Meni
Your Cart
SU-GX70 Grand Class-Integrirani, TECHNICS
SU-GX70 Grand Class-Integrirani, TECHNICS
SU-GX70 Grand Class-Integrirani, TECHNICS
SU-GX70 Grand Class-Integrirani, TECHNICS
SU-GX70 Grand Class-Integrirani, TECHNICS
SU-GX70 Grand Class-Integrirani, TECHNICS
-5 %
SU-GX70 Grand Class-Integrirani, TECHNICS
SU-GX70 Grand Class-Integrirani, TECHNICS
SU-GX70 Grand Class-Integrirani, TECHNICS
SU-GX70 Grand Class-Integrirani, TECHNICS
SU-GX70 Grand Class-Integrirani, TECHNICS
SU-GX70 Grand Class-Integrirani, TECHNICS

TECHNICS
SU-GX70 Grand Class Omrežni integrirani ojačevalnik

Omrežni avdio ojačevalnik SU-GX70 je pretočni ojačevalnik z veliko funkcijami, ki združuje zvočne gene komponent Technics Grand Class z obilico izvornih funkcij, vključno z video povezljivostjo, z vključitvijo vrat HDMI ARC zlahka integriran v domači hi-fi sistem.
Popoln digitalni ojačevalnik, motor JENO (odprava tresenja in optimizacija oblikovanja šuma)
Sistem dvojnega napajalnega vezja
Idealen impulzni odziv prek LAPC (Load Adaptive Phase Calibration)
Čisti način ojačanja
Visokokakovosten zvok prek video izhoda HDMI z majhnim vplivom


Popoln digitalni ojačevalnik, motor JENO

SU-GX70 uporablja popolnoma digitalni ojačevalnik, ki vključuje Technicsovo priznano digitalno avdio tehnologijo. Njegov digitalni prenosni sistem popolnoma digitalno obdeluje signale v vseh fazah od vhoda do izhoda. V primerjavi z analognim prenosom je ta sistem manj dovzeten za degradacijo signala zaradi zunanjega šuma, kar zagotavlja natančnejši prenos signala. Natančna obdelava signala ne zagotavlja le digitalnega zvoka visoke ločljivosti, temveč ohranja tudi mehko teksturo, značilno za analogne posnetke.
Poleg tega je bil motor JENO uporabljen v HDMI ARC (Audio Return Channel), ki je bil prvič nameščen v izdelku Technics. To pomaga zmanjšati kakršno koli poslabšanje kakovosti zvoka, ki ga povzroči tresenje med prenosom digitalnih zvočnih signalov (S/PDIF), kar zagotavlja neprimerljive ravni jasnosti TV zvoka.
Visokokakovostne zvočne komponente so bile uporabljene tudi na različnih drugih lokacijah. Namesto kondenzatorjev za zmanjševanje hrupa napajalnika in kondenzatorjev za sklopitev signalne poti so bili na primer uporabljeni kondenzatorji s filmom čipov.

Idealen impulzni odziv prek LAPC

Impedanca zvočnika se spreminja z vsako frekvenco in za pogon zvočnikov je potreben ojačevalnik moči, ne da bi nanj vplivale lastnosti zvočnika. Običajni digitalni ojačevalniki pa so povezani z zvočniki prek nizkopasovnega filtra na izhodni stopnji, zato na njih še toliko bolj vplivajo impedančne karakteristike zvočnikov. Tudi, čeprav amplitudne značilnosti običajnih ojačevalnikov
ker so bile negativne povratne informacije izboljšane, faznih karakteristik ni bilo mogoče izboljšati.
Tako smo razvili algoritem za prilagodljivo optimizacijo impedance zvočnika, ki izvaja korekcijo idealnega impulznega odziva z digitalno obdelavo signala z merjenjem frekvenčnih amplitudno-faznih karakteristik ojačevalnika s povezanimi zvočniki. Ta tehnika omogoča izravnavo frekvenčnih karakteristik amplitude in faze, ki jih prej ojačevalniki niso dosegali, obenem pa zagotavlja zvok z bogato prostorsko izraznostjo.

Sistem dvojnega napajalnega vezja

Zasnova napajalnika je izjemno kritična v avdio sistemih, ki vsebujejo ojačevalnike, digitalna vezja in druge podobne komponente. Za odpravo morebitnih škodljivih učinkov na ojačevalnik je SU-GX70 opremljen z namenskim napajanjem za vezja ojačevalnika moči, ki je neodvisno od vseh drugih vezij. Kot taki so bili enaki elektrolitski kondenzatorji, nameščeni v vrhunskih modelih, uporabljeni v namenskem napajalniku ojačevalnika in komponentah ojačevalnika moči.
Poleg tega SU-GX70 z uporabo najkrajše možne povezave med napajalnikom in ojačevalnikom moči zagotavlja nizek šum in nizko impedanco. Drugje se povezave med zvočniki in ojačevalnikom moči uporabljajo z nemagnetnimi medeninastimi vijaki.
SU-GX70 uporablja visokohitrostno preklopno napajanje približno 130 kHz. S povečanjem preklopne frekvence se zmanjša motnja hrupa v pasovni širini predvajanja glasbe. To omogoča visoko odzivno napajanje za glasbene signale in zmogljivost močnega pogona zvočnikov.

Visokokakovosten zvok prek video izhoda HDMI z majhnim udarcem

Da SU-GX70 sprejema zvočne signale prek HDMI ARC (Audio Return Channel), morajo zaradi specifikacije video signali najprej oddajati iz SU-GX70. Vendar pa lahko izhod teh signalov povzroči neželen šum.
Kot taki se video signali oddajajo iz SU-GX70 z nižjo hitrostjo, digitalna vrednost barve vsake slikovne pike pa je nastavljena na nič. To zagotavlja delovanje pri nizki obremenitvi med oddajnimi/sprejemnimi napravami HDMI, s čimer se prepreči neželeno ustvarjanje šuma iz video signalov.
To tudi zmanjša morebitni vpliv na kakovost zvoka. Poleg tega prenašanje signalov s televizorja na JENO Engine po najkrajši možni poti zmanjša vsak nadaljnji vpliv tresenja. To je mehanizem, ki je edinstven za Panasonic/Technics kot dajalca licence za HDMI.

Čisti način ojačanja

V načinu Pure Amplification način izklop napajanja omrežja in tokokrogov HDMI odstrani kakršen koli šum iz naprave ali antene. To zagotavlja predvajanje glasbe s še boljšo jasnostjo.

Analogni vhod z uporabo diskretnih ojačevalnih vezij

Diskretno ojačevalno vezje, uporabljeno v SU-GX70, je bilo preoblikovano in prilagojeno vezju, uporabljenemu v SU-R1000, in uporabljena je bila enaka simetrična postavitev.
Poleg tega so bili sprejeti tudi drugi visokokakovostni zvočni deli enakega razreda, kot so tisti, ki se uporabljajo v SU-R1000, kot so FET z nizkim hrupom, tankoplastni upori, filmski kondenzatorji in elektrolitski kondenzatorji.
Na ta način je bil analogni vhod natančno nastavljen do vsake podrobnosti.

Visokokakovostna glasba in zvok iz video vira

Na novo opremljen s HDMI ARC, video izhodom HDMI z nizkim udarcem zagotavlja, da lahko uporabniki uživajo v visokokakovostni glasbi in zvoku iz video vira.

Združljiv z različnimi glasbenimi viri

SU-GX70 podpira različne glasbene vire, vključno z radiem, analognim vhodom (PHONO(MM)/LINE), optičnim digitalnim vhodom (kot je TV), koaksialnim digitalnim vhodom in vhodom USB.

Brezžično uživanje v visokokakovostnem zvoku

SU-GX70 lahko brezžično predvaja glasbo v visoki ločljivosti iz vira, shranjenega v pametnem telefonu, tablici ali osebnem računalniku. Podpira ne le Bluetooth® in AirPlay2, ampak tudi Spotify Connect®, internetni radio in Chromecast built-in™, tako da lahko uživate v številnih storitvah pretakanja glasbe samo s SU-GX70.

Space Tune™ za optimalno nastavitev kakovosti zvoka

SU-GX70 je opremljen s funkcijo »Space Tune«, ki omogoča prilagajanje zvočnega prostora glede na okolje prostora in lokacijo namestitve, tako da lahko vsakdo uživa v vrhunski reprodukciji glasbe.
Z uporabo aplikacije »Technics Audio Center*« za tablične računalnike/pametne telefone ali z izbiro nastavitve med štirimi prednastavitvami—»Free«, »Wall«, »Corner« in »In a Shelf«— z uporabo glavne enote glede na namestitev lokaciji uporabnik lahko doseže najprimernejšo kakovost zvoka za določeno akustično okolje.
Poleg tega funkcija »L/R po meri« omogoča uporabniku neodvisen vnos nastavitve za levi in desni zvočnik, ko so zvočniki nastavljeni v različnih pogojih namestitve. To zagotavlja najboljšo reprodukcijo zvoka v vseh pogojih namestitve.
* Na voljo samo za naprave iOS

Premium dizajn

Povsod smo zagotovili visokokakovosten dizajn, vključno s sprednjo ploščo iz aluminija debeline 7 mm z lasastim zaključkom in vgraviranim logotipom Technics.

Ujemajte se z dekorjem

SU-GX70 je na voljo v dveh barvah: srebrni ali črni.

Gladko delovanje

Gumb za glasnost je izdelan iz trdnega aluminija, ki ustvarja visokokakovosten občutek in zagotavlja zanesljivo delovanje.

  • Proizvajalec: TECHNICS
  • Model: technics_sugx70

Informativna cena:
€ 1.709,05
€ 1.799,00
(vključuje 22% DDV)

Razpoložljive možnosti