Menu
Your Cart

Essential Accessories

Je naša vstopna raven, vendar podeduje tehnologije, ki si jih je zamislil Esprit od svojega nastanka. Vso našo ljubezen smo vložili v model Alpha, da vam omogočimo odkriti glasbeno vesolje, sestavljeno iz bogastva in preglednosti, pri čemer ostanete v dosegu zahtevnih glasbenih navdušencev z njihovi..
€ 240,00
ex VAT:€ 196,72
Posebne in edinstvene lastnosti naše filtrirne plošče poznajo samo naši inženirji in znotraj tega vezja je ključ do oblikovanja kablov, optimiziranih za sisteme REL Sub Bass. Na voljo v dolžinah 3M, 6M in 10M. Kabli Bassline Blue, združljivi z ojačevalnikom Naim, so na voljo v dolžinah 3M in 6M.   ..
€ 399,00
ex VAT:€ 327,05
Konektorji Bassline Blue™ Line Array so enake kakovosti in izdelave kot naši znani standardni kabli BassLine Blue™, vendar so zasnovani tako, da omogočajo lepo oblečene povezave med navpično zloženimi Line Arrays of Reference in modeli serije S. Te imajo posebno ceno, da ohranijo razumne stroške las..
€ 299,00
ex VAT:€ 245,08
Z dodatkom zračnih izolatorjev in delnih zaslonov, kabli linije Beta dosegajo izjemno kakovost reprodukcije zvoka, zagotavljajo čistost glasbenega signala in stabilnost, ki ji ni para niti pri mnogih vrhunskih avdiofilskih modelih. Beta kljub temu ostaja zelo dostopna, vendar jo podrobnosti njene pr..
€ 340,00
ex VAT:€ 278,69
Brand: MELCO AUDIO
Novi ethernetni kabel Melco C100 zagotavlja najboljšo kakovost kablov za knjižnice Melco in druge ethernetne avdio naprave. C100 je bil skrbno preizkušen in usklajen z vsemi knjižnicami Melco, da se zagotovi brez izgube kakovosti. Prednost ima tudi asimetrična ozemljitev odvodne žice, kjer je en ko..
€ 149,00
ex VAT:€ 122,13
Brand: TITAN AUDIO
Popolnoma nov kabel Eros je še en izdelek Titan Audio, ki je združljiv z našo lastniško novo tehnologijo FORCEFIELD (patent v teku), ki bo ponudil zmožnost zaščite, ki je še ni bilo v nobeni industriji. Edinstveno zasnovana tehnologija je bila dodana našim novim kablom po letih raziskav in razvoja, ..
€ 539,00
ex VAT:€ 441,80
Brand: TITAN AUDIO
Kabel Eros Signature je na voljo v dolžini od 1,5 metra in je zasnovan za uporabo z omrežnimi bloki in visokotokovnimi ojačevalniki ter ponuja fenomenalen tokovni tok in je drugi model v seriji Titan Audio z OCC (enokristalno bakreno) konstrukcijo...
€ 779,00
ex VAT:€ 638,52
Initium je nov začetni napajalni kabel podjetja IsoTek, zasnovan tako, da nudi visokokakovostno delovanje po izjemno pošteni ceni. Initium je nujen za zamenjavo vseh vaših brezplačnih standardnih črnih plastičnih napajalnih kablov, katerih cena je zasnovana tako, da ne ustreza kakovosti.Tehnični..
€ 89,00
ex VAT:€ 72,95
IsoPlug tvori prvo obrambno linijo pred omrežnim hrupom – preprosto priključite napravo v morebitne proste stenske vtičnice in vklopite vtičnico. Njegova zasnova temelji na industrijskem standardu konfiguracije delta filtra prek treh polov električnega omrežja in zagotavlja zelo učinkovite rezultate..
€ 129,00
ex VAT:€ 105,74
Nova IsoTekova Mini Mira je bila razvita posebej za tradicionalne CRT televizorje, LCD, plazma in projektorje. Ne samo da čisti napajalnik in izboljšuje kakovost slike in zvoka, ampak nudi tudi neprekosljivo zaščito. Edinstvena prenapetostna zaščitna vezja in "trojni resonančni sistem" ustavijo "nav..
€ 350,00
ex VAT:€ 286,89
Premier je začetni napajalni kabel IsoTek, vendar je njegova uporaba visokokakovostnih materialov in geometrije reprezentativna za kable, ki stanejo nekajkrat več. Osupljiva zmogljivost in vrednost za denar ter dober razlog za zamenjavo vseh brezplačnih standardnih črnih plastičnih napajalnih kablov..
€ 177,91
ex VAT:€ 145,83
Pregled Syncro Uni vključuje edinstveno elektroniko za izničenje enosmernega toka, ki ponovno uravnoteži omrežni sinusni val za dramatično zmanjšanje/utišanje brnenja transformatorja. Ta prefinjen izdelek se lahko uporablja neodvisno za posamezno komponento ali v kombinaciji z drugim čistilnikom moč..
€ 604,91
ex VAT:€ 495,83
text_pagination