Menu
Your Cart
Brand: REVO
Popoln glasbeni sistem v eni škatli, povezan radio z več formati, CD, Spotify, Bluetooth, polnjenje naprave in nadzor aplikacij. SuperCD združuje najširšo možno paleto funkcionalnosti in združljivost zvočnih formatov, da ustvari vrhunski glasbeni sistem z eno škatlo. Blagoslovljen z brezčasnim lepi..
€ 649,00
ex VAT:€ 531,97
Brand: REVO
Sodobna klasika, ta večkrat nagrajeni namizni radio vključuje DAB/DAB+/FM in internetni radio, Spotify, Bluetooth in nadzor aplikacij. SuperConnect je sodobna klasika in verjetno najbolj hvaljen digitalni radio na svetu. Ultimativni izraz oblikovalske in inženirske filozofije REVO ter vrhunec vsega..
€ 429,00
ex VAT:€ 351,64
Brand: REVO
Klasika vseh časov REVO ponovno zagnana kot stereo različica Stereo radio naslednje generacije SuperConnect Stereo je stereo različica enega najbolj priznanih digitalnih radijskih sprejemnikov na svetu. Izraz oblikovalske in inženirske filozofije REVO ter vrhunec vsega, kar smo se naučili v več kot..
€ 549,00
ex VAT:€ 450,00
Brand: REVO
Deluxe kompakten digitalni radio DAB/DAB+/FM z Bluetooth®, funkcijo alarma in zvočno zmogljivostjo, ki je vodilna v kategoriji. SuperSignal ima koristi od funkcionalistične filozofije oblikovanja in brezkompromisnega etosa kakovosti, ki je postal naš prepoznavni znak. Ta izjemen kompaktni digitalni..
€ 299,00
ex VAT:€ 245,08
Brand: REVO
Predstavljamo domači glasbeni sistem, na novo zasnovan za digitalno dobo. Revija What Hi-Fi ga je proglasil za  NAJBOLJŠI SISTEM VSE-V-ENEM pod 1000 GBP. SuperSystem je razvoj klasičnega domačega stereo sistema, ki ga je REVO na novo zamislil za dobo digitalne glasbe in brezžičnega pretakanja zvoka..
€ 649,00
ex VAT:€ 531,97
text_pagination