOTE
P-1000 MkII DELUXE-Predojačevalniki, GOLD NOTE
P-1000 MkII DELUXE-Predojačevalniki, GOLD NOTE

GOLD NOTE
P-1000 MkII DELUXE

POLNOFUNKCIONALNI AVDIO PREDOJEVALEC RAZREDA A. ZA PRAVE LJUBITELJE GLASBE.

 

TEHNOLOGIJA IZVEDBE

P-1000 MkII, zasnovan za vrhunske avdio sisteme, je inovativen linijski predojačevalnik razreda A, ki ga poganja nova lastniška ultra-uravnotežena zasnova s šestimi stopnjami ojačanja, ki vključuje releje in optični nadzor glasnosti ALPS Encoder. Najboljša zvočna tehnologija je uporabljena za zagotavljanje izjemne glasbene izkušnje z neverjetno nizkim popačenjem in razširjeno linearno pasovno širino.

P-1000 MkII ima zasnovo s tremi neodvisnimi linearnimi napajalniki in 8 stereo vhodi: 4 popolnoma uravnoteženi XLR in 4 RCA. Poleg tega ponuja tudi veliko naprednih funkcij: Mono/Stereo izbira, Left/Right kanal swap, Absolute Phase swap, Booster tehnologija in natančno levo/desno ravnovesje.

 

P-1000 MKII DELUXE

P-1000 MkII DELUXE ima protihrupne tuljave vojaškega razreda in kondenzatorje na šestih izhodnih stopnjah, ki so prav tako pritrjene na svoje mesto z bakrenimi sponkami po meri.

 

POPOLNI NADZOR

Za najbolj zvesto predvajanje starih posnetkov lahko predojačevalnik nastavite na mono in omogoča zamenjavo levega/desnega kanala, kar olajša reprodukcijo obrnjenih posnetkov. Absolutna zamenjava faze (0°/180°) je lahko uporabna pri integraciji predojačevalnika v vaš sistem.

Tehnologija Booster je zasnovana tako, da vam pomaga poganjati zvočnike, ki potrebujejo dodatno moč, saj zagotavlja večjo energijo v zelo specifičnem območju nizkih frekvenc – funkcija je popolnoma zaobidena, ko je nastavljena na IZKLOP.

Velik barvni zaslon predojačevalnika prikazuje vse funkcije in omogoča hitre in natančne natančne nastavitve, bodisi z uporabo gumba SKC ali IR daljinskega upravljalnika, zaradi česar je ta predojačevalnik enostaven za uporabo.

 

NADGRADNJE

P-1000 MkII je mogoče opremiti z namenskimi zunanjimi enotami za še večjo izboljšavo zmogljivosti: TUBE-1012 in TUBE-1006, zunanji izhodni stopnji cevi razreda A ter PSU-1250 in PSU-1000 – super induktivni zunanji napajalnik .

  • Proizvajalec: GOLD NOTE
  • Model: goldnote_p100mkiideluxe

Informativna cena:
€ 8.100,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti