Meni
Your Cart
PURE AC-4-Napajalna izhodna stopnja, NUPRIME AUDIO
PURE AC-4-Napajalna izhodna stopnja, NUPRIME AUDIO
PURE AC-4-Napajalna izhodna stopnja, NUPRIME AUDIO
PURE AC-4-Napajalna izhodna stopnja, NUPRIME AUDIO
PURE AC-4-Napajalna izhodna stopnja, NUPRIME AUDIO
PURE AC-4-Napajalna izhodna stopnja, NUPRIME AUDIO
PURE AC-4-Napajalna izhodna stopnja, NUPRIME AUDIO
PURE AC-4-Napajalna izhodna stopnja, NUPRIME AUDIO

NUPRIME AUDIO
PURE AC-4

Naprava Pure AC-4 predstavlja visokokakovosten AC napajalni kondicioner, ki zmanjšuje AC hrup za več kot 20 dB. Opremljen je s 4 Furutech FPX pozlačenimi vtičnicami za AC, vključuje vhod in izhod za sprožilec ter stikalnik za zaščito pred prenapetostjo.

Večina naših avdio naprav deli domačo AC linijo z drugimi električnimi napravami, kot so hladilniki, pralni stroji, klimatske naprave in LED luči. Gospodinjske naprave oddajajo električni hrup preko AC linije. To ni težava za vstopne množične potrošniške avdio sisteme, vendar je v visokokakovostnem sistemu, kjer optimiziramo razmerje signal-šum (SNR) nad 90 dB in manj kot 0,1% THD+N, področje, ki mu moramo posvetiti pozornost. Pure AC-4 izboljša zvočni prostor in ločljivost vašega avdio sistema. Slišali boste več podrobnosti in harmonij v svoji glasbi.

Implementacija visokega razreda nad drugimi podobnimi napravami
Večina naprav za kondicioniranje moči na vstopni ravni ne izvaja dobro izolacije hrupa in stisne tudi energijo, ki jo zagotavlja AC napajanje. To je posledica fizičnih lastnosti preprostega načrta filtra in vodi v izgubo izolacije in dinamike nizkih tonov. Visokokakovostne naprave s sofisticiranim načrtom, ki omogoča odlično filtriranje hrupa brez stranskih učinkov, stanejo veliko več kot cena Pure AC-4. Poleg tega potrebujejo visokonapetostni ojačevalniki in naprave za majhne signale zelo različne načrte AC filtrov, vstopne naprave AC filtrov pa niso optimizirane za nobenega od njih.

V Pure AC-4 sta vgrajena dva nabora filtrov, ki ustrezata območju ciljnih aplikacij:

Naprave, občutljive na majhne signale, kot so predpomnilnik, DAC in predvajalniki, ki uporabljajo dve izhodni vtičnici, vsaka s tokovnim območjem od 3 A do 8 A. Izjemno močan 7. redni LC filter (s 7 visokonapetostnimi tuljavami, kondenzatorji), z največjo izolacijsko zmogljivostjo 1000-krat, je zasnovan posebej za naprave z majhnimi signali, ki so zelo občutljive na motnje hrupa.
Močni ojačevalniki uporabljajo dve izhodni vtičnici, vsaka s tokovnim območjem od 10 A do 15 A. 5. redni LC filter z izolacijo od 10 do 50-krat je zasnovan za zagotavljanje največjega toka 27 A. Tuljava je ovita z bakrenim žičem debeline 1,6 mm, kar omogoča visok pretok toka.
Lastnosti

Furutech FPX visokokakovostne elektroplirane vtičnice iz 24-karatnega zlata. Serija FPX ima konstrukcijo z vstavitvijo zatiča, ki zagotavlja povečane stične površine in stabilen prenos.
Nadzor AC, ki prikazuje napetost, tok in moč hkrati. Zaslon je mogoče izklopiti.
Implementacija več kot 4 AC vtičnic na istem okvirju bi povečala interferenco in posledično poslabšala zmogljivost. Priporočamo, da uporabniki kupijo več naprav Pure AC-4, če potrebujejo več kot 4 vtičnice.

Tehnične specifikacije
Vhod: 100V ~ 240VAC (50 ~ 60Hz)
Stikalnik: 15A
Izhod*: 10A x 2, 3A x 2
Sprožilec In: DC3V ~ 30V 2mA
Sprožilec Out: DC12V 50mA
Dimenzije izdelka: 74 mm x 330 mm x 253 mm (V x Š x G)
Dimenzije embalaže: 150 mm x 360 mm x 420 mm (V x Š x G)
Teža izdelka: 3,5 kg; Teža embalaže: 5 kg
Garancija: 1 leto (2 leti v državah, kjer je zakonsko zahtevano)
*Pure AC-4 je zasnovan za neprekinjen tok 19A z trenutnim tokom 35A.


Informativna cena:
€ 1.195,00
(vključuje 22% DDV)