Meni
Your Cart
MC A MONO-MC, ORTOFON

ORTOFON
MC A MONO

Serija Ortofon Exclusives naših najzmogljivejših kartuš Moving Coil je zdaj razširjena na popolnoma novo kartušo MC A MONO

MC A Mono je TRUE MONO kartuša za predvajanje MONO posnetkov.

Če predvajate ploščo MONO s stereo kartušo, ne boste dosegli enakega signala v obeh kanalih zaradi nepopolnosti, kot so presluh, šum, fazne napake, napaka pri sledenju, antiskating in popačenje. Ta razlika med kanali bo povzročila nestabilno in delno mehko sliko. Mono stikalo lahko to do neke mere izboljša.

Predvajanje MONO plošče s kartušo TRUE MONO ne bo imelo nobene od prej omenjenih težav, saj ta kartuša proizvede samo en signal, ki se nato usmeri na oba kanala v sistemu. To bo zagotovilo veliko bolj močno in stabilno sliko s polnejšim zvokom.

Druga pomembna prednost uporabe kartuše TRUE MONO za predvajanje plošč MONO je odsotnost odziva na navpično gibanje. To pomeni, da je kartuša TRUE MONO v bistvu neprepustna za učinek ščipanja, ki se pojavi, ko pisalo potisnete navpično navzgor v zelo ozkih utorih. Poleg tega bo odziv na prah, umazanijo in obrabo znatno zmanjšan, saj navpične komponente ne bo slišati. Končni rezultat bo veliko bolj čista in brezšumna reprodukcija MONO plošče. Teh učinkov preprosto ni mogoče doseči zgolj z uporabo mono stikala.

  • Proizvajalec: ORTOFON
  • Model: ortofon_mc_a_mono

Informativna cena:
€ 4.999,00
(vključuje 22% DDV)